- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.661
ıyıyız valla bugun bıraz BIMAS aldık bereketlı olur ınsallah
Ben sattım onu bugun.bu lila kağıt nasıl başladı öyle? ilk günden tavan bozmalı. neyse toparladı şimdi, bir süre yüksekten devam eder sanırım.
evet öyle bir panikle satışlar olmuş. ben de kararsız kaldım da uzmanlar bekleyin demiş satmadım ben de. yarın da normale dönerse sıkıntı yok diye umuyorum.Ben sattım onu bugun.
Cok fazla spekulasyon oldu bu kagitta.. Satanlar da kurumlar hep.evet öyle bir panikle satışlar olmuş. ben de kararsız kaldım da uzmanlar bekleyin demiş satmadım ben de. yarın da normale dönerse sıkıntı yok diye umuyorum.
397 den aldığımız bimas I bugün 423.5 ten sattık Allah bereket versin
400 lere gelirse alırız yine :)
bende iyiyim uzun bir süredir yoğundum.boş kalmış buralarÇok şükür diyelimsiz nasılsınız
acil para lazımdı %80 kar ile elden çıkarmak zorunda kaldım bimaşı benıyıyız valla bugun bıraz BIMAS aldık bereketlı olur ınsallah
borsaya bakıp ağlıyoruz gelemedik:) ya halka arzlar iyice cozuttu, bir süre sadece bir kaç iyi kağıdı alıp bekleyeyim diyorum artık.toplaşalım yine.nerdesiniz hanımlar
Son dönem h. Arzların hiç birine katılmadım benborsaya bakıp ağlıyoruz gelemedik:) ya halka arzlar iyice cozuttu, bir süre sadece bir kaç iyi kağıdı alıp bekleyeyim diyorum artık.
Hisselerin tamamının uv olması mantıksız oluyor. Ben baştan beri uzun, orta ve kısa diye tutuyorum. THYo nun karı sürekli eridi bende.bazı hislerimde kar miktarı kadar lot satıyorum. Dönem dönem kar satışları yapılmalı. Yoksa boşa kürek çekiyoruzSelamlar hanimlar. Ben de son donemll halka arzlara katilmiyorum. Altny ye katildim bir tek.
Borsayi ogrenmeye devam edihorum.
Aklim karmakarisik oldu.
Al yatciydim. Baktim karlar eriyip duruyor , bazen kar alayim dedim. O da cok yorucu ve stresli oldu.
Borsa icin en azindan slim yerini iyi belirlermek lazim. Yani ihi hisseyi de ucuzken almak mantikli.
Onu da bilmek zor.
Bazi yazilanlar kafa karistirici.
Sanirim en guzeli duzenli alim yaparak sepet. Altin ,hisse ve bes . Hepsinden birer miktar.
Ben babama güvendiğim icintek yatirim borsa olarak devam ediyorum.
Insallah emeklerimiz bosa cikmaz.
Ben de artik iyi bir ksr gorunce z dirence gelince vs satiyorum bir miktar. Grafiklerine bakiyorum falan. Boyle yapmak lazimmis.Hisselerin tamamının uv olması mantıksız oluyor. Ben baştan beri uzun, orta ve kısa diye tutuyorum. THYo nun karı sürekli eridi bende.bazı hislerimde kar miktarı kadar lot satıyorum. Dönem dönem kar satışları yapılmalı. Yoksa boşa kürek çekiyoruz
Yoluma devam ettiklerim doaş Tüpraş enjsa. Doaş yanlış hareketler yapıyor bir miktar elden çıkardım bakalım. Orta vade mavi ve tHYo.
Uzun vadeli olmak sabır işiymiş gerçektenBen de artik iyi bir ksr gorunce z dirence gelince vs satiyorum bir miktar. Grafiklerine bakiyorum falan. Boyle yapmak lazimmis.
Iste yasayarak ogrendik
Ben de o sabir varda. Simdi hergun bakiyorum ekrana. Bir bakiyorum kar ,bir bakiyorum yok olmus. Kisa sureli yukselisten bahsetmiyorumUzun vadeli olmak sabır işiymiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?