BOŞ GEBELİK Mİ NOLUR YARDIM

Seydasylr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
4
0
1
28
6+4 haftalıkken bakıldı bebek görünmedi. çarsamba günü tekrar kontrole gidecem. ama içime doğuyor boş olduğu midem hiç bulanmadı bu zamana kadar çünkü Bi gariplik hissetmiştim başına gelen varmı böyle bişey bebek oluşur mu sizce bu hafta

Eklentiler

• 20250212_210200.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 37
Selam,
Ultrason kağıdında 8+4 yazıyor. Bir yanlışlık olabilir mi tarihlerde
Mide bulanacak diye bir kaide söz konusu değil. Benim ilk gebeliğim boştu. Ancak vücudumun dile gelip 'hamilesin' diye haykirmadigi kalmıştı bir tek. Yani belirtilere takilma
Boş gebelik olup olmadığını anlamak için ise duzenli beta hcg testi gerek öncelikle. İkiye katlayip katlamadigini görmek gerek. Ve biraz da zaman gerekli belki şu an erkendir bebek görüntüsü icin

yok ultrasona yanlış girildi heralde eminim 6+4 olduğuna. beta hcg Bi kere yaptırdım dahada yaptırmadım. 3 Ay öncede kürtaj oldum 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu. şimdide böyle birşey yaşayınca çok strese girdim

Benimde kese var bebek yok dedi doktor bir hafta bekliyelim dedi içinde yolk saç oluştu ama kesede buyume yoktu kanamamda oldu gelişmeyen gebelik dedi ve kendiliğinden düştü umarım sizin öyle değildir geç dölenmede olabiliyor bazen

Canım bende geçen hafta 6+3 ken gittim kese çok küçüktü 4-5 hafta gibi dedi yolk ve bebek oluşmamış dedi haftaya kontrolüm var.bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç bir belirtim yok çok tedirginim umarım bidahaki kontrolümüzde görürüz bebişlerimizi

Alttan bakti mi acaba öyle daha net gözüküyor olabilir de olmayabilir de inşallah vardır

İnşallah bende bide kanama alanı gördü düşük önleyici ilaçlarımı da bıraktım benim pek ümidim yok ya hiç hamile gibi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…