Boş Gebelik olabilir mi?

Rose344400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
40
12
Merhaba arkadaşlar adet tarihime göre 6+6 hamileyim ama ultrasona göre 5+5 hamileyim doktorum pko olduğum için geç döllenme ddi.
Kesen falan süper Yuvarlak görünüyor gelişiyor da Ama bi problem var benim kese 18 mm oldu yolk kesesi falan hiç gözükmüyor normal mi arkadaşlar ben çok üzülüyorum bugünden beri ya mahvoldum :KK43:

Merhaba arkadaşlar adet tarihime göre 6+6 hamileyim ama ultrasona göre 5+5 hamileyim doktorum pko olduğum için geç döllenme ddi.
Kesen falan süper Yuvarlak görünüyor gelişiyor da Ama bi problem var benim kese 18 mm oldu yolk kesesi falan hiç gözükmüyor normal mi arkadaşlar ben çok üzülüyorum bugünden beri ya mahvoldum :KK43:
Doktorunuz bişey söylemedi mi

Bir hafta daha bekleyelim geç döllenme olmuş ddi ama kesem büyük top gibi neden gözükmedi anlamadım.gec döllenme olsa kese de bu kadar büyümezdi öyle değil mi
Çok sık rastlanan bısey değil o yüzden buradan doğru bı cevap bulacağınızı sanmıyorum ama erken daha geç döllenme ise doktorun dediği gibi olabılır 1 hafta sonra görülebilir

Çok sık rastlanan bısey değil o yüzden buradan doğru bı cevap bulacağınızı sanmıyorum ama erken daha geç döllenme ise doktorun dediği gibi olabılır 1 hafta sonra görülebilir
Aslında ultrasonu yuklicem de yapamadım bı turlu. 7 senedir istiyoruz tüp bebek aşılama herşeyi denedik olmadı doğal yollarla hamile kaldım :KK43:

doktorunuz boş gebelik ihtimalinden bahsetti mi ?
Şu an bunu diyemem bu keseye göre ddi haftaya
doktorunuz boş gebelik ihtimalinden bahsetti mi ?
Yok pko olduğum için gec döllenme ondan ddi ama kesen büyük ddi yolk görmeyi bekliyorduk haftaya gel bı daha bakalım ddi umutsuz konuşmadı aslinda ama kese büyük ya ben korkuyorum

Cevapla yap dosya yükle bas ordan yükle canım ben iki kez boş gebelik yasadım birin de kese 27 mm oldu yolk da oluştu bebek oluşmadı ikinci de 12 mm de kaldı kanama başladı kürtaj oldum
Dosya ekle basıyorum hiç bişi olmuyor size iki tane ultrason var onu atacaktım açılmıyor tuş ama.

Şu an bunu diyemem bu keseye göre ddi haftaya
Yok pko olduğum için gec döllenme ondan ddi ama kesen büyük ddi yolk görmeyi bekliyorduk haftaya gel bı daha bakalım ddi umutsuz konuşmadı aslinda ama kese büyük ya ben korkuyorum
Anladım. Sıkma canını inşallah haftaya güzel haberler alırsın :) doktorlar felaket tellalıdır merak etme öyle bişey olsa söylerdi sana. Demek ki olabilen bişey.

İki ultrason arasında 10 gün var kızlar en sonuncusu da 6+6 yim normalde

Eklentiler

• IMG_20201114_155140.jpg
    IMG_20201114_155140.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 880
  • IMG_20201114_155244.jpg
    IMG_20201114_155244.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 890
Dua ediyorum zaten artık yapacak bişi yok ge. Döllenme diyorum sabır çekiyorum 7 sene sorna bir mucize oldu bize

• Üzgünüm
Reactions: H M
X