Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 5 haftalık gebeyim beta değerlerim çok iyi çıktı ancak hiçbir belirti yok( halsizlik,uyku,mide bulantısı vs) Haftaya kontrolüm var ama boş gebelik olabilir mi diye şüpheleniyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Merhabalar 5 haftalık gebeyim beta değerlerim çok iyi çıktı ancak hiçbir belirti yok( halsizlik,uyku,mide bulantısı vs) Haftaya kontrolüm var ama boş gebelik olabilir mi diye şüpheleniyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Belirtilere bakarak boş gebelik vs düşünme. Arkadaşımın belirtileri vardı dış gebelik yaşadı. Mide bulantısı vs 7. Hafta civarlarında geliyo zaten. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir belirti meselesi
Döllenme oldu ise olmuştur, embriyo sağlıksız ise vücut atmak istiyor kese o yüzden gelişmiyor. İlla her gebelikte her belirti olacak hepsi 9 10 ay devam edecek diye bir şey yok. Ben çoğu belirtiyi hiç yaşamadım cihaz iyiyse ve geç döllenme değilse kalp atışını duyarsın bu kontrolde Hayırlı olsun
Hamilelik belirtileri benim 7.haftadan sonra başladı. Bazıları daha erken hissediyor bazıları hiç hissetmiyor . Halam 5. Ayda öğrendi hamile olduğunu. Yani her gebelik kendine özel. Sadece belirti yok diye boş gebelik düşüncesi çok yanlış . 5 haftanın sonlarında ultrasonda kese görünür , 7. Hafta gibi bebek ve kalp atışı görülebilir. Bu periyotta bir aksilik olursa bunu düşünebiliriz