Boş gebelik şüphesi

149damla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
36
12
32
Merhabalar 5 haftalık gebeyim beta değerlerim çok iyi çıktı ancak hiçbir belirti yok( halsizlik,uyku,mide bulantısı vs) Haftaya kontrolüm var ama boş gebelik olabilir mi diye şüpheleniyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Merhabalar 5 haftalık gebeyim beta değerlerim çok iyi çıktı ancak hiçbir belirti yok( halsizlik,uyku,mide bulantısı vs) Haftaya kontrolüm var ama boş gebelik olabilir mi diye şüpheleniyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Belirtilere bakarak boş gebelik vs düşünme. Arkadaşımın belirtileri vardı dış gebelik yaşadı. Mide bulantısı vs 7. Hafta civarlarında geliyo zaten. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir belirti meselesi

Döllenme oldu ise olmuştur, embriyo sağlıksız ise vücut atmak istiyor kese o yüzden gelişmiyor. İlla her gebelikte her belirti olacak hepsi 9 10 ay devam edecek diye bir şey yok. Ben çoğu belirtiyi hiç yaşamadım 😅 cihaz iyiyse ve geç döllenme değilse kalp atışını duyarsın bu kontrolde
Hayırlı olsun 🌸

Hamilelik belirtileri benim 7.haftadan sonra başladı. Bazıları daha erken hissediyor bazıları hiç hissetmiyor . Halam 5. Ayda öğrendi hamile olduğunu. Yani her gebelik kendine özel. Sadece belirti yok diye boş gebelik düşüncesi çok yanlış . 5 haftanın sonlarında ultrasonda kese görünür , 7. Hafta gibi bebek ve kalp atışı görülebilir. Bu periyotta bir aksilik olursa bunu düşünebiliriz

X