Boş gebelik ve belirtileri

Parlak25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
12
4
30
Arkadaşlar 5. Haftada keseyi gördük ve 12mm beta hcg de 10204 çıktı yalnız kahverengi lekelenmem var bi haftadır kesede embrıyoyu göremedik doktor boş gebelikten şüphelendı ara ara kasık bel agrısı ve baş dönmesi var bu değerler boş gebelik olabılır mı bu durumu yaşayanlar varmı ?

Canım boş gebelik ve normal gebelik belirtileri tamamen aynı olur.. Sadece kesenin içinde bebek olmaz . Kese düşene ya da alınana kadar da tüm gebelik belirtilerini aynen yaşatır malesef :KK43:

Ben yaşadım.Değerleri hatırlamıyorum ama bhcg çok yüksek çıkmıştı.Hatta ikiz mi demişti hemşireler ilk başta ama boş gebelik olduğunu öğrendim 7. Haftada.Bel ağrısı kasık ağrısı falan hiç olmamıştı bende.İnşallah sizin için güzel haberle sonlanır.

Bende yaşadım.9. haftaya kadar bekledik beta artıyordu ama iki katı artmiyordu.Kürtaj için gün aldığım akşam düşürdüm.Beta 16000 lere çıkmıştı.Bir müddet sonra kese bozuluyor zaten.Lekelenmeler başlıyor..Kese 15 mm olup içinde hala embriyo yoksa boş gebelik diyorlar

Boş gebelik değilmiş kese içinde yolk sacı gördük ama embriyo gelişimi geridenmiş gelişmiyo bu seferde kanamalarım devam ediyo 4 gün kadar bekleyıp gebeliği sonlandırcak doktor sağlıklı bı gebelik değilmiş

Aynı durumu ben yaşıyorum 17 mm kese ama bebek görünmüyor beş gün daha bekleyip kürtaj olucam

Bende yaşadım.9. haftaya kadar bekledik beta artıyordu ama iki katı artmiyordu.Kürtaj için gün aldığım akşam düşürdüm.Beta 16000 lere çıkmıştı.Bir müddet sonra kese bozuluyor zaten.Lekelenmeler başlıyor..Kese 15 mm olup içinde hala embriyo yoksa boş gebelik diyorlar
Merhaba beta hcg değerleriniz nasıl artmıştı hatırlıyormusunuz? Şu an aynı durumla karşı karşıyayım çok korkuyorum.

2 haziran beta 95

3 haziran beta 130

7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)

10 haziran beta 614

11 haziran beta 1029

20 haziran 2696

Kese var bebek yok ve beta hcg hiçbir zaman 2 katı artmadı :KK43:

Merhaba beta hcg değerleriniz nasıl artmıştı hatırlıyormusunuz? Şu an aynı durumla karşı karşıyayım çok korkuyorum.

2 haziran beta 95

3 haziran beta 130

10 haziran beta 614

11 haziran beta 1029

20 haziran 2696

2 günde 1 iki katı arttı ilk zaman benim.
690
1700
3500
5800 den sonra iki katı artmamaya başladı.Kese büyüyordu ama bebek yoktu.Kese 20mm olmustu en son hcg 16000 lere çıkmıştı.Kürtaj dedi doktor .5.haftada kalmış kese meğer.12 haftalık olması gerekiyordu adete göre.Düşük yaptım kese bozulunca

2 haziran beta 95

3 haziran beta 130

10 haziran beta 614

11 haziran beta 1029

20 haziran 2696

Kese kaç mm

Eklentiler

• IMG_20190621_133341.jpg
    IMG_20190621_133341.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 2.063
  • IMG_20190621_133249.jpg
    IMG_20190621_133249.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 1.731
2 günde 1 iki katı arttı ilk zaman benim.
690
1700
3500
5800 den sonra iki katı artmamaya başladı.Kese büyüyordu ama bebek yoktu.Kese 20mm olmustu en son hcg 16000 lere çıkmıştı.Kürtaj dedi doktor .5.haftada kalmış kese meğer.12 haftalık olması gerekiyordu adete göre.Düşük yaptım kese bozulunca
Umarim sağlıkla alırsın evladını kucağına. 🙏

Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...

Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...
Geç dollenme olabilir canim dr lar 9 haftaya dek bekleyebiliyor insallah her sey istediginiz gibi olur ...

Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba 😔

X