- 8 Ağustos 2024
- 434
- 1
- 247
- 18
- 28
A aynıyız süperYa eğer tahmini yumurtlama günü olduysa benim de 12 Ocak
Gönlüm kız ister ama allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Öncelik bunlar tabii kibenimde 27 pikti herhalde gece filan çatladıysa 28 i silik olmuştu. 14 eklerse 11 ocak.
rüyanda erkek mi gördün alla alla hayır olsun , sağlıklı olsun da kız - erkek fark etmez
az kaldı da ne bileyim. eskiden nasıl dayanıyormuş insanlar ya adet gecikecekte bulantı olacakta. biz çok sabırsız olduk
evet bu test güvenilirmişA aynıyız süper
Gönlüm kız ister ama allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Öncelik bunlar tabii kiben ilk hamileliğimde ovülasyon testin silikleştiğinden (bu günü sayarak) 11 gün geçtikten sonra şu testte çok net çıkmıştı hemde akşamdı. Ama ertesi gün kaset ve erken gebelik yaptım o kadar silikti ki. Yine bu testten mi alsam diyorum
Ben bile heyecanla bekliyorum bu grubu. Sizi düşünemiyorum. Ama yok yok ayartmayayım boşver, bir kaç gün daha bekle daha garanti olsun. Birde oldu olmadı çok silik diye düşünme net olsunevet bu test güvenilirmiş
ama beni ayartma yaaaa
benim 10. günüm bugün
valla regl olduktan sonra kafam rahat oluyor. hiç düşünmüyorumBen bile heyecanla bekliyorum bu grubu. Sizi düşünemiyorum. Ama yok yok ayartmayayım boşver, bir kaç gün daha bekle daha garanti olsun. Birde oldu olmadı çok silik diye düşünme net olsun
Erken gebelikte bile çıkmaz ki dahagünaydınnn
bu arada ben dayanamadım sabah test yaptım. tabi ki çıkmadı. bat: 11 ocak
kaset test yaptım bide
hey allamm
Gaza getirmek gibi olmasın ama benim de 11. Gün çıkmıştı prodoctor erken gebelik ve innovita ikisinde deevet bu test güvenilirmiş
ama beni ayartma yaaaa
benim 10. günüm bugün
Benim pik oldu sonunda çok şükür, 2 si pik 3 u çatlama oldu. Sadece 2-3 değerlendirdik yani 4 te olmadı nobetteydim çünkü. Bakalım artık hayırlısıvalla regl olduktan sonra kafam rahat oluyor. hiç düşünmüyorum
P papatyamm13 sen naptın gördün mü piki
ben haftasonları çok giremiyorum yazdıysanda görmedim
yaaa işte 27 pik 28 çatladıErken gebelikte bile çıkmaz ki dahayumurtlamadan kaç gün geçti
heh iyi bak. düşükten sonra değişti tarihlerimiz. anca toparlanıyoruzBenim pik oldu sonunda çok şükür, 2 si pik 3 u çatlama oldu. Sadece 2-3 değerlendirdik yani 4 te olmadı nobetteydim çünkü. Bakalım artık hayırlısı
Bence 12. Gün yap garanti olsunyaaa işte 27 pik 28 çatladı
ne diyon şimdi iş çıkışı eczaneye gideyim mi gitmeyeyim mi
Bence al. Benimde prodoktor ile 11. Gün pozitif görmüştüm.A aynıyız süper
Gönlüm kız ister ama allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Öncelik bunlar tabii kiben ilk hamileliğimde ovülasyon testin silikleştiğinden (bu günü sayarak) 11 gün geçtikten sonra şu testte çok net çıkmıştı hemde akşamdı. Ama ertesi gün kaset ve erken gebelik yaptım o kadar silikti ki. Yine bu testten mi alsam diyorum
Aynen benimde öyle oldu. Bu gebeligimi 11. Gün öğrendim.Gaza getirmek gibi olmasın ama benim de 11. Gün çıkmıştı prodoctor erken gebelik ve innovita ikisinde de
perşembe 12. gün oluyor amannn 1 gün daha beklerim cuma günü paşalar gibi kaset testi yapar geçerimBence 12. Gün yap garanti olsun
O kadar beklersen sadece kaset olmaz ki. Yaninda Bi tane de erken gebelik testi patlatmayi haketmissin demektirperşembe 12. gün oluyor ama 1 gün daha beklerim cuma günü paşalar gibi kaset testi yapar geçerim
yaaaaaaaO kadar beklersen sadece kaset olmaz ki. Yaninda Bi tane de erken gebelik testi patlatmayi haketmissin demektirkasette gölge çıkar falan arada kalırsın, erkende renk de görünüyor daha net oluyor
Belirtin var mı peki ?perşembe 12. gün oluyor amannn 1 gün daha beklerim cuma günü paşalar gibi kaset testi yapar geçerim
Sen bir tane test al iyisinden. Sabaha hazır olsunperşembe 12. gün oluyor amannn 1 gün daha beklerim cuma günü paşalar gibi kaset testi yapar geçerim
İşte buralara girmeyin o zaman stres tavan oluyor ve olacağı varsa da sıkıntıya sokuyoruz kendimden biliyorumBelirtin var mı peki ?
Benim şuan aşırı belirtim yok.
Ama belli de olmuyor bu işler
Öf gerçekten doğru ya. Sol tarafım sızlamaya başladı azıcık azıcıkİşte buralara girmeyin o zaman stres tavan oluyor ve olacağı varsa da sıkıntıya sokuyoruz kendimden biliyorumaklına bu gelince hemen birseylerle uğraşıyoruz ve günümüze devam ediyoruz
Düşükten sonra korundunuzmu kürtaj mi benim kimyasal oldu aslında değerim yükseliyordu keseye az kalmıştı ama olmadı dustu yine korunmayı planlıyorum bu ayheh iyi bak. düşükten sonra değişti tarihlerimiz. anca toparlanıyoruz
hayırlısı tutar mı tutar
İşte buralara girmeyin o zaman stres tavan oluyor ve olacağı varsa da sıkıntıya sokuyoruz kendimden biliyorumaklına bu gelince hemen birseylerle uğraşıyoruz ve günümüze devam ediyoruz
Haklısınız kızlar. SusuyorumÖf gerçekten doğru ya. Sol tarafım sızlamaya başladı azıcık azıcıkpsikolojik olabilir tamamen forumda okumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?