Boş gebelik korkusu

VeraHatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
115
80
98
43
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim kese göründü ama kalp atışlarını daha bakılmadı önümüzdeki cuma randevum var, ama vesvese yaptım boş gebelik korkum var, sürekli araştırmalar yapar oldum, boş gebelik belirti verir mi vermez mi? Yaşayanlar deneyimleriniz anlatırsınız? lütfen :KK17:

Alttan mı bakıldı karındamı? Karından görünmesi için çok çok erken

Benimde 5.haftada kesem gorundu. 6.haftada yine keseyi gorduk sadece buyumustu 7.haftada kalp atisini duyduk:)

Ben bos gebelikten kürtaj oldum hicbi belirtisi olmuyo midem bile bulaniyodu hatta.

Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim kese göründü ama kalp atışlarını daha bakılmadı önümüzdeki cuma randevum var, ama vesvese yaptım boş gebelik korkum var, sürekli araştırmalar yapar oldum, boş gebelik belirti verir mi vermez mi? Yaşayanlar deneyimleriniz anlatırsınız? lütfen :KK17:
Şuan bende icimdeki o korkuyla kk''ye girdim ki bu konuyla karşılaştım. Bende 4 haftalık hamileyim. Ultrasonda görünmesi için erken dedi. 2 hafta sonra tekrar gidcem. Ama içimde korku var. Acaba boş gebelik olabilr mi diye 😣

Şuan bende icimdeki o korkuyla kk''ye girdim ki bu konuyla karşılaştım. Bende 4 haftalık hamileyim. Ultrasonda görünmesi için erken dedi. 2 hafta sonra tekrar gidcem. Ama içimde korku var. Acaba boş gebelik olabilr mi diye 😣
2 hafta bile cok erken ben olsam 8. haftaya kadar beklerim. folik asidinizi alip relaks moduna geçin :)

ayni ben işte. bebegi goruncede keske Bu kadar stres yapmasaydim dedim.. ama ben esime dedim cok erken gitmek istemiyorum diye o zorladı. bunca stresi boşa yaşadım. en iyisi 7. haftayi doldurup gitmek

Oy ne güzel, inşallah darısı bize olsun, insan gebe kalınca çok hassas oluyormuş onu anladım, aşırı endişe stres de cabası :emir_bebek: :anneadayı: :emir_bebek:

Aynen en ıyisi biraz daha beklemek.
Keseyi gördükten sonra beklemekte sıkıntı yok.Ben keseyi görmedim hamilelik testiyle hamile olduğumu öğrendim.Bekledim kalp atışı için gitmedim doktora dış gebelikmiş ölüyordum sağ tüpüm alındı.Keseyi görmek için erken gitmek iyidir.

Keseyi gördükten sonra beklemekte sıkıntı yok.Ben keseyi görmedim hamilelik testiyle hamile olduğumu öğrendim.Bekledim kalp atışı için gitmedim doktora dış gebelikmiş ölüyordum sağ tüpüm alındı.Keseyi görmek için erken gitmek iyidir.
Geçmiş olsun 😔
Bence de en iyisi gideyim gerekirse vajinal muayne yaplip bakılsın keseye. Çünkü ne kadar erken olursa da alttan muayenede görüluyormuş

İlk kontrole 11 Eylülde gittim. Hesapladığım tarihle uyuştuğunu söyledi doktorum. O zaman 6+2 idi. Ama keseyi bile çok zor gördü vajinal ultrasonda. Daha sonra başka bir hastaneye gittim. 20 Eylülde ordaki doktorda geç döllenme olduğunu bebeğin 6+3 haftalık olduğunu söyledi Yine kalp atışını duyamadım malesef. Pazartesi tekrar gidicez innşallah o zaman kalp atışlarını duyarım. Ne kadar kötü bişey beklemek. Bende hiç bir belirti yok birde. Kalp atışlarını duymadan heveslendirmek istemiyorum kendimi.

Back
X