BOŞ GEBELİK Mİ ?

UMMUGULSU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
2
0
1
Merhaba arkadaşlar son adetimden 70 gün geçti kesemiz göründü ilk muayenemizde ama bebek görülmemişti
4 hafta sonra tekrar kontrole gitiiğimiz de kese bayağı büyümüştü ama doktor yine bebeği göremedi boş gebelik olabileceğini söyledi
kese 7 haftalık olarak görünüyor. geç döllenme olabileceğinide söyledi. ama sizi ne ümitlendirmek nede umutsuzlandırmak istiyorum ded.
1 hafta daha bekleyelim görünmezse boş gebelik olup kürtaj yaptırmamız gerektiğini söyledi. 4 gündür psikolojjimiz alt üst oldu.
böyle bi olay yaşayan oldu mu bebek görünür mü sizce.

Eklentiler

• 5c3105dc-d3f1-49bc-acf6-9de851c889c0.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 184
Bebeğin görünüp görünmeyeceği ile ilgili insan net bir şey diyemez ama size şöyle söyleyeyim evde kontrol gününü beklerken teori üretip sayfa sayfa yazı okumak insan bünyesini yerle bir ediyor. Bana da hep dediler ama dinledim mi hayır.
Ama gerçekten bir bebek nasipse cidden ne kanama ne kese gözükmesi ne kalp atışı geçikmesi dinlemeden nasip olup olup doğuyor. Nasip değilse de benim gibi her bir aşama sağlıkla ilerlerken ansızın kalbi duruyor.
Bu yüzden içinizi ferah tutup hayırlı olan ne ise o olsun diye dua edin. Sağlığınıza dikkat edin. Ve psikolojiniz size lazım modunuzu yüksek tutun.

Yani aslında biz kabullendik her halimize şükrediyoruz ama işte gelen giden farklı farklı şeyler söyleyince insan az da olsa ümitleniyor ilk bebeğimiz heyacanımız var ondan olsa gerek

Yani aslında biz kabullendik her halimize şükrediyoruz ama işte gelen giden farklı farklı şeyler söyleyince insan az da olsa ümitleniyor ilk bebeğimiz heyacanımız var ondan olsa gerek
O kadar iyi anlıyorum ki bizim de ilk seferdi ama nasip. Belli olmaz bence umutsuz gözüküp çok sağlıklı bebeği olan çok olmuş. Ama siz yine de her ihtimal için hazırlıklı olup hayırlısını dileyin. İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur

Yani üzmek yanlış birşey demek.istemem ama kesen gayet büyümüş bebekte gozukmeliydi.
inşallah yaniliriz

Bende 5 haftalık hamileyim ama bende yolk kesesi göremedim doktor diyor ki dış gebelik Yok boş gebelik Yok Yolk kesesini görmeden nasıl bu kadar emin konuşuyor acaba acele mi ediyorum

Eklentiler

• 2948C49F-6C01-4D9E-B1F8-E93F9FB2795A.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 169
Merhaba, bos gebelik gibi gorunuyor ama elbette bebegin olusup olusmamasi takdiri ilahi. Basima geldigi icin sizi ve endisenizi cok cok iyi anliyorum inanin. Ne umudunuzu kaybedin ne de cok umutlanin. Sizin sagliginiza bir sey olmadigi surece hayirlisi neyse o olsun.

Ya ben doktorun emin bir şekilde boş gebelik Yok demesine takılı kaldım ama yolk kesesi de yokgöremedim

Bende 5 haftalık hamileyim ama bende yolk kesesi göremedim doktor diyor ki dış gebelik Yok boş gebelik Yok Yolk kesesini görmeden nasıl bu kadar emin konuşuyor acaba acele mi ediyorum
daha çok erken bebeği görmüş olmanız bile mucize karın ultrasonunda 6. haftadan sonra görünüyor bebek hatta 8. haftada görünen bile var

İşte takıntılı olmak kötü birşey
ben de öyleydim 6. haftada bebeği kesenin icinde zor buldu doktor minicikti kalp atışı belli belirsizdi nefesimi tutunca duyuldu az bisey 8.haftada da kalp atışını net dinledik 1 cm olmustu bebek bakalim haftaya neler olacak çok hızlı büyüyor koskoca 1 cm

Bende haftaya cuma günü gideceği. Güzel haberlerle alırım inşallah

22 ekimde aşılama oldum folik asit içtim sadece 3 buçuk yıldır istiyoruz ama normal yollarla olmayınca aşılama denendi ve tuttu. 6 haftalıkken kese görüldü ama çok küçük daha bi hafta sonra gel kalp atışına bakalım dendi o hafta gidemedik 2 hafta sonra yani dün gittik ulrasonla göremedi alttan baktı kese büyümüş 16mm olmuş ama embriyo yok boş gebelik dendi Allah allah boş gebelikte nedir yarabbim ilk defa duyduğum birşey aglaya aglaya 1 gun boyunca araştırdım durdum.. pazartesi tekrar gidicem tekrar alttan muayene yapıp ona gore kürtaj olacağım doktor 1 ay bekle sonraki ay hamile kalma şansın artar dedi hayırlısı bekliyoruz bakalim rabbim bide böyle sınıyor napalim Allahtan geldi vardır bir bildiği...

GEcmis olsun Suan durumunuz nasıl

daha çok erken bebeği görmüş olmanız bile mucize karın ultrasonunda 6. haftadan sonra görünüyor bebek hatta 8. haftada görünen bile var
bugün ilk defa bebeğimi karın ultrasonundan gördm 8 hafta 5 günlüğüz ve kalp atışınıda 7hafta 3 günlükken vajınal ultrasondan bakıldıgında kalp atışını duydum cok şükr Allah ısteyen herkese nasıp etsın.

Kontrole gittiniz mi sonucunuz nedir ?

Kontrole gittiniz mi sonucunuz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…