Yani umutsuz değil durum,kafayı yemek üzereyim çok gerildim yolları ayirsammi diye de düşündümZararda oldugun kağıdı satmaz beklersen yükselebilir. Zarar toparlanabilir.
Borsa sabır işi.
Benim moralim de bu konuda bozuk ne yazık ki kaç yillik birikimim anaparaya dönmüş oldu. TL de tutmuş oldum.
Mecbur bekliycem ama 6 ay kadar sürebilir diyorlar toparlaması.
Bilmiyorum savaş durumu borsayı bitirdi dolayısıyla bende bittim dediBorsa da nasıl kaybetmiş? Ya şirketin batması gerek ya da hisseyi zararına satmış olması.. Eğer ki yatırdığı fiyatın altına düştüyse bekleyin yükseldiği de olur borsadan korkmanıza gerek yok. Ama bitcoin için aynı şeyi söyleyemem tabi.
Bilmiyorum savaş durumu borsayı bitirdi dolayısıyla bende bittim dedi
Doğru olabilir çoğu hisse düştüYalan söylüyor. Kim bilir ne yaptı batırdı parayı.
Hangi savaş? Bir sürü savaş oluyor bu borsayı kökten bitirmez ki. Zaman zaman düşüşler savaş olmasa da oluyor zaten. Hangi hisseyi almış öğrenebilir misiniz? Aldığı hisse yani şirket batmadıysa sıkıntı yok dediğim gibi. Ama tabi size sormadan yatırım yapması doğru değil. Sizi de bilgilendirerek yapmalıydı. Ben borsaya kuzenimin tavsiyesi üzerine ve 1 yıl araştırmalarım sonucunda çok geç girdim anlamadan girmedim ne olur ne olmaz diye.Bilmiyorum savaş durumu borsayı bitirdi dolayısıyla bende bittim dedi
Yalan söylüyor. Kim bilir ne yaptı batırdı p
Borsa olduğuna eminim başka bişey değil ama gerisini bilmiyorumYalan söylüyor. Kim bilir ne yaptı batırdı parayı.
Zerre kadar anlamıyorum bu işten maalesef risk sevmem çünküSpek kağıt aldıysa yıllarca beklese de zararını çıkartamayabilir veya kısa sürede toplayabilir
Güvenilir hisselerden aldıysa ve zararda olmasına rağmen satmadıysa hisse fiyatı toplayınca zarar da toplar .
Şirket batar da borsadan çekilirse ( en korktuğum ) işte onda inan bende bilmiyorum sanırım para gidiyor ama emin değilim
Yarın sorabilirim ancak söylermi bilmiyorum ilginiz için teşekkür ederimÇoğu hisse düşüşte, zarar etmesi çok normal. Hangi hisselerden kaybetmiş bana özelden söylerseniz sizi daha iyi bilgilendiririm. Ama batma gibi bir durum olamaz, şirketin batmış olması lazım parasının hepsini kaybetmiş olması için.
Ne kadar kaybetmiş?Yarın sorabilirim ancak söylermi bilmiyorum ilginiz için teşekkür ederim
Daha öncede bitcoinde çok yüklü miktar kaybetti sadece bu olsaydı yapmış bir hata derdim dışarıdan bakınca insanlar belki para için boşanacak adamdan diye düşünürler ama bu ikinci oluyor ve geride beş kuruş birikmişimiz evimiz vs yok,iki çocuk var ve sıfır mal mülkBi arkadas guzelce aciklamis.
Onemli olan siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Oynadığından haberiniz var miydi? (Yoksa hakli bosanma sebebi zira)
Onu söylemedi bende sormadım daha önce bitcoinde bugünün değeriyle 900 bin gibi kaybettiNe kadar kaybetmiş?
Ana paran oluyor. Onu yatırıyorsun. Örneğin 50 bin yatırdın. Eğer kâr edersen bu 100 bin de olabilir. Zarar edersen 10 binde olabilir. 1 lirada olabilir. Ama mesela o hissenin değeri düştü. Eşinde satmadı. Sonra tekrar o hisse artıp yükseledebilir. Ama borsa uzun vadede kâr edilebilen bir yer. Yani düşünce hadi yükseldim hop diye olması pek mümkün değil. Ve şu an borsanın durumu pek iyi değilUykularımı kaçıran derdimle geldim.Esimde son zamanlarda değişik durumlar seziyordum ve maddi olarak zorda olduğumuzdan bahsediyordu üstelik iyi gidiyorken sonra itiraf etti ki borsada kaybetmiş ve soru sordukca o da bende sinir oluyoruz diye sormadım sadece bitcoin gibi komple kayıp mı ediyosun dedim ana para duruyor dedi.Simdi sorum şu; beklemeye devam edince tekrar durumu toparlama şansı oluyor mu yoksa öyle bı ihtimal sıfır mı?Hiç anlamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?