- Emoji Skoru
- 3.033
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiççç korkma , desteğin olacak mı annenler filanYaaa ne güzel ben çok korkuyorum ama yine de![]()
Büyük kaç yaşindaydı2 çocuklu hayat zor kardeşimm çok zorhani bi video var ya beni buraya getirselerdi asla gelmezdim diye
o modadayım. Kıskançlık şiddet bütük olanın altına bilerek tuvaletini yapması ne ararsan var
![]()
AminnnAyyyy en zor haftalar hiç hatırlamak istemiyorumaz kalmış sağlıkla kucağına al canım. Çok çabuk geçiyor ya
Bizimde iyi artık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bi bakmışım 4 aylık olmuş 1 ay sonra ek gıda başlıyor. Sonra işe dönüş filan
Annem ve eşim olacak yanımda nasipse canım. İnşallah dediğin gibi olurHiççç korkma , desteğin olacak mı annenler filan
Desteğin olacaksa hemen toparlarsın![]()
Doktorlar benim bebeğimin kalp atışını 6. Haftada da 7. Haftada açtı dinletti. Bebeğim şimdi hasar mı almış oldu anlamadım ben. Isı gitmiş oldu ya şimdiCoraspirinin hiçbi zararı yok canım doktorun ne veriyosa kullan riske atma. Pıhtılaşma testi yaptırdın mı sen gittiğinde iste ona da baksınlar.
Ben kalp atışını 3 ayı dolduktan sonra duymuşyum doktorum ilk 3 ay ses ısısını açmıyo. Usg de gözüküyo zaten yanıp sönüyo öyle takip etmiştik.
Öncesi boş gebelik olduğu için benim en büyük rahatlamam kese oluştuktan sonra yolk sac ve bebeği içinde görünce olmuştu. Dünyalar benim olmuştu resmen o o kadar stresli bi süreç ki seni çok iyi anlıyorumama yine de en minimuma indir stresini kaygını, Allahın izniyle her şey yolunda gidecek senin de
dualarım seninle canım
![]()
Sağlıkla gelsinkızlaarr ben 32. haftama girdim :) bana lohusa pedi ne önerirsiniz ben terlemeye kaşındıran şeylere hiç gelemiyorum naylonsu poşet gibi şeyler istemiyorum bana önerir misiniz memnun kaldığınızı :) @fufucum @Tmd2020 @Berceste3 @munzevimsi @papatyamm13 @FireflyDream
anladım teşekkür ederim evet ter illa ki olacak bi de naylonsu poşet gibi bir şeyi kaldıramicam pamuklu esnek bir şey olsun istiyorumSağlıkla gelsinben lohusa külodu aldim ama pek kullanmadım çünkü özel hastaneydi orda onlar gelip bez taktılar. Arada kendim de değiştirmem gerektiğinde kullandım 2-3 tane falan. Bir gece yattık eve gelince pede gectim. Ne kullanırsan kullan ilk başta vücut ödem olup iz yapıyor sezaryende. O izler de kaşınıyor. Kaç kere su gibi terledi tum vücudum. Vajinal doğumda durumlar oluyor mu bilmiyorum.
Ne kadar büyümüş maşallah ya zaman çok hızlı gerçektenkızlaarr ben 32. haftama girdim :) bana lohusa pedi ne önerirsiniz ben terlemeye kaşındıran şeylere hiç gelemiyorum naylonsu poşet gibi şeyler istemiyorum bana önerir misiniz memnun kaldığınızı :) @fufucum @Tmd2020 @Berceste3 @munzevimsi @papatyamm13 @FireflyDream
Hayırlı olsun bu arada tebrik ederimSağlıkla gelsinben lohusa külodu aldim ama pek kullanmadım çünkü özel hastaneydi orda onlar gelip bez taktılar. Arada kendim de değiştirmem gerektiğinde kullandım 2-3 tane falan. Bir gece yattık eve gelince pede gectim. Ne kullanırsan kullan ilk başta vücut ödem olup iz yapıyor sezaryende. O izler de kaşınıyor. Kaç kere su gibi terledi tum vücudum. Vajinal doğumda durumlar oluyor mu bilmiyorum.
tena mı daha güzeldi yapı olarak depend mi peki canım ? depend dar geldiği için mi sadece rahat edemedin yapı farkı da var mıydı yani.Ne kadar büyümüş maşallah ya zaman çok hızlı gerçekten
Hastanede onlar yardımcı oluyorlar zaten bezi de onlar veriyor ama eve geçince ben depend kullandım birkaç gün boyunca. Ama m beden almıştım çok dar geldi pek rahat edemedim sonrasında eşim eczaneden tena marka külot bez aldı o çok rahattı gerçekten
Yapı form vs her açıdan tena daha iyi ve daha rahattı bencetena mı daha güzeldi yapı olarak depend mi peki canım ? depend dar geldiği için mi sadece rahat edemedin yapı farkı da var mıydı yani.
evet miniğim büyüyor çok heyecanlı :)
teşekkür ederim ondan da alıp bulundurayım :)Yapı form vs her açıdan tena daha iyi ve daha rahattı bence
Esnek ama terletiyor yani e bebekten almıştım. Gerçi en iyisi de olsa terlerdim bence çünkü pijamalarımı pamuklu götürdüm onlar da su gibi oldu. Ilk günler normal bu tarz şeyler ama hormonlar ne olduğunu şaşırıyor tabianladım teşekkür ederim evet ter illa ki olacak bi de naylonsu poşet gibi bir şeyi kaldıramicam pamuklu esnek bir şey olsun istiyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun bu arada tebrik ederimgözün aydın olsun
ayy neyse allah yardımcımız olsun inşallah o süreçler kolay geçerEsnek ama terletiyor yani e bebekten almıştım. Gerçi en iyisi de olsa terlerdim bence çünkü pijamalarımı pamuklu götürdüm onlar da su gibi oldu. Ilk günler normal bu tarz şeyler ama hormonlar ne olduğunu şaşırıyor tabi
Bende depend kullandım canım. Terlemen normal, lohusayken daha çok terleyeceksinkızlaarr ben 32. haftama girdim :) bana lohusa pedi ne önerirsiniz ben terlemeye kaşındıran şeylere hiç gelemiyorum naylonsu poşet gibi şeyler istemiyorum bana önerir misiniz memnun kaldığınızı :) @fufucum @Tmd2020 @Berceste3 @munzevimsi @papatyamm13 @FireflyDream
Doğurdun mu kızzzzzAnnem ve eşim olacak yanımda nasipse canım. İnşallah dediğin gibi olur![]()
Sende mi doğurdunBiz Rümeysa koyacağız inşallah
İki isim kullanmayı istemiyorum. Hem anlamı güzel olsun. Hem sahabe ismiymis. O yüzden içimize sindi. Etrafımızda da hiç yok Rümeysa ismi.