Tüp Bebek Merkezleri Boş folikül sendromu

flybsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2018
3
1
46
Arkadaşlar,on günlük tedavi sonrası bugün yumurta toplamam yapıldı,4 folükülüm oluşmuştu fakat hepsi boş çıktı,içinizde bunu yaşayıp ta sonradan düzelen ve bebek sahibi olan varsa acil destek ve yardıma ihtiyacım var

Merhaba ben 7 deneme yaptım ilk dördünde yumurta çıkti hatta ikisinde gebelik oldu ikiside 11 haftalıkKen kalp atışları durdu kürtaj oldu Son üç tedavimde yumurtalarımın hepsi boş çıktı vitamin ilacı ve 1 yıla yakın arı sütü kullandım malesef fayda göremedin. Şuanda tedavi olmuyorum hiç cesaretim ve ümidim kalmadı..yaşım 41 yaşınız küçükse şansınız daha yüksek olabilir.

C cansuyum01 Cok gecmis olsun canim cok uzuldum. Bebeginin kalbinin durmasina ne sebep olmus ? Kanaman vs var miydi ? insallah en yakin zamanda saglikla bebegini kucagina almak nasip olur

C cansuyum01 Cok gecmis olsun canim cok uzuldum. Bebeginin kalbinin durmasina ne sebep olmus ? Kanaman vs var miydi ? insallah en yakin zamanda saglikla bebegini kucagina almak nasip olur
Sağol allah kimseye yaşatmasın 2 defa yaşadım.kanama olmadı ikisinde de kontrole gittiğimde öğrendim genetik test yapıldı hiçbir sorun çıkmadı cnm sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

benimde 2 senedir folikuller boş çıkıyor.. kafayı yemek üzereyim..... bugun yeni bir dr a gittim. ilaçlarda çok yüklenildiği söylendi. tedavi yanlışmış.. belki yeniden deneyeceğiz bu dr ile . yaşadıklarına çok üzüldüm.. umarım tez vakitte güzel haberlerini alırız

benimde 2 senedir folikuller boş çıkıyor.. kafayı yemek üzereyim..... bugun yeni bir dr a gittim. ilaçlarda çok yüklenildiği söylendi. tedavi yanlışmış.. belki yeniden deneyeceğiz bu dr ile . yaşadıklarına çok üzüldüm.. umarım tez vakitte güzel haberlerini alırız
Teşekkür ederim inşallah allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın.

Siz hangi doktorla görüştünüz

Merhaba , ben Deniz Şimşir e gidiyorum . benden daha az olasılığı olan kişilerde bile başarı yakalaması beni ümitlendirdi. psikolojik desteği de çok önemli tabi ki.. sanıyorum diğer dr lar zaten durum vahim deyip bastılar iğneyi. pek inanıpta bana moral verip yaklaşmadılar işe. DR umun adını vermeyeyim ama kliniği söyleyebilirim. Anlaşmalı kliniklerden biri olduğu için Etilerde Fertijin de olmuştu ilk denemem. Şuan düşübüyorum da kliniğin bile belki yumurta toplamada hatası olmuştur. Bildiğiniz ticarethane gibi davrandılar. eşimin gözü hiç tutmamıştı zaten orayı başından beri.

neyse kötü anıları geride bırakıyoruz , hepimiz iyi ve güzele odaklanıyoruz değilmi arkadaşlar

Benimde son tedavilerimde yumurtalarım hepsi boş çıktı bende artık yoruldum şuanda tedaviye ara verdim bakalım.

uygulanan dozları hatırlıyormusunuz.. bana geçen yılkilerde çok yüksek uygulanmış. onun etkisi olabilir dedi dr
Hatırladığım kadarıyla 200 küsür ve 300 lere kadar uygulandığı oldu.bütün hormon degerlerim normal yumurtalar güzel büyüyor e2 degeri güzel ama toplama oldugunda hepsi boş malesef son 3 toplamada hepsi boş bende anlamadım bu nasıl bişey artık içimden gelmiyor aynısı olacak diye bu arada iki üç ay saf arı sütü q10 kullandım hiçbiri işe yaramadı

