- Konu Sahibi jeanneCdarc
ben de 35 yaşındayım ve henüz anne olamadım 33 yaşımda evlendim iki düşüğüm var diğerlerinde bebekleri görmüştük kalpleri durduğuiçin kendiliğinden düştü....
Bu üçüncü olacak gibi ((lekelenmem var cumartesi gününden beri ve bugün hafif kramplar başladı iki düşükten sonra her an bekliyorum....dün çok yalvardım çok dua ettim bebeğime ordaysan bana bir işaret ver sana sımsıkı tutunayım diye çünkü belirsizlik kadar berbat insanı yoran bişey yok...çok daha metanetliyim bu kez olaki boş gebelik olur da düşük yaparsam hemen toparlanıp çok daha hevesle yeniden başlayacağım...sakııınn canını sıkma kabullenmeye çalışma ama başına gelebileceklere hazırlıklı ol...olmayacak birşey yok yeter ki çok iste....ben çok yorulduğumu düşünürken burada 41 yaşında ve hamile bir arkadaşın hikayesi beni tokatlayıp kendime getirdi...utandım bu kadar çabuk yorulabildiğim için...şimdi ne olursa olsun güçlüyüm çünkü benim bir sorunum yok ve hamile kalmak konusunda pek zorlanmadım....(en çok bunda beklemiştim 4. Ayda hamile kalmıştım birisinde 2. Ayda birisinde de hemen o ay hamile kalmıştım yaşıma rağmen)
ama adım kadar eminim bu kez de aynı şey olursa ben umutla yoluma devam ettiğim sürece çoook güzel bir insan getireceğim dünyaya ve onu en güzel şekilde yetiştireceğimmm...haa bu arada ben hala 40 ımdan sonra 2. Bebeğimi doğurma planları yapıyorum...hayalimde hep 7-8 yaşlarında bir oğlan çocuğu ve arkasında "abi-abi" diye dolaşan 3-4 yaşlarında mini mini bir kız çocuğu var....sakınnnn umudunu kaybetme ne olursa olsun....
Yüreklendirdiğin için çok teşekkürler.Herkes aynı olamıyor işte, hemen enseyi karartıyorum. üstelik ben de 36 yaşından beri çocuk sahibi olmak için çok uğraştım. Çok şükür bir oğlum var ama o da çok zorluklarla geldi. Yaşım itibariyle de sanırım bunun son şansım olduğunu düşünüyorum. Düşüklerin sayısı arttıkça ve buna birde 40 yaş eklendikçe normal bir hamileliğin bile sağlıkla şekilde devam etme şansı %50 %60 civarındaymış.Yine de yazdıkların beni rahatlattı.Haftaya kadar sabırla ve ümitle ve tabiiki duayla bekliycem. Umarım senin de istediğin gibi boy boy çocukların olur.
Burayı çok takip ettim, ama ilk kez yazıy yazıyorum, bana cevap veren ya da sadece okuyan herkese çok çok teşekkürler, insanın kendini dinleyen birilerinin olduğunu bilmesi, üstelik empati kurmadan aynı hisleri paylaşan birilerinin olması gerçekten çok güzel. Yalnızlığım ve acılarım sayenizde biraz azaldı gibi.
Son düzenleme: