• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben de 2 senedir takip ediyorum . İlk senem malesef bilmeden al satla geçti. Ve zaten geçen sene çok karışıktı malum😁
Bu sene toplama senesi. Konunu tam sandalye alacakken gördüm. Sonra aman kalabalık dedim vazgeçtim. Ereglı benım favorim 😁 ama ufak tefek başka şeylerde topluyorum.

al-sat olayını geçen hafta yaptım iki günde paramın binde onu kadar alıp çıktım. hep böyle olsa al sat çok zevkli ama sürdürülebilir değil benim için bir kere böyle al-sat yapmaya çalışırken hisse ile evlendim resmen :halay:

Bu sene toplama senesi. Konunu tam sandalye alacakken gördüm. Sonra aman kalabalık dedim vazgeçtim. Ereglı benım favorim 😁 ama ufak tefek başka şeylerde topluyorum.
Aynen öyle diyorlar, biz de topluyoruz bakalim😊
Umarım her şey güzel olur.
Şu kötü günlerde, bu biraz umut ışığı benim için.

al-sat olayını geçen hafta yaptım iki günde paramın binde onu kadar alıp çıktım. hep böyle olsa al sat çok zevkli ama sürdürülebilir değil benim için bir kere böyle al-sat yapmaya çalışırken hisse ile evlendim resmen :halay:
Iste günlük veya haftalikta bence daha sürdürülebilir. Ben öyle düşünüyorum. 😊

ben ülke gündemine güvenmiyorum çıkıp bir gece bir ters laf etseler ertesi gün tüm hisseler devre kesiyor.
Ben de güvenmiyorum .
Suan sektör sektör hisse belirledim. Alacağım hissede kalsam da uzun vade düşüneceğim şirketler. Kaldı ki hisseler düştükten sonra çabuk toparliyor. Fiyatı yüksek değilse tabi😊
Bir de hisselere dolar bazlı bakmaya başladım.ona göre harmanlayip öğrenmeye çalışıyorum.

Ben de güvenmiyorum .
Suan sektör sektör hisse belirledim. Alacağım hissede kalsam da uzun vade düşüneceğim şirketler. Kaldı ki hisseler düştükten sonra çabuk toparliyor. Fiyatı yüksek değilse tabi😊
Bir de hisselere dolar bazlı bakmaya başladım.ona göre harmanlayip öğrenmeye çalışıyorum.
Ben de az önce borsada borsa kanalının al sat taktiklerini izledim. O günün hacimli hisselerine bakın diyor da nasıl nerden bakicam anlayamadım yaa

Merhaba, borsayı öğrenmek istiyorum az az alıp kâr görünce satıyorum düşerse diye.
Hacim dediğiniz yer piyasalar kısmında yükselenler düşenler hemen onun altında BIST hacme göre diye yazıyor.thy en başta çoğunlukla temettü hisseleri oluyor pek değişkenli bir liste değil. Oradan neyi anlayacağız acaba?
İki gündür hektas şişe alıp satıyorum 50 TL kâr ettim 10 tane alıp satıyorum.

Ben de az önce borsada borsa kanalının al sat taktiklerini izledim. O günün hacimli hisselerine bakın diyor da nasıl nerden bakicam anlayamadım yaa
Canim googledan bakabilirsin. Parabolik sarı öğlen. Onda da alıma geçenlere bakabilirsin.
Ama şuan yükselen piyasadayiz. Daha kolay .
Ayı piyasası (düşüş) na geçerse buradan yazayım.
5 22 kesimleri de yazıyordu.al sat için. Onu da araştır.

Merhaba, borsayı öğrenmek istiyorum az az alıp kâr görünce satıyorum düşerse diye.
Hacim dediğiniz yer piyasalar kısmında yükselenler düşenler hemen onun altında BIST hacme göre diye yazıyor.thy en başta çoğunlukla temettü hisseleri oluyor pek değişkenli bir liste değil. Oradan neyi anlayacağız acaba?
Merhaba . Ala sat yaparken komisyon da kesiliyor bilginiz olsun. Bir yandan eğitimlere bakarsanız, daha çok karla al sat yaparsınız belki.
Hacım yüksek olursa, hisse yukarı aşağı çok gidiyor.
Sığ hisseler, aynı fiyat civarında oluyor.

Süper. Azdan çok olur. Kârlar inizi mutlaka ama mutlaka düzenli temettü dağıtan şirketlere yatırın. Tuncay turşucu temettü 2022 videosunu mutlaka izleyin

piyasalar kısmında dediğiniz finans cepte uygulaması gibi bir şeyde mi bankada mi? Borsada borsa sayfasında kısa ve orta vadede al sat tekniklerini izlerseniz anlatıyor hacimle ne olacağını canım

Canim googledan bakabilirsin. Parabolik sarı öğlen. Onda da alıma geçenlere bakabilirsin.
Onerebilecegin videolar var mii o kadar çok video var ki kafam karışıyor çok vaktim de yok çocuktan dolayı

Ülker şu an al mi sat mi görünüyor parabolik sar rsi ve macd ye göre

Onerebilecegin videolar var mii o kadar çok video var ki kafam karışıyor çok vaktim de yok çocuktan dolayı
Ben finans ve borsa kanalına bakıyorum şuan teknik analiz eğitimi olarak.
Yasin ozdemir in videoları var.
Onun dışında, mesela rsi videosu izleyeceğim. Başkalarının videolarına da bakıyorum.
Gercekten okuyup araştıracak çok şey var.
O yuzden önce temeli beğenilen hisselerde al sat yaparim yaparsam . Olursa kalırsam, sorun olmasın.
YouTube dan alacağın hissenin teknik analizini aratabilirsin. Diplerdeyse ona göre de al sat yapabilirsin.

Merhaba, halkbank Mobil uygulama kullanıyorum orda böyle aradığınız bu mu bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220824_205051_com.tmobtech.halkbank.jpg
    Screenshot_20220824_205051_com.tmobtech.halkbank.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220824_205042_com.tmobtech.halkbank.jpg
    Screenshot_20220824_205042_com.tmobtech.halkbank.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 58
Back