• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik geçirenler umut var mı?

Merhaba arkadaşlar kasım 2023 de boş gebelik yaşadım yani kese vardı içi boştu kanamam aldı kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 36 haftalık hamileyim ve sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. Umudunuzu yitirmeyin güzel düşünün güzel enerjiler yayın 🌸

Merhaba arkadaşlar kasım 2023 de boş gebelik yaşadım yani kese vardı içi boştu kanamam aldı kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 36 haftalık hamileyim ve sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. Umudunuzu yitirmeyin güzel düşünün güzel enerjiler yayın 🌸
Darısı başımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Boş gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Varsa hikayeler dinlemeye ihtiyacım var 😞
Canım Öncelikle başına geldiyse çok geçmiş olsun ben Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim çok kötüydü sonra hiç adet olmadım direk hamile kaldım şuanda 8 +5 haftalık gebeyim umudunu kaybetme vermek istese Allah öyle bi nasip ediyorki hiç beklenmedik bi anda

Back
X