Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol allah kimseye yaşatmasın 2 defa yaşadım.kanama olmadı ikisinde de kontrole gittiğimde öğrendim genetik test yapıldı hiçbir sorun çıkmadı cnm sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniC cansuyum01 Cok gecmis olsun canim cok uzuldum. Bebeginin kalbinin durmasina ne sebep olmus ? Kanaman vs var miydi ? insallah en yakin zamanda saglikla bebegini kucagina almak nasip olur
Teşekkür ederim inşallah allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın.benimde 2 senedir folikuller boş çıkıyor.. kafayı yemek üzereyim..... bugun yeni bir dr a gittim. ilaçlarda çok yüklenildiği söylendi. tedavi yanlışmış.. belki yeniden deneyeceğiz bu dr ile . yaşadıklarına çok üzüldüm.. umarım tez vakitte güzel haberlerini alırız
Siz hangi doktorla görüştünüz
Benimde son tedavilerimde yumurtalarım hepsi boş çıktı bende artık yoruldum şuanda tedaviye ara verdim bakalım.
Hatırladığım kadarıyla 200 küsür ve 300 lere kadar uygulandığı oldu.bütün hormon degerlerim normal yumurtalar güzel büyüyor e2 degeri güzel ama toplama oldugunda hepsi boş malesef son 3 toplamada hepsi boş bende anlamadım bu nasıl bişey artık içimden gelmiyor aynısı olacak diye bu arada iki üç ay saf arı sütü q10 kullandım hiçbiri işe yaramadıuygulanan dozları hatırlıyormusunuz.. bana geçen yılkilerde çok yüksek uygulanmış. onun etkisi olabilir dedi dr
haklısın arkadasım, son deneme diyorum bende. delik deşik heryerimiz. bu arada benimkiler dolu çıkarsa gittiğim alternatıf tıp doktoru olan iranlı dr un yaptığı işe yaradı derim. mayıs haziran gibi bir dr a gittim. o adam yumurtalıklara giden damarların tıkandığını ve beslenemediği için boş geliştiğini söylemişti. merdiven altı bi yer değil baya bi özel hastane zincirinde çalışıyor. normalde pek inanmam ama ona inanmıştım. bakalım toplama olursa anlaşılacakHatırladığım kadarıyla 200 küsür ve 300 lere kadar uygulandığı oldu.bütün hormon degerlerim normal yumurtalar güzel büyüyor e2 degeri güzel ama toplama oldugunda hepsi boş malesef son 3 toplamada hepsi boş bende anlamadım bu nasıl bişey artık içimden gelmiyor aynısı olacak diye bu arada iki üç ay saf arı sütü q10 kullandım hiçbiri işe yaramadı
İnşallah hepsi dolu çıkar. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.durumunuzla ilgili haber verirseniz sevinirim.tedavi oldugunuz iranlı doktorun adı nedirhaklısın arkadasım, son deneme diyorum bende. delik deşik heryerimiz. bu arada benimkiler dolu çıkarsa gittiğim alternatıf tıp doktoru olan iranlı dr un yaptığı işe yaradı derim. mayıs haziran gibi bir dr a gittim. o adam yumurtalıklara giden damarların tıkandığını ve beslenemediği için boş geliştiğini söylemişti. merdiven altı bi yer değil baya bi özel hastane zincirinde çalışıyor. normalde pek inanmam ama ona inanmıştım. bakalım toplama olursa anlaşılacak
merhaba , şuan ki gözlemlere göre iyi gözüküyormuş hersey ama elbette yumurta toplanmadan konuşmak doğru olmaz. işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. benim opu yarın olacak. daha önce ki dr ların hiç üzerinde durmadığı düşünmediği şeyleri deniz hanım bir bir irdeleyip IVF lab ile görüşüyor. embriyolog ta çok profesyonel. tutumlarını çok beğendim.İnşallah hepsi dolu çıkar. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.durumunuzla ilgili haber verirseniz sevinirim.tedavi oldugunuz iranlı doktorun adı nedir
merhaba , şuan ki gözlemlere göre iyi gözüküyormuş hersey ama elbette yumurta toplanmadan konuşmak doğru olmaz. işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. benim opu yarın olacak. daha önce ki dr ların hiç üzerinde durmadığı düşünmediği şeyleri deniz hanım bir bir irdeleyip IVF lab ile görüşüyor. embriyolog ta çok profesyonel. tutumlarını çok beğendim.
bu arada daha önce sizlere söyleyen oldumu bilmem ama , genelde ilk büyüyen ve hızlı büyüyen yumurta diğerlerinin durumuna bakılarak feda edilebilirmiş. çünkü içi büyük olaslıkla boş çıkar dedi doktorum. diğer yumurtaların ölçüm hesabının yapılıp ona göre opu yu ayarlamak daha mantıklıymış. ayrıca sonradan geçen bazı küçük yumurtalar var ise tam sınırda olanlar. onlarıda labaratuvar ortamında topladıktan sonra 1 gun tutup kurtarabilirlermiş.
selam, hersey güzel gitti. bu kez şükür allaha aksilikle karşılaşmadık. garanti olaun diye 2 ay sonra tekrar yapabiliriz tedaviyi. şimdiki embriyoları dondurdukMerhaba yumurtalarınız toplandımı inşallah dolu çıkmıştır verdiğiniz bilgiyi hiçbir dr söylemedi maleseff
Cokkk sevindim canim ins herşey guzel olacak allahin izniyle,embriyolari kacinci gun donduruyorlar canım..selam, hersey güzel gitti. bu kez şükür allaha aksilikle karşılaşmadık. garanti olaun diye 2 ay sonra tekrar yapabiliriz tedaviyi. şimdiki embriyoları dondurduk
Çok sevindim.inşallah herşey yolunda giderçok saol selcancım, perş toplandı pazar dondurdular. bu şekilde daha sağlıklı olacak.
darısı hepimizin başına. tabiki bu oldukça uzun bir yol. henüz sevinmeye çok erken. dua edip inanmaya devam