• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik nedeniyle kürtaj olmam gerek Aynısını yaşayan arkadaşlar Lütfen yardım !

Fatma_Z85

Umutsuzluk yok, dua var...Çünkü Allah var.🙏 👼🏻
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
253
284
53
40
Boş gebelik nedeniyle kürtaj olmam gerek Aynısını yaşayan arkadaşlar Lütfen yardım !

Öncelikle geçmiş olsun canım. Bende boş gebelik nedeniyle bir kürtaj oldum.. Merak etme çabucak olup bitiyor sonrasında ağrı çekiyorsn bu süre zarfında bolca yürüyüş yap ve bir hafta on gün sonra mutlaka kontrole git

Kac haftalık?Kese var bebek yok dediler bana ama yanılmışlar dedikleri hafta kürtaja gitmedim sonraki hafta bebegimin kalp atışlarını dinledim.Umut vermek gibi olmasın ama istersen biraz bekle başka doktora git

Kac haftalık?Kese var bebek yok dediler bana ama yanılmışlar dedikleri hafta kürtaja gitmedim sonraki hafta bebegimin kalp atışlarını dinledim.Umut vermek gibi olmasın ama istersen biraz bekle başka doktora git
Son adet tarihiyle( 5 ekimdi ) 8 + 3 oldu canım bugün yatış yapıldı bekliyorum tüp bebekdi gelişmiyor içinde bişey yok dedi sonunda kabul ettim ilaç veririz kanama başlarsa kürtaj yaparız dediler tarifsiz kötü bir vaziyetteyim 😥😥Rabbim bir daha yaşatmasın Sağlıklı evlat versin tez zamanda inşallah 🤲🤲

Bne yaşadım canım.7. haftada bebek yoktu.kalp atışınıda duymadık.kurtaj oldum.
Rabbim Hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin inşallah Allah hepimizin kucağını yavrularımızla doldursun 🤲

Öncelikle geçmiş olsun canım. Bende boş gebelik nedeniyle bir kürtaj oldum.. Merak etme çabucak olup bitiyor sonrasında ağrı çekiyorsn bu süre zarfında bolca yürüyüş yap ve bir hafta on gün sonra mutlaka kontrole git
Sağol canım Allah razı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah duygularımdaki ağrılarda geçer bir gün evladımı kucağıma alırım inşallah 💔🤲

Sağol canım Allah razı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah duygularımdaki ağrılarda geçer bir gün evladımı kucağıma alırım inşallah 💔🤲
İnşallah canım bn 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Güzel düşün en kısa zamanda tekrar nasip olur inşallah 🙏🏻🌼

Kürtaj oldum Canlar ömrümün yarısını o masada bıraktım geldim 😥 Rabbim bidaha yaşatmasın o çileyi unutacağım sağlıklı mutlu çocuklu günlere kavuşmak nasip olsun inşallah cümlemizin kucağı boş kalmasın 🤲🤲🤲

Kürtaj oldum Canlar ömrümün yarısını o masada bıraktım geldim 😥 Rabbim bidaha yaşatmasın o çileyi unutacağım sağlıklı mutlu çocuklu günlere kavuşmak nasip olsun inşallah cümlemizin kucağı boş kalmasın 🤲🤲🤲
İnşallah canım benim.zor bir süreç.uzulme desende boş biliyorum.acini yaşa ama erteleme . üzül ama anlat hemen.ama neden oldu deme isyan etme.emin ol ki en hayırlısı bu.seninde olacak bebeğin unutma gerçekten olacak.zaten artık genellikle herkes düşük yapıyor.normal artık.guzel günler düşünmeye çalış🥰

İnşallah canım benim.zor bir süreç.uzulme desende boş biliyorum.acini yaşa ama erteleme . üzül ama anlat hemen.ama neden oldu deme isyan etme.emin ol ki en hayırlısı bu.seninde olacak bebeğin unutma gerçekten olacak.zaten artık genellikle herkes düşük yapıyor.normal artık.guzel günler düşünmeye çalış🥰
Çokk teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah Rabbim Sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip etsin 💕🤲

Merhaba acaba 1 hafta sonra kontrole gidince alttan mı bakıyorlar bilginiz var mı ?

Karından ultrasonla hiçbir şekilde olmuyor mu peki benim doktorum bugüne kadar hiç alttan muayene etmedi vajinusmus geçmişim vardı yani alttan muayneye hala korkuyorum oda bunu biliyordu
O durumu biliyorsa karindan bakar o zaman

Back