Boş gebelik mi?

NurDer

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
428
22
318
48
Kızlar merhaba ben 22 Ocak 2015 Perşembe günü safra keseme baktırmak için ultrason çektirirken dr keseyi gördü. Malesef sat tarihimi hatırlayamıyorum. Muhtemelen 5-6 haftaık gebesin ama fetus görünmüyor kan tahlili yaptır ve jinekoloğa görün dedi. Aynı gün test yaptırdım sonuç 18,735 çıktı evde idrar tahlili de yaptım. (sırf o çift çizgiyi görmek için:) onda da hemen çok koyu belirdi iki çizgide. Ertesi gün jinekoloğa gittim ve alttan baktı. Sat tarihimi hatırlamadığım için ultrasona göre 6 haftalık ama kese boş dedi dr. Bir hafta sonra tekrar tahlil yaptır değer yükseliyorsa bekleriz sabitse veya düşük çıkarsa kürtaj gerekiyor dedi. 2 Şubatta tekrar gitmeyi düşünüyorum ama bu arada çok tedirginim. 6 Yaşında bir kızım var. Geçen sene bu zamanlar bir düşük yaptım. Bu kadar yüksek değer olup da boş gebelik olma ihtimali nedir. Tecrübesi olan var mı aranızda? Bu arada kese boyutu (doğru yere baktıysam tabi) 16mm sanırım

malesef ben varım degerlerim yüksldi hatta kesemde büyüdü en son 30 mm oldu ama içinde bebek gelişmedi son hafta sadece yolk kesesi gelişti ama 9 haftalık olması gerekn hafta 28 mm ye küçüldü ve kürtaj oldum. Allah hayırlısını nasip etsin sat bilmiyorsan belki tahminden küçük bir bebektir inşallah

( üzüldüm canım. Hayırlısı olsun inşallah ne diyelim? Şu ara gözümü korkutan kürtaj aslında. Hani bebek yoksa üzülürüm tabi ama her şerde bir hayır vardır derler. Demek hayırlısı buymuş deyip kabullenirim ama şu kürtaj korkutuyor beni.

hayırlı olsun canım kızlar bsey sorucam 5 gun pembe leke ve kahvrengı leke gelıyo adet gıdı ılk ben adet sandm ama degıl acaba yerlesme kanamaısmı bugun gebelık testı yaptm evde pozıtf cıktı

olabilir. Kızımda benim de 3 gün kadar kahve rengi lekelenmem olmuştu. Kan testi yapıp doktora görünmeni öneririm.

5gun oldu gelıyor halen az az gebelık testıde pozıtf cıktı belırtmde yok :S

idrar testi pek güvenilir olmuyor. Belirtiye gelince bir doğum yaptım tecrübem kısıtlı ama ilk 3 ay ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme hiçbir belirtim yoktu:)) Hatta artık kan testinde hamile olduğumu öğrendiğimde bile idrar testi negatif çıkıyordu:) Yani kafa da soru işaretleri olacağına dr görün rahatla.. Mesela şimdi neredeyse tüm belirtileri yaşıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi halsizlik vs vs hem idrar tesitnde hem de kan testinde pozitif ama kesenin içinde bebek yok henüz yani en doğrusunu ultrasonda görürsün bence

sabah gıdıcemde doktra ne dıcemkı yanı daha yenı evlıyım 4 aylık cok cahılım bukonularda canm

ya ama bnm kıslerımde var geçen ay cıktım doktra bana vıtamın folık asıt verdı adetmde duzensız nasl kalıcamkı offffff

Önce kan testi yaptır canım. Doğrudan sağlık ocaklarında ücretsiz de yaptırabilirsin. Test sonucunda sonuç 100 ün üzerindeyse hamilesin demektir. Sonucunu da alıp kadındoğum uzmanına gidiyorsun ve testi doktoraveriyorsun okadar:))

saglık ocagı hemen cıkarmıyokı yarınısı cıkarıyr ben en ıyısı devlet hastanesıne gıdeym gcen ay özel hastanye gttm kıstlerım cvıktı

ya gene testı yaptm gene uzldum yarn gene gtcm gene bsey cıkmıcak :s ve kıstlerım var :S

Mervecim bu konuyla ilgili sen de bir konu aç sayfada deneyimli bayanlar yardımcı olacaktır canım. Benim kistlerle ilgili hiçbir bilgim yok canım ayrıca cidden benim derdim sorum çoook başka. Üzgünüm sana yardımcı olamıyorum. Umarım herşey hakkında hayırlısı olur. Bu arada 4 aylık evlisin ve neden bukadar kafana takıyorsun? Biraz evliliği sindir önce biraz eşinle zaman geçir sonra çocuk düşün derim ben...

ben çok ıstyrm canım saol ılgılendıgın için..sanada çok geçmış olsun allah hayırlısını versın

Amin canım. Allah herkese gönlündekini versin ne diyelim. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiri bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…