• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik Nasıl Olur?

Diego06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
128
47
98
7 haftalık hamileyim, 6+2'de ki kontrolde kese görünfü fakat yolk kesesi ve bebek görünmedi henüz, 6+1'de başka bir dr gittik hcg istedi gün aşırı ilki 3292 çıktı ve kese 8.92mm'di, ilk dr beni endişelendirdiği için ikinci hcg tahlilini yaptırmadan başka bir dr gittim telaştan, herşey yolunda dedi,bu c.tesi tekrar gidicez, yaşadığım boş gebelik mi acaba?

7 haftalık hamileyim, 6+2'de ki kontrolde kese görünfü fakat yolk kesesi ve bebek görünmedi henüz, 6+1'de başka bir dr gittik hcg istedi gün aşırı ilki 3292 çıktı ve kese 8.92mm'di, ilk dr beni endişelendirdiği için ikinci hcg tahlilini yaptırmadan başka bir dr gittim telaştan, herşey yolunda dedi,bu c.tesi tekrar gidicez, yaşadığım boş gebelik mi acaba?

ben 6+1 de bebegı gormeye gıttım ama sadece kese vardı ve 5 bucuk haftalık gozukuyordu.. 1 hafta sonra gel dedi. 7 falan oldugumda gıttım bebege 6+1 gozuktu bebek vardı kalp atısı baslamıstı.. bos gebelık degıldır ama gerıden gelıyor olabılır benımkı neredeyse 1 hafta farklıydı ilk başlarda

bu arada bebegı gordugumde bebek 4 mm ıdı kese 14 mm ıdı

Bu söylediğiniz haftayı siz mi hesapladınız ? Eğer sizin hesabınızsa geç döllenme olmuş olabilir

Boş gebeliği yaşadım ben..8.haftada 11 mm idi ve içi boştu.bhcg arttı ama bebek yoktu.ama gebeliğe dair hiçbir belirtide yoktu.goğüslerim şişmedi ağzımın tadı değışmedi vs.
Dış gebelikte geçirdim onda tum belirtiler vardı maalesef ameliyat oldum
Hakkinda hayırlısı olsun canım beklemek belirsizlik zor allah sabretme gücü versin
Şu an 6 aylik gebeyim ve bu bir mucize bebek.yaşadiğım onca acı tecrübeden sonra bu allahın bir lütfu

ben 6+1 de bebegı gormeye gıttım ama sadece kese vardı ve 5 bucuk haftalık gozukuyordu.. 1 hafta sonra gel dedi. 7 falan oldugumda gıttım bebege 6+1 gozuktu bebek vardı kalp atısı baslamıstı.. bos gebelık degıldır ama gerıden gelıyor olabılır benımkı neredeyse 1 hafta farklıydı ilk başlarda

bu arada bebegı gordugumde bebek 4 mm ıdı kese 14 mm ıdı
Bu Cumartesi neler olacak bakalım, merakla bekliyorum, en son görünen 8.9mm'di

Boş gebeliği yaşadım ben..8.haftada 11 mm idi ve içi boştu.bhcg arttı ama bebek yoktu.ama gebeliğe dair hiçbir belirtide yoktu.goğüslerim şişmedi ağzımın tadı değışmedi vs.
Hakkinda hayırlısı olsun canım beklemek belirsizlik zor allah sabretme gücü versin
Şu an 6 aylik gebeyim ve bu bir mucize bebek.yaşadiğım onca acı tecrübeden sonra bu allahın bir lütfu
Göğüslerimde ağrı var, çok çabuk yoruluyorum, normalde çabuk üşüyen bi yapım var, ama sıcak geliyor klimaya rağmen
Zor işler velhasıl ama tatlı telaş diyelim yine de

Göğüslerimde ağrı var, çok çabuk yoruluyorum, normalde çabuk üşüyen bi yapım var, ama sıcak geliyor klimaya rağmen
Zor işler velhasıl ama tatlı telaş diyelim yine de
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inş

bana doktorum kalp atışı kese 2cm iken çoğunlukla kalp atışı duyulur demişti , kese de hergun 2mm buyur demişti ona gorede bir hesapla istersen. Allah hayırlısını versin inşallah

Ultrasonu vajinadan yaptıysa o hcg degerinde fetusun görülmüş olmasi gerekirdi. Karindan yaptiysa gorunmeyebilir.

Çok çok çok erken.umutsuzluğa kapılmayın. Geç dollenme olmuştur.

merhaba
kaç ay sonra hamıle kaldınız , dış gebelıkten sonramı yoksa boş gebelıkten sonra mı şimdiki bebegınıze hamıle kaldınız ?

saglıkla dogsun kucagınıza alırsınız inşallah,

merhaba
kaç ay sonra hamıle kaldınız , dış gebelıkten sonramı yoksa boş gebelıkten sonra mı şimdiki bebegınıze hamıle kaldınız ?

saglıkla dogsun kucagınıza alırsınız inşallah,
Dış gebeliği 2015 nisanda yaşadım.boş gebeliği 2016 mayısta yaşadım.iki kez tüp bebek denedim ilkinde dış gebelik geçirdim.ikinci tüp bebekte 2016 aralikta negatif oldu.ikinci tup bebekten sonra
2017 ocakta doğal yoldan gebe kaldım.

Dış gebeliği 2015 nisanda yaşadım.boş gebeliği 2016 mayısta yaşadım.iki kez tüp bebek denedim ilkinde dış gebelik geçirdim.ikinci tüp bebekte 2016 aralikta negatif oldu.ikinci tup bebekten sonra
2017 ocakta doğal yoldan gebe kaldım.

zor evrelerden geçmişsin canım ama çok şukur , mucizenı saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım ,

darısı olmayanlara isteyenlere inşallah

Back