Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Çatlamış olabilir belki de daha önce de yaşamadım tam bilemedim ama yorumladım inşallah denk gelmiştir değerlendirmeleriniz
Bilemedim ya üzüldüm biraz ya büyütmeden çatladıysa diye öğlen baya koyuydu tam yarın pik görürüm dedim tamamen silikleşti anlamadım

Bilemedim ya üzüldüm biraz ya büyütmeden çatladıysa diye öğlen baya koyuydu tam yarın pik görürüm dedim tamamen silikleşti anlamadım
Yok yok sakın üzülme kendini ne kadar strese sokarsan bebişin gelmesi gecikir. Belki oldu bile ya da belki daha olmadı sonra koyulaşacak geç olacak. Hemen olumsuzu düşünme Sen akışına bırak 2 günde bir devam

İnşallah ya ama yumurtlama akıntısı oldu kasıklarımda ağrı da oldu bugün biraz yumurtlamamış olamam demi akıntı oldu o kadar zorla avokado ceviz bal kefir bu ay yüklendim yumurtlama olsun diye ya

Oyy çok sevindim çokk Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Maşallah subhanallah size naçizane tavsiyem aileden kimseye duyurmamaya çalış tebrik ediyorum çokk

Benim de 6+4’tr kalp atışını dinletmemişti doktor ama göstermişti hatta 8. Haftada bile dinletmedi inşallah vakti gelince onu da duyarsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…