Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar merhaba. Regl tarihim yarın. Bu kürtajdan sonra dördüncü reglim olacak. Dayanamadım bir erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Bu ay çok inanmıştım olacağına. Neredeyse emindim çünkü doktora da göründüm geçtiğimiz günlerde testti tahlildi yaptım verdim her şey çok yolunda olur bugün yarın demişti doktor. İkinci çizgiyi göremeyince resmen yıkıldım. Neden olmadı hiç anlamadım beslenmeme her şeyime dikkat ettim. Hayallerim yine yarım kaldı. Rabbim bana nasip etmedi bu mutluluğu o kadar üzgünüm ki. Bilmediğim bir şehirde yapayalnızım zaten şu an bu üzüntümü paylaşabileceğim tek yer burası. Abartıyorum belki de ama durduramıyorum kendimi bir saattir ağlıyorum neden olmadı diye

Ah canım benim kıyamam sana, stres de çok tetikliyor diyorlarya.. bi de periyodun başlayacağı için extra hormonlar da daha çok baskınlaşıyo ben de ümitlenip negatif çıkınca hiç sallamıyorum sanıyodum ama kendimi kandırdığımı anlamıştım. Kötü hissetmen çok normal ama yıpratma kendini bak her şey yolundaymış çok şükür. Demekki doğru zaman değilmiş, doğru zamanını bekliyor prolaktine filan baktırmış mıydın canım? Bi de kilo durumun nasıl, çok zayıflık ya da fazla kilo var mı?

Kızlar herkese merhaba bikaç gündür giremedim Türkiye’ye sürpriz yapıp bi anda karar verip geldik dün gece inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım ilaç gibi geldi sevdiklerim ve memleket
Herkes iyidir umarım
Ya çok sevindim, ailenle güzel günler geçirmen dileğiyle

Canım üzülmen çok normal, hepimiz hayal kırıklığına uğruyoruz bir kaç güne toparlıyoruz. Allahtan ümit kesilmez demekki daha geleceği vakti gelmedi. Geç olsun güç olmasın. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Elinden geleni yap ve stres yapıp kendini yıpratma

İnanılmaz stresliyim ama engel olamıyorum ne yapayım… Tek bir siyah nokta bile olmayan suratım kocaman sivilcelerle doldu. Pms hormonlarından da kaynaklı olabilir çok üzüldüm özellikle bu ay.
Prolaktin ve diğer değerlere bakıldı, evet gerçekten de görünürde her şey çok normal. Kürtaj sonrası sağ tarafımda arada sızlama, ağrı oluyordu onun için de hiçbir şey yok sağlıklı görünüyor dedi doktor. Kilom da 54. Hiçbir sebep yokken yıllarca hamile kalamayan insanlar var çok zor biliyorum ama ilkinde istediğim ay değil ikinci ay olmuştu ve ben şimdi de hemen olur sanmıştım. Bir de etrafımdaki herkes kürtajdan sonra rahim ağzı açık, düşüğün bir ayağı içerdedir, hemen hamile kalırsın gibi halk efsaneleriyle beynimi doldurup daha çok heveslendirdiler. Şimdi çok üzülüyorum. Sabah kalktım yaptığım teste baktım varla yok arası bir çizgi çıkmış ama ilk bir iki saat hiçbir şey yoktu. Kuruma çizgisi olduğuna eminim. Regle bir gün kala bu kadar silik çıkmazdı gebelik olsaydı. Allah yardımcısı olsun hepimizin neyi yanlış yaptığını anlayamamak da çok zor

Allah razı olsun çok teşekkür ederim en kısa zamanda nasip olur size de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…