Hatırladığım kadarıyla 200 küsür ve 300 lere kadar uygulandığı oldu.bütün hormon degerlerim normal yumurtalar güzel büyüyor e2 degeri güzel ama toplama oldugunda hepsi boş malesef son 3 toplamada hepsi boş bende anlamadım bu nasıl bişey artık içimden gelmiyor aynısı olacak diye bu arada iki üç ay saf arı sütü q10 kullandım hiçbiri işe yaramadı
haklısın arkadasım, son deneme diyorum bende. delik deşik heryerimiz. bu arada benimkiler dolu çıkarsa gittiğim alternatıf tıp doktoru olan iranlı dr un yaptığı işe yaradı derim. mayıs haziran gibi bir dr a gittim. o adam yumurtalıklara giden damarların tıkandığını ve beslenemediği için boş geliştiğini söylemişti. merdiven altı bi yer değil baya bi özel hastane zincirinde çalışıyor. normalde pek inanmam ama ona inanmıştım. bakalım toplama olursa anlaşılacak

haklısın arkadasım, son deneme diyorum bende. delik deşik heryerimiz. bu arada benimkiler dolu çıkarsa gittiğim alternatıf tıp doktoru olan iranlı dr un yaptığı işe yaradı derim. mayıs haziran gibi bir dr a gittim. o adam yumurtalıklara giden damarların tıkandığını ve beslenemediği için boş geliştiğini söylemişti. merdiven altı bi yer değil baya bi özel hastane zincirinde çalışıyor. normalde pek inanmam ama ona inanmıştım. bakalım toplama olursa anlaşılacak
İnşallah hepsi dolu çıkar. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.durumunuzla ilgili haber verirseniz sevinirim.tedavi oldugunuz iranlı doktorun adı nedir

İnşallah hepsi dolu çıkar. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.durumunuzla ilgili haber verirseniz sevinirim.tedavi oldugunuz iranlı doktorun adı nedir
merhaba , şuan ki gözlemlere göre iyi gözüküyormuş hersey ama elbette yumurta toplanmadan konuşmak doğru olmaz. işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. benim opu yarın olacak. daha önce ki dr ların hiç üzerinde durmadığı düşünmediği şeyleri deniz hanım bir bir irdeleyip IVF lab ile görüşüyor. embriyolog ta çok profesyonel. tutumlarını çok beğendim.

bu arada daha önce sizlere söyleyen oldumu bilmem ama , genelde ilk büyüyen ve hızlı büyüyen yumurta diğerlerinin durumuna bakılarak feda edilebilirmiş. çünkü içi büyük olaslıkla boş çıkar dedi doktorum. diğer yumurtaların ölçüm hesabının yapılıp ona göre opu yu ayarlamak daha mantıklıymış. ayrıca sonradan geçen bazı küçük yumurtalar var ise tam sınırda olanlar. onlarıda labaratuvar ortamında topladıktan sonra 1 gun tutup kurtarabilirlermiş.

merhaba , şuan ki gözlemlere göre iyi gözüküyormuş hersey ama elbette yumurta toplanmadan konuşmak doğru olmaz. işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. benim opu yarın olacak. daha önce ki dr ların hiç üzerinde durmadığı düşünmediği şeyleri deniz hanım bir bir irdeleyip IVF lab ile görüşüyor. embriyolog ta çok profesyonel. tutumlarını çok beğendim.

bu arada daha önce sizlere söyleyen oldumu bilmem ama , genelde ilk büyüyen ve hızlı büyüyen yumurta diğerlerinin durumuna bakılarak feda edilebilirmiş. çünkü içi büyük olaslıkla boş çıkar dedi doktorum. diğer yumurtaların ölçüm hesabının yapılıp ona göre opu yu ayarlamak daha mantıklıymış. ayrıca sonradan geçen bazı küçük yumurtalar var ise tam sınırda olanlar. onlarıda labaratuvar ortamında topladıktan sonra 1 gun tutup kurtarabilirlermiş.

Merhaba yumurtalarınız toplandımı inşallah dolu çıkmıştır verdiğiniz bilgiyi hiçbir dr söylemedi maleseff

selam, hersey güzel gitti. bu kez şükür allaha aksilikle karşılaşmadık. garanti olaun diye 2 ay sonra tekrar yapabiliriz tedaviyi. şimdiki embriyoları dondurduk
Cokkk sevindim canim ins herşey guzel olacak allahin izniyle,embriyolari kacinci gun donduruyorlar canım..

çok saol selcancım, perş toplandı pazar dondurdular. bu şekilde daha sağlıklı olacak.
darısı hepimizin başına. tabiki bu oldukça uzun bir yol. henüz sevinmeye çok erken. dua edip inanmaya devam

X