ama gebelık testı cıktı bugun evde yaptm ve iç belırtm yokolabilir. Kızımda benim de 3 gün kadar kahve rengi lekelenmem olmuştu. Kan testi yapıp doktora görünmeni öneririm.
sabah gıdıcemde doktra ne dıcemkı yanı daha yenı evlıyım 4 aylık cok cahılım bukonularda canmidrar testi pek güvenilir olmuyor. Belirtiye gelince bir doğum yaptım tecrübem kısıtlı ama ilk 3 ay ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme hiçbir belirtim yoktu:)) Hatta artık kan testinde hamile olduğumu öğrendiğimde bile idrar testi negatif çıkıyordu:) Yani kafa da soru işaretleri olacağına dr görün rahatla.. Mesela şimdi neredeyse tüm belirtileri yaşıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi halsizlik vs vs hem idrar tesitnde hem de kan testinde pozitif ama kesenin içinde bebek yok henüzyani en doğrusunu ultrasonda görürsün bence
ben çok ıstyrm canım saol ılgılendıgın için..sanada çok geçmış olsun allah hayırlısını versınMervecim bu konuyla ilgili sen de bir konu aç sayfada deneyimli bayanlar yardımcı olacaktır canım. Benim kistlerle ilgili hiçbir bilgim yok canım ayrıca cidden benim derdim sorum çoook başka. Üzgünüm sana yardımcı olamıyorum. Umarım herşey hakkında hayırlısı olur. Bu arada 4 aylık evlisin ve neden bukadar kafana takıyorsun? Biraz evliliği sindir önce biraz eşinle zaman geçir sonra çocuk düşün derim ben...
amın amın ınş rabbımın ıznınle..Amin canım. Allah herkese gönlündekini versin ne diyelim. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiri bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?