• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos gebelik sonrasi hamilelik

Sekerprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
39
9
1
36
Meraba arkadaslar ben bos gebelikten dun dusuk yaptim ve kurtaj oldum 3 yil once yine ayni sorundan dusuk yapip kurtaj olmustum sorum su iki kez bos gebelik gecirip sonrasinda saglikli gebelik yasadinizmi yoksa tedavi mi oldunuz cok tedirginim bu konuda 3.5 yasinda kizim var

Geçmiş olsun.

Benim ilk hamileligim boş gebelikti ve dusuk yaptım. Düşük olmasaydı Dr bir iki gün içinde kürtaj yapacaktı. Bana uç adet bekle, sonra korunmayı bırak demisti. Ben iki adet bekledim, sonraki ay yine hamile kaldim ve kızım oldu çok sukur..

Senin ilk boş gebeliğin kızından sonra mi olmuştu yoksa önce mi anlamadım..

Dr bana düşükten sonra tekrarlayan boş gebelik ve düşüklerde bazi tahliller yapıyoruz demişti. Boş gebeliğin sebebi nedir yahut engellenebilir mi bilmiyorum.. Ama Dr sana böyle bi şey söyledi mi?

Ilk gebeligimde bir problem yoktu hemen hamile kaldim kizim oldu ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldim boş gebelik ti dusuk kurtaj oldu 3 yil korunduk gecen ekimde hamile oldugumu ogrendim buda bos gebelikti gecen cuma kanamam basladi bu persembe dusuk yaptim kurtaj oldu ne gibi tahliller yapiliyor acaba

benimde 6 yaşında bir kızım var 4 sene önce sürpriz bir şekilde hamile kaldım ve boş gebelikti kürtaj oldum şimdi yine hamile kaldım ve yine hüsran yine boş gebelik patoloji temiz geldi genetik test istedi doktorum kan pıhtılaşmasına bakacaklarmış bugün kan verdim insallah sıkıntı anlaşılır tedavi olur bebeğime kavuşurum :( Rabbim herkese nasip etsin

Ilk gebeligimde bir problem yoktu hemen hamile kaldim kizim oldu ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldim boş gebelik ti dusuk kurtaj oldu 3 yil korunduk gecen ekimde hamile oldugumu ogrendim buda bos gebelikti gecen cuma kanamam basladi bu persembe dusuk yaptim kurtaj oldu ne gibi tahliller yapiliyor acaba
Cok zaman gecmis ,acaba suan ne durumdasiniz

benimde 6 yaşında bir kızım var 4 sene önce sürpriz bir şekilde hamile kaldım ve boş gebelikti kürtaj oldum şimdi yine hamile kaldım ve yine hüsran yine boş gebelik patoloji temiz geldi genetik test istedi doktorum kan pıhtılaşmasına bakacaklarmış bugün kan verdim insallah sıkıntı anlaşılır tedavi olur bebeğime kavuşurum :KK43: Rabbim herkese nasip etsin
Konusabilirmiyiz acabaaa ne durumdasinizzz,bende ayniyimm

Back