Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben geçirdim canım şu an yeniden hamileyim haftaya doktor kontrolüm var kese ve kalp atışı için, yeniden boş gebelik yaşamak en büyük korkum ama elimden şu an için beklemekten başka birşey gelmiyor.
ben geçirdim canım şu an yeniden hamileyim haftaya doktor kontrolüm var kese ve kalp atışı için, yeniden boş gebelik yaşamak en büyük korkum ama elimden şu an için beklemekten başka birşey gelmiyor.
Merhaba ben iki yıl önce boş gebelik geçirdim ve yeni hamile kaldm .bende zehirli guatir vardı iki yıldır olmadi düzene girince çok şükür hamile kaldm. Rabbim sizede en guzelinden nasip etsin
embriyo sağlıksa eğer ne yazık ki boş gebelik oluşuyor, embriyonun kalitesini embriloyog ve doktorlar takip edebiliyor ancak ne yazık ki transfer olduktan sonra gelişimi embriyoya bağlı.