Bos gebelik sonrasi hamile kalmak

Salkimsacak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
5
0
35
Merhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim.Ben 18 ocakta bos gebelik sonrasi kurtaj olmak zorunda kaldim:KK43: yaklasik 10 gun adet gordum kurtaj sonrasi. Bu ayda 14unde adet oldum tekrar. Doktorum 3 ay bekleyin dedi ama ben hemen hamile kalmak isyiyorum. Ilk gebeligimdi malesef uzucu bitti:KK43: benim merak ettigim sey su bos gebelik yasayip hamile kalan arkadaslar ne kadar sure sonra hamile kaldi acaba?? Cevaplariniz icin cok tesekkurler..

Boş gebelikten dolayı 2 gün önce kürtaj oldum oturup salak salak ağlıyorum cumadan beri ne duysam ne görsem ağlıyorum kendimi ona o kadar alistirmisim ki :KK43: sen 10 gün adet gordum demissin ama ben 2 i gününe geldim kesildi gbi bisey suanda genel anestezi ile yaptılar nedeni bende anlamadım 10 gün sonra kontrolum var muayenede söylemişti 3 4 ay beklemek.lazım rahim kendini topladım diye sende şimdi son durum ne hamile kalabildin mi ?

Bende boş gebelık yaşadım ve suan hamıleyım çok şükür kürtajdan 6ay sonra hamile kalmış oldum canım

Benm kurtajla alındı doktor 3 4 ay hamilelik yok dedi ama etrafimdakiler en az bir sene rahim kendini toplasın diyorlar insan bi garip oluyor ya ben kendimi çok alıştırmışım aslında ilk başta olmasa mıydı acaba dedim ne bilim 2 gündür boşluktayım resmen

Benm kurtajla alındı doktor 3 4 ay hamilelik yok dedi ama etrafimdakiler en az bir sene rahim kendini toplasın diyorlar insan bi garip oluyor ya ben kendimi çok alıştırmışım aslında ilk başta olmasa mıydı acaba dedim ne bilim 2 gündür boşluktayım resmen
Bence abartmislar canm bnde ağustos ayında oldm boş gebelik ten doktorum adet olduktan sonra denemeye devam dedi bnmde 7 gün kanamam oldu sonra 3 gunsonra lekelenmeler oldu bir ara kurtajdan 25 gün sonrada adet oldum ondan beri deniyoruz henüz yok daha insallah olur Rabbim nasip eder hepimize de

Bence abartmislar canm bnde ağustos ayında oldm boş gebelik ten doktorum adet olduktan sonra denemeye devam dedi bnmde 7 gün kanamam oldu sonra 3 gunsonra lekelenmeler oldu bir ara kurtajdan 25 gün sonrada adet oldum ondan beri deniyoruz henüz yok daha insallah olur Rabbim nasip eder hepimize de
Canım bilmiyorum ki rahim kendini toparlasın dedi doktor. Bir de dün bir ağrı kocaman parça geldi mah oldum resmen dün akşam Allah herkesin gönlüne göre versin

Zaten doktor 3 4 ay dedi ama hemşire olan yengem 1 yıl kadar rahmi dinlenme daha iyi dedi bir de anneme iki ay önce pankerans kanseri teşhisi koyuldu ben hamileliğini bilmeden annemle tomografide girdim ben çıkmadan odadan çekime başladılar doktor gelişmesini tomografide bağladı. Yengemle o yüzden bir yıl demiş olabilir belki

Zaten doktor 3 4 ay dedi ama hemşire olan yengem 1 yıl kadar rahmi dinlenme daha iyi dedi bir de anneme iki ay önce pankerans kanseri teşhisi koyuldu ben hamileliğini bilmeden annemle tomografide girdim ben çıkmadan odadan çekime başladılar doktor gelişmesini tomografide bağladı. Yengemle o yüzden bir yıl demiş olabilir belki
Himm olabilir canım .. bnm doktorum demişti ki rahim hamileliğe hazır olmasa zaten kolay kolay gebelik oluşmaz dedi her biri birşey diyor .. en iyisini Rabbim bilir hayırlısı..

X