- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Canlarim cok derdi m var çok. Eşim borsaya para yatırmak istior endiselerim var. Su an turkiyenin onde gelen bir fabrikasında idari kısımda calisior. Beraber çalıştığı bir abisi var senelerdir borsadan bu sirket üzerinden paralar kazanmış. Eşime gel bak sende gir demis. Ama ben tabisi endiseleyim keza bu işlerden hic anlamam. Ama bu abinin istanbulda 2broker tanıdığı var birde bu çalıştıkları şirketin onemli bor yoneticisiyle arkadas. Yani atiorum bir ihale olacak ve sirket alacağından emin oldugundan 250bintonluk hammaddesini aldi bile. Ve ihale alınınca kağıtlar inanılmaz yukselcekmis. Ve bir baska ihale daha var onuda bugun almislar henuz borsaya bildirilmemis o bile baya yukseltcek dior bu abi. Çünkü o yönetici söylüyor herseyi ve bunlarda zaten o anlaşmaları imzalior edior ne bilim.
Şimdi eşim bana soruyoe ne yapim die. Bir miktar paramiz var. Diorki en azindan az birazini ver bakalım. Ama su an 6.60 olan kağıtların 11e falan yukselcegini düşünüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ne yapmaliyiz? Yani borsada pek batma isi yok sanırım birde dedigim gibi cok ama cok iyi bir sirket burasi uzun zamandır hep kazanctaymis? Bileler az bi akil versin yahu banaaa... ben anlamiomki borsadan morsadann...
Şimdi eşim bana soruyoe ne yapim die. Bir miktar paramiz var. Diorki en azindan az birazini ver bakalım. Ama su an 6.60 olan kağıtların 11e falan yukselcegini düşünüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ne yapmaliyiz? Yani borsada pek batma isi yok sanırım birde dedigim gibi cok ama cok iyi bir sirket burasi uzun zamandır hep kazanctaymis? Bileler az bi akil versin yahu banaaa... ben anlamiomki borsadan morsadann...