Boş Gebelik mi? Tecrübeli Annelerden Yardım Rica Ediyorum

Allah tamamına erdirdin inşallah, yolk oluşmadığında kesen kaç mm di acaba benimki de oluşmadı da
Hiç stres yapma canım gerçekten 5 ve 6. Haftalarda gitmekle hata yapıyoruz erken oluyor olanca strese giriyoruz.Milimini bile söylemedi okadar minik ilerliyordu.6+3 te göründü benimki..Sen kaç haftaliksin suan

Hiç stres yapma canım gerçekten 5 ve 6. Haftalarda gitmekle hata yapıyoruz erken oluyor olanca strese giriyoruz.Milimini bile söylemedi okadar minik ilerliyordu.6+3 te göründü benimki..Sen kaç haftaliksin suan
Usg sonucuna göre 6+2, sata göre 6+5, adet dönemi aralığım uzun belki geç döllenme olmuş olabilir dedi, eğer öyleyse de 6+0 yada 6+1 ama kese 21,4mmdi dün ve yolk yoktu vajinal bakmasına rağmen

Usg sonucuna göre 6+2, sata göre 6+5, adet dönemi aralığım uzun belki geç döllenme olmuş olabilir dedi, eğer öyleyse de 6+0 yada 6+1 ama kese 21,4mmdi dün ve yolk yoktu vajinal bakmasına rağmen
Bende işte o durumdaydım beta HCG artışı yolunda ama kese boş yolk keseside yoktu.Tam ümidimi kestim,kendimi herşeye hazırladım ansizin göründü dur bakalım inşallah görünecek.Kontrol ne zaman

Bende işte o durumdaydım beta HCG artışı yolunda ama kese boş yolk keseside yoktu.Tam ümidimi kestim,kendimi herşeye hazırladım ansizin göründü dur bakalım inşallah görünecek.Kontrol ne zaman
Haftaya perşembe yada cuma gel dedi ama, ben pazartesi başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum canım inşallah vardır

Haftaya perşembe yada cuma gel dedi ama, ben pazartesi başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum canım inşallah vardır
Her doktorun ultrason cihazı farklı hepsi farklı birşey görüyor.Bence Çarşamba falan gitte kesin olsun canım.Haberdar et bizi mutlaka

Herkese merhaba arkadaşlar, bunca zaman yorumlar okuyarak umut ederek günlerimi, buralarda geçirdim.yaşım 36 amh düşüklüğü vardı doğal olarak Fsh yüksekliği de.. kaç ay gecikmelerimi gebelik sandık ama olmadı.

bu ayda 5 gün gecikmişti yine aynı hüsran diye umursamadan , ama hep bir umutla, test yaptım ve pozitif sonuç aldım :) hemen doktora gittik beta 19.730 çıktı ve kesem 8mm. Doktor 10 gün sonra bir daha gel keseye bakalım dedi.Birçok nedeni olabilir dedi doktor ama ben hüngür hüngür ağladım.. imkansız denilen birşey olmuştu ve azıcık olan yumurtam döllenmişti Şimdi siz tecrübeli arkadaşlarımdan yorum istiyorum. Bu sonuçlar için ne olabilir , şimdiden teşekkür ederim

5.gun geçmesine rağmen Beta HCG çok güzel çıkmış canım benim.Gayet güzel ilerleyecek gibi duruyor.Merak edip stres yapma.Goruceksin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…