- 11 Mayıs 2019
- 21
- 8
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşüğün bir ayağı içinde kalır derler bizimkiler gerçektende öyle çevremde düşük yapan yada senin gibi boş gebelikten sonra en geç 3 ay içinde tekrardan hamile kaldılar canım üzüldüm senin için inşallah en kısa zamanda tekrar o mutluluğu yaşar kucağına alırsın bebeğini Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede inşallahBoş gebelik teşhisi ile dün kürtaj oldumcok mutlu olmustum ilk öğrendiğimde gebe oldugumu.. Okadar üzgünüm ki ağrılarımda yaraya tuz basiyor adeta ..
çevremde kürtaj sonrasi hemen gebe kalinabilir deniyor inşaAllah tekrar nasip eder rabbim..
İnşAllah tekrar nasip olur. 3 içinde nasip oldu çok şükür. Allah aratmasın kimseye.Boş gebelik teşhisi ile dün kürtaj oldumcok mutlu olmustum ilk öğrendiğimde gebe oldugumu.. Okadar üzgünüm ki ağrılarımda yaraya tuz basiyor adeta ..
çevremde kürtaj sonrasi hemen gebe kalinabilir deniyor inşaAllah tekrar nasip eder rabbim..
Bende aynı şeyleri yaşadım 6 haftalıkken gittim 5 haftada kalmış gebeliğim ve bir hafta beklememize rağmen değişiklik olamayınca kürtaj oldum hüsrana uğradım senin gibi bende canım inşallah Rabbim herkesle beraber bize de nasip eder en kısa zamandaBoş gebelik teşhisi ile dün kürtaj oldumcok mutlu olmustum ilk öğrendiğimde gebe oldugumu.. Okadar üzgünüm ki ağrılarımda yaraya tuz basiyor adeta ..
Merak etme çabuk kalınıyor ben ilk denemede kaldım ama yine kurtaj olmak zorunda kaldım...Gelisim duruyor bende.Nedenini öğrenmek cok önemli ama bazen nedensiz de olabiliyormuş...Geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayızBoş gebelik teşhisi ile dün kürtaj oldumcok mutlu olmustum ilk öğrendiğimde gebe oldugumu.. Okadar üzgünüm ki ağrılarımda yaraya tuz basiyor adeta ..
Düşüğün bir ayağı içinde kalır derler bizimkiler gerçektende öyle çevremde düşük yapan yada senin gibi boş gebelikten sonra en geç 3 ay içinde tekrardan hamile kaldılar canım üzüldüm senin için inşallah en kısa zamanda tekrar o mutluluğu yaşar kucağına alırsın bebeğini Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah ❤
Hemen düşünmeyin bence. Bende boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum. 6 ay bekledim, daha sonra hamile kaldım. Şükür şimdi 2 çocuğum vqrBoş gebelik teşhisi ile dün kürtaj oldumcok mutlu olmustum ilk öğrendiğimde gebe oldugumu.. Okadar üzgünüm ki ağrılarımda yaraya tuz basiyor adeta ..
Merak etme çabuk kalınıyor ben ilk denemede kaldım ama yine kurtaj olmak zorunda kaldım...Gelisim duruyor bende.Nedenini öğrenmek cok önemli ama bazen nedensiz de olabiliyormuş...Geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız
Hemen hamile kalırsın yeterki icini ferah tut ben martta olup hazıranda hamıle kaldım ama tekrar kımyasaldı düsürdüm bence önemli olan hemen hamıle kalmak degıl sorunu bulup çözmek kendını hamılelıge kafan rahat olarak hazırlamak ben sımdı adetımı beklıyorum hormon testı yaptırıp tekrar oyle hamıle kalacagım tabı ALLAH nasıp ederse
İnşAllah tekrar nasip olur. 3 içinde nasip oldu çok şükür. Allah aratmasın kimseye.
Hemen düşünmeyin bence. Bende boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum. 6 ay bekledim, daha sonra hamile kaldım. Şükür şimdi 2 çocuğum vqr
Amin teşekkür ederim. Hamilelik düşünmeden önce gidip bir tam kan sayımı yaptırın, folik asit başlayın. Değerleriniz yerinde olunca daha rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallahAllah bağışlasın evlatlarınizi .. Bir adetdöngüsü sonrası tekrarnasip eder inşallah![]()