• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik sonrası....

merveeeeeeeee717

Gülümse hayata :)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
4.522
4.185
63
Hayırlı akşamlar kk boş gebelik geçirdim kürtaj oldum kasım 2016 da ama ben korkuyorum tekrar böyle birşey olmasından ve başka sebeplerden dolayı..
Boş gebelik geçirip ne kdr süre sonra hamile kaldınız ? Doktora gittiniz mı ?

Can'ım konunu şimdi gördüm.Ben 2 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten ve 1 ay korunup bu ay ilk kez denedim hamile kaldım ama doktora kontrole gitmedim daha şu an.

Geçmiş olsun.

Benim ilk hamileliğim, boş gebelikti. 8. haftada İdim, dr düşük olmazsa kürtaja alicaz demişti. İki gün sonra düşük oldu. Muayenede baktı, rahim temiz parça kalmamıştı. Bana uç ay bekle sonra istersen yine dene dedi. Ben iki ay bekledim, yani düşüğün üstünden iki adet geçti. Üçüncü ay denedik ve tekrar hamile kaldim. Kızım oldu.

Tekrar aynı şey olabilir ama bunu düşünüp kendini çocuk fikrinden uzaklaştırma. Ki senin kürtaj üstünden epey zaman geçmiş. Eğer kendini psikolojik anlamda ve fiziksel açıdan hazır hissediyorsan bismillah de ve niyetlen. İnş Rabbim gönlüne göre verir. ;)

Back