• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

@fufucum kölesi yaptılar tabi yaaa başka işimiz mi vae 😄bazen sırf gıcıklığına ağlıyorlar 😄
Uyku evet gerçekten uyuyormuşuz 😄
Bana söylenen inanmadığım gerçeklere bende bi şey eklemek istiyorum arkadaşlar
Tek çocuk gerçekten hiç çocukmuş 😄

2 çocuklu hayat zor kardeşimm çok zor 😆hani bi video var ya beni buraya getirselerdi asla gelmezdim diye 😀o modadayım. Kıskançlık şiddet bütük olanın altına bilerek tuvaletini yapması ne ararsan var 😄
Büyük kaç yaşindaydı 🙈 ay bizimkiler de yapar mı. Çok tırstım şuan. 🥺
Allah kolaylık versin canım. Tek çocuk hiç çocuk gerçekten 😁 bunu ancak çok çocuğu olanlar anlar.

Ayyyy en zor haftalar hiç hatırlamak istemiyorum ☺️az kalmış sağlıkla kucağına al canım. Çok çabuk geçiyor ya
Bizimde iyi artık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bi bakmışım 4 aylık olmuş 1 ay sonra ek gıda başlıyor. Sonra işe dönüş filan
Aminnn🤲 Yaa nasıl işe dönülür ki off 🥲 Ben daha işten ayrılmadan bunu bile düşünüyorum 🥲

Coraspirinin hiçbi zararı yok canım doktorun ne veriyosa kullan riske atma. Pıhtılaşma testi yaptırdın mı sen gittiğinde iste ona da baksınlar.
Ben kalp atışını 3 ayı dolduktan sonra duymuşyum doktorum ilk 3 ay ses ısısını açmıyo. Usg de gözüküyo zaten yanıp sönüyo öyle takip etmiştik.
Öncesi boş gebelik olduğu için benim en büyük rahatlamam kese oluştuktan sonra yolk sac ve bebeği içinde görünce olmuştu. Dünyalar benim olmuştu resmen o o kadar stresli bi süreç ki seni çok iyi anlıyorum 🌸♥️ ama yine de en minimuma indir stresini kaygını, Allahın izniyle her şey yolunda gidecek senin de 😍 dualarım seninle canım ♥️😘
Doktorlar benim bebeğimin kalp atışını 6. Haftada da 7. Haftada açtı dinletti. Bebeğim şimdi hasar mı almış oldu anlamadım ben. Isı gitmiş oldu ya şimdi

kızlaarr ben 32. haftama girdim :) bana lohusa pedi ne önerirsiniz ben terlemeye kaşındıran şeylere hiç gelemiyorum naylonsu poşet gibi şeyler istemiyorum bana önerir misiniz memnun kaldığınızı :) @fufucum @Tmd2020 @Berceste3 @munzevimsi @papatyamm13 @FireflyDream

kızlaarr ben 32. haftama girdim :) bana lohusa pedi ne önerirsiniz ben terlemeye kaşındıran şeylere hiç gelemiyorum naylonsu poşet gibi şeyler istemiyorum bana önerir misiniz memnun kaldığınızı :) @fufucum @Tmd2020 @Berceste3 @munzevimsi @papatyamm13 @FireflyDream
Sağlıkla gelsin 😊 ben lohusa külodu aldim ama pek kullanmadım çünkü özel hastaneydi orda onlar gelip bez taktılar. Arada kendim de değiştirmem gerektiğinde kullandım 2-3 tane falan. Bir gece yattık eve gelince pede gectim. Ne kullanırsan kullan ilk başta vücut ödem olup iz yapıyor sezaryende. O izler de kaşınıyor. Kaç kere su gibi terledi tum vücudum. Vajinal doğumda durumlar oluyor mu bilmiyorum.

Sağlıkla gelsin 😊 ben lohusa külodu aldim ama pek kullanmadım çünkü özel hastaneydi orda onlar gelip bez taktılar. Arada kendim de değiştirmem gerektiğinde kullandım 2-3 tane falan. Bir gece yattık eve gelince pede gectim. Ne kullanırsan kullan ilk başta vücut ödem olup iz yapıyor sezaryende. O izler de kaşınıyor. Kaç kere su gibi terledi tum vücudum. Vajinal doğumda durumlar oluyor mu bilmiyorum.
anladım teşekkür ederim evet ter illa ki olacak bi de naylonsu poşet gibi bir şeyi kaldıramicam pamuklu esnek bir şey olsun istiyorum

Ne kadar büyümüş maşallah ya zaman çok hızlı gerçekten
Hastanede onlar yardımcı oluyorlar zaten bezi de onlar veriyor ama eve geçince ben depend kullandım birkaç gün boyunca. Ama m beden almıştım çok dar geldi pek rahat edemedim sonrasında eşim eczaneden tena marka külot bez aldı o çok rahattı gerçekten

Hayırlı olsun bu arada tebrik ederim 😍 gözün aydın olsun

Ne kadar büyümüş maşallah ya zaman çok hızlı gerçekten
Hastanede onlar yardımcı oluyorlar zaten bezi de onlar veriyor ama eve geçince ben depend kullandım birkaç gün boyunca. Ama m beden almıştım çok dar geldi pek rahat edemedim sonrasında eşim eczaneden tena marka külot bez aldı o çok rahattı gerçekten
tena mı daha güzeldi yapı olarak depend mi peki canım ? depend dar geldiği için mi sadece rahat edemedin yapı farkı da var mıydı yani.
evet miniğim büyüyor çok heyecanlı :)

tena mı daha güzeldi yapı olarak depend mi peki canım ? depend dar geldiği için mi sadece rahat edemedin yapı farkı da var mıydı yani.
evet miniğim büyüyor çok heyecanlı :)
Yapı form vs her açıdan tena daha iyi ve daha rahattı bence

anladım teşekkür ederim evet ter illa ki olacak bi de naylonsu poşet gibi bir şeyi kaldıramicam pamuklu esnek bir şey olsun istiyorum
Esnek ama terletiyor yani e bebekten almıştım. Gerçi en iyisi de olsa terlerdim bence çünkü pijamalarımı pamuklu götürdüm onlar da su gibi oldu. Ilk günler normal bu tarz şeyler ama hormonlar ne olduğunu şaşırıyor tabi

Esnek ama terletiyor yani e bebekten almıştım. Gerçi en iyisi de olsa terlerdim bence çünkü pijamalarımı pamuklu götürdüm onlar da su gibi oldu. Ilk günler normal bu tarz şeyler ama hormonlar ne olduğunu şaşırıyor tabi
ayy neyse allah yardımcımız olsun inşallah o süreçler kolay geçer

Bende depend kullandım canım. Terlemen normal, lohusayken daha çok terleyeceksin ☺️

Biz Rümeysa koyacağız inşallah 😊
İki isim kullanmayı istemiyorum. Hem anlamı güzel olsun. Hem sahabe ismiymis. O yüzden içimize sindi. Etrafımızda da hiç yok Rümeysa ismi.
Sende mi doğurdun😍

Back
X