- 26 Ağustos 2022
- 41
- 22
- 32
- Konu Sahibi gltkn281020
Merhba arkadaşlar ben en son 29 ağustosta adet oldum 11 eylülde eşimle ilişki yaşadık 12 eylül yumurtlma günümdü 2 yaşında oğlum var 26 eylülde adet olmam lazımdı olmadım hamilelik teşhisi konuldu aldırmak istedim bebeğim küçük diye sonradan vazgeçtim ama 3 ekimde marsa kadın doğuma gittim 5 hftalık çıktı aradan bir hafta sonra yine marsa da başka doktora gittim 6 haftalık çıktı hani kürtaj olmak için gün alacktım oyüzden 24 ekime randevu verdi kürtaj için ama gitmedim işte vazgeçtim 28 ekimde ise özel hastaneye gittim 6 hafta gözüküyor bende dedi bende nasıl olabilir dedim sat a göre 8 haftalık olmam lazım hatta marsa kadın doğuma gittiğimde ozaman 6 haftalık çıktım iki hafta geçti aradan dedim doktora doktor boş gebelikten şüphelendiğini söyledi 15 kasımda tekrar çağırdı ozamam kesin net bişey söyleyebilirim %70 boş gebelik dedi bana ama kahverengi lekelenmeler dışında hiç bir belirtim yok yani oda ara ara bir damla gibi oluyor duruyor şuana kdar 3 defa oldu çoook az bişey onun dışında anormal durumum yok bu durumu yaşayan varmı acaba sonradan bebek gözüken kalp atışlarını duyan veya kesin boş gebelik yaşayan şuan 9 haftalık olmam lazım sat a göre