BOS GEBELİK EVDE DÜŞÜK

Alonehappy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
63
15
3
30
Merhabalar ben kesemi gördüm ama bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadik .doktorum hep bekleme taraftariydi ilk gebeligimdi ve kesemde güzeldi .En son kontrolum 6ocaktaydi boş gebelik olduğu iyice anlaşıldı. .6ocakta doktor kese bozulmuş dedi. 10haftalik boş gebeliğim persembe günü kürtajla alınacaktı.Lekelenmelerim de vardi.Ama cumartesi günü yoğun pihtiyla aşırı kanama yaşadım .Dakika başı ped degistirdim ağrılar inanılmazdı .Büyük büyük kan pihtilari düştü en son pihtidan sonra Ağrım bitti .Bugun az ağrım var kanamam az .Boş gebelikte evde düşüren vardı düşen kesemiydi?Düşükten sonra kürtaj olan var mı?Bu kanama ne kadar sürer ?Tekrar cinsel ilişki ne zaman olur sağolun...

Canim gecmis olsun konu hakkinda bi fikrim yok ama evde bekleme derim doktora gorun

Merhaba,çok geçmiş olsun
Bende ilk gebeligimde dusuk yapmistim aynı sizin gibi.Doktor bekle bir hafta demişti.Bende bekledim.Cok şükür hepsi düşmüştü kesemin.Parca vs kalmamıştı.Sizinde muhtemelen oyle olacak.Kanamalar hemen hemen 1 hafta sürüyor.Sonrasinda yada içiniz rahat etmezse öncesinde randevu alın.Doktor size gerekeni söyler.

Allah razı olsun ağrılar inanılmazdı.Sizede çok geçmiş olsun .Küçük bir yerde oturuyorum Çarşamba günü randevum var zaten.Kurtajdan korkuyordum zaten inşallah parça kalmamistir .Sizin kaç haftalikti ?Boş gebelik miydi teşekkürler simdiden

Ben çok unutuyorum bazı ayrıntıları ama hatırladığım kadarıyla,5+2 idi.Benim bebek de vardı.Ama düşük olmadan önce kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Bir kaç gün sonra da düşük oldu.Agrilar kötüydü ağrı kesici almıştım.Sizde dinlenin.Ins hepsi temizlenir.Korkmayin.Ama tabiki takipte kalın ekstra bir ağrı bir durum olursa. Ben dusukten uc ay sonra kızıma hamile kalmıştım.Allah sizinde gönlünüze gor3 versin

Düşük ve kürtajdan sonra 20 gün ilişkiyi önermiyordu doktorum. Rahmin toparlanmasını bekletiyordu.

10 haftalık gebelik haftası boş da olsa küçük değil. İçeride parça kalması muhtemel.. muhakkak kadın doğuma görünün derim

Dinleniyorum .İnşallah temixlenir moral verdiniz.Kiziniza çokça sevgiler Allah nasip eder inşallah baanada

10 haftalık gebelik haftası boş da olsa küçük değil. İçeride parça kalması muhtemel.. muhakkak kadın doğuma görünün derim
Bende gideceğim Çarşamba günü inşallah temizlenmistir .İlk günüm çok yoğun ve kötüydü o yüzden .Birde parça kalınca ağrı yapar diye duydum ağrı bitti .teşekkür ederim

Boş gebelikte kendiliginden dusmesi iyi olmus, benim dusmemisti kuretajla alinmak zorunda kalinmisti. Cok asiri kan kaybi olmadigi sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten muayeneniz de varmis, bsy kaldiysa mutlaka görünür. Bana doktor gun vermedi sadece 1 regl kadar bekle, regl olduktan sonra hic bekleme demişti. 2 ay sonrasinda gebe kalmistim tekrar zaten.

Benimde ilk gün aşırı pıhtı ve kanama oldu agrilarda çabası.Ama ikinci gün normal adet gibi düzene girdim şükür agrimda bittiHerkesin boş gebeligi erken haftalarda sonlanmista benim geç oldu ondan merak etmiştim.Sizin kac haftaydi ..Çok çocuk istiyorum.. tahlileree bakıldı pıhtılaşma sorunm ,eşimle kan uyuşmazlığım falan yok ama tekrarlarmi diye Cok korkuyorum . tsekkur ederim rabbim uzun omur versin evladiniza

Bos gebelikte tekrarlama beklemezler, genelde de aksine arkasinda gebelik daha saglikli olur derler, benim doktorum da oyle demisti. 9 haftalikken düşmedigi için aldık, kese buyumuyordu. Cok gecmis olsun, inşallah saglikla kavusun yavrunuza

3 gun once bende dusuk yaptim canim bende bebek vardi ama kalp atisi yoktu kendiliginden lekelenmem sonra kanamaya donustu.7 haftalikti bende cok agri cektim sicak su torbasi koy ayaklarinin altina falam col iyi geliyor.sonra doktora gittim alttan birazda kendi temizledi kurtaja gerek yok yuruyus yap kalanlar kendi duser dedi.3 ay gebelik onermiyorum dedi

Sanada çok geçmiş olsun canim teşekkür ederim

canım çok geçmiş olsun. 10 hafta bebek olmasa da kese için büyük bi hafta ben 10 hafta olması gereken bebeğimi 7.haftada kalmışken düşürdüm ve yumurta kadar kese vardır baya şeffaf kese ve içinde bebek vardı. yani anlarsın zaten düşük olduğunu. mutlaka doktora görün parça olması büyük ihtimal. benim düştüğü halde parça kalmıştı ve kürtaja alınmıştım. çok çok geçmiş olsun...

Çok teşekkürler canım .Sanada çok geçmiş olsun.Bende de çok büyük büyük kan pihtilari düştü .Kanamam yoğundu .Bugün adet kanaması gibi . Çarşamba kontrolum var zaten.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Boş ta olsa bir umuttu 10hafta bekledim Hayırlısı boleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…