• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik olabilir mi çok korkuyorum

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
28
Kızlar sat 3 aralık sata göre 7+3 hamileyim ama alttan ultrasona da baktırdım iki gün önce kese görünüyor hatta küçükte olsa bebeğin eşi dedikleri şey de görünüyo ama Bebek yok görünmüyor çok korkuyorum ve işte iki gün önce sadece peçeteye silince akıntı ile karışık kan geldi iğne yazdı üç güne bir vurun Dedi doktor hala sarımsı kahverengimsi akıntı devam ediyor acaba düşük mü yapıyorum dedim ama acile gittim dün tekrar bhcg istedi 16.143 çıktı değerim yani gayet iki katına katlıyor düşük olsa değerim de düşerdi diye düşünüyorum sizce düşük mü yapıyorum yada boş gebelik olabilir mi sizin kaçıncı haftada göründü Bebek benim gibi 7. Haftada görünmeyip kasık Ağrı'sı çekip kanaması yada kahvemsi lekelenmesi olup ta sağlıklı gebelik yasayan var mı nolur yardım edin çok korkuyorum

Gebeliğin ilk 4 ayı hatta sonuna kadar kanama ile yaşayanlar var. Kesesi vajinadan görünüp, karından geç görünenler de var. Kalp atışını 9. Hafta duyanlar da var. İçin rahat olsun stres yapma.

Gebeliğin ilk 4 ayı hatta sonuna kadar kanama ile yaşayanlar var. Kesesi vajinadan görünüp, karından geç görünenler de var. Kalp atışını 9. Hafta duyanlar da var. İçin rahat olsun stres yapma.[/QUOTE
Ayyy Cnm inşallah dediğin gibidir çok saol inşallah normaldir boş gebelik yada düşük değildir çok korkuyorum inşallah yakın Zaman'da gösterir kendini bebeğim

Bence acele etme kotude düşünme belki geç döllenme olmuştur inşallah bebeğin seninle olur kucağına almak nasip olur

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de

Back