1 hafta boyunca surekli agrim vardi. Sonra bi parca dustu ve kesildi. Onu dusurebilmek icin 1 hafta agrimis resmen. Ve simdi 2. denememde negatif sonuclandi.
Sanada bos gebelikmi dediler
1 hafta boyunca surekli agrim vardi. Sonra bi parca dustu ve kesildi. Onu dusurebilmek icin 1 hafta agrimis resmen. Ve simdi 2. denememde negatif sonuclandi.
Sanada bos gebelikmi dediler
Yo ben gittim keseyi gördüm 4 hastalıkken 2 hafta sonra gel dedi bebek ve kalp atışı için ama ne bileyim korkuyorum boş gebelik olur diye belirtilerini merak ettim
Baya erken canım normal çıkmaması. Geç döllenme varsa o daha geç belli oluyor hiç kendini strese sokma. Var mı belirtilerin? Bende gebelik var ama daha çok erken haftaya kesenin görünmesi gerek inşallah sağlıklı bir gebeliktir kötü düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmez bir hafta
adetıme 3 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı cok şükür ama korkuyorum oncekı yasadıgım durumdan dolayı.2-3 gün sonra kan testi yaptıracagım ,hıc beklemıyordum cok mutluyum suan umarım hersey yolunda gıder
adetıme 3 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı cok şükür ama korkuyorum oncekı yasadıgım durumdan dolayı.2-3 gün sonra kan testi yaptıracagım ,hıc beklemıyordum cok mutluyum suan umarım hersey yolunda gıder