- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Ben de 2 senedir takip ediyorum . İlk senem malesef bilmeden al satla geçti. Ve zaten geçen sene çok karışıktı malumBir senedir
Bu sene toplama senesi. Konunu tam sandalye alacakken gördüm. Sonra aman kalabalık dedim vazgeçtim. Ereglı benım favorimBen de 2 senedir takip ediyorum . İlk senem malesef bilmeden al satla geçti. Ve zaten geçen sene çok karışıktı malum
AynenGunluk ak sat yapma bence ,tam öğrenmeden teste kalırsın. Bir de komisyon kesiliyor
Aynen öyle diyorlar, biz de topluyoruz bakalimBu sene toplama senesi. Konunu tam sandalye alacakken gördüm. Sonra aman kalabalık dedim vazgeçtim. Ereglı benım favorimama ufak tefek başka şeylerde topluyorum.
Iste günlük veya haftalikta bence daha sürdürülebilir. Ben öyle düşünüyorum.al-sat olayını geçen hafta yaptım iki günde paramın binde onu kadar alıp çıktım. hep böyle olsa al sat çok zevkli ama sürdürülebilir değil benim için bir kere böyle al-sat yapmaya çalışırken hisse ile evlendim resmen
ben ülke gündemine güvenmiyorum çıkıp bir gece bir ters laf etseler ertesi gün tüm hisseler devre kesiyor.Iste günlük veya haftalikta bence daha sürdürülebilir. Ben öyle düşünüyorum.
Ben de güvenmiyorum .ben ülke gündemine güvenmiyorum çıkıp bir gece bir ters laf etseler ertesi gün tüm hisseler devre kesiyor.
Ben de az önce borsada borsa kanalının al sat taktiklerini izledim. O günün hacimli hisselerine bakın diyor da nasıl nerden bakicam anlayamadım yaaBen de güvenmiyorum .
Suan sektör sektör hisse belirledim. Alacağım hissede kalsam da uzun vade düşüneceğim şirketler. Kaldı ki hisseler düştükten sonra çabuk toparliyor. Fiyatı yüksek değilse tabi
Bir de hisselere dolar bazlı bakmaya başladım.ona göre harmanlayip öğrenmeye çalışıyorum.
Canim googledan bakabilirsin. Parabolik sarı öğlen. Onda da alıma geçenlere bakabilirsin.Ben de az önce borsada borsa kanalının al sat taktiklerini izledim. O günün hacimli hisselerine bakın diyor da nasıl nerden bakicam anlayamadım yaa
Merhaba . Ala sat yaparken komisyon da kesiliyor bilginiz olsun. Bir yandan eğitimlere bakarsanız, daha çok karla al sat yaparsınız belki.Merhaba, borsayı öğrenmek istiyorum az az alıp kâr görünce satıyorum düşerse diye.
Hacim dediğiniz yer piyasalar kısmında yükselenler düşenler hemen onun altında BIST hacme göre diye yazıyor.thy en başta çoğunlukla temettü hisseleri oluyor pek değişkenli bir liste değil. Oradan neyi anlayacağız acaba?
İki gündür hektas şişe alıp satıyorum 50 TL kâr ettim 10 tane alıp satıyorum.
Süper. Azdan çok olur. Kârlar inizi mutlaka ama mutlaka düzenli temettü dağıtan şirketlere yatırın. Tuncay turşucu temettü 2022 videosunu mutlaka izleyinMerhaba, borsayı öğrenmek istiyorum az az alıp kâr görünce satıyorum düşerse diye.
Hacim dediğiniz yer piyasalar kısmında yükselenler düşenler hemen onun altında BIST hacme göre diye yazıyor.thy en başta çoğunlukla temettü hisseleri oluyor pek değişkenli bir liste değil. Oradan neyi anlayacağız acaba?
İki gündür hektas şişe alıp satıyorum 50 TL kâr ettim 10 tane alıp satıyorum.
Onerebilecegin videolar var mii o kadar çok video var ki kafam karışıyor çok vaktim de yok çocuktan dolayıCanim googledan bakabilirsin. Parabolik sarı öğlen. Onda da alıma geçenlere bakabilirsin.
Ama şuan yükselen piyasadayiz. Daha kolay .
Ayı piyasası (düşüş) na geçerse buradan yazayım.
5 22 kesimleri de yazıyordu.al sat için. Onu da araştır.
Ülker şu an al mi sat mi görünüyor parabolik sar rsi ve macd ye göreCanim googledan bakabilirsin. Parabolik sarı öğlen. Onda da alıma geçenlere bakabilirsin.
Ama şuan yükselen piyasadayiz. Daha kolay .
Ayı piyasası (düşüş) na geçerse buradan yazayım.
5 22 kesimleri de yazıyordu.al sat için. Onu da araştır.
Ben finans ve borsa kanalına bakıyorum şuan teknik analiz eğitimi olarak.Onerebilecegin videolar var mii o kadar çok video var ki kafam karışıyor çok vaktim de yok çocuktan dolayı
Al da gözüküyor suanÜlker şu an al mi sat mi görünüyor parabolik sar rsi ve macd ye göre
Değil mi bana da öyle geldi ama bugün iyi yükselmiş cesaret edemedim eskiden daha cesurdum kaybedince korkmaya başladımAl da gözüküyor suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?