- 9 Ağustos 2016
- 7.037
- 22.862
- 348
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Evet ya küçük yatırımcı silkeleme adına yapılıyor. Bu durumda paniklememek ve beklemek gerekiyorBorsa işinde paniğin pek yeri yok ama bizim gibi tecrubesizler hemen aman aman amannnnn moduna gidip stresle satayim moduna giriyor. Ben de vakti zamanında o zamanki en yuksek seviyesinden 20 tlden vakko hisse senedi almistim sonra hisse 10 liralara kadar düştü eşim sattirdı hepsini param yarı yarıya deger kaybetmisti. Simdi bakiyorum da 60lara yukselmiş hisse. Alip sonrasinda da hic bakmamak gerekiyor saniyorum
Aynen ben de yaptım malesef . Ama biz duyumla aldığımız için zarar ettik. Alin diyorlardı alıyorduk.Borsa işinde paniğin pek yeri yok ama bizim gibi tecrubesizler hemen aman aman amannnnn moduna gidip stresle satayim moduna giriyor. Ben de vakti zamanında o zamanki en yuksek seviyesinden 20 tlden vakko hisse senedi almistim sonra hisse 10 liralara kadar düştü eşim sattirdı hepsini param yarı yarıya deger kaybetmisti. Simdi bakiyorum da 60lara yukselmiş hisse. Alip sonrasinda da hic bakmamak gerekiyor saniyorum
Kesinlikle al yat ci olmak demek günlük takip etmemek gerekli. Panik havasi stres demekBorsa işinde paniğin pek yeri yok ama bizim gibi tecrubesizler hemen aman aman amannnnn moduna gidip stresle satayim moduna giriyor. Ben de vakti zamanında o zamanki en yuksek seviyesinden 20 tlden vakko hisse senedi almistim sonra hisse 10 liralara kadar düştü eşim sattirdı hepsini param yarı yarıya deger kaybetmisti. Simdi bakiyorum da 60lara yukselmiş hisse. Alip sonrasinda da hic bakmamak gerekiyor saniyorum
Ben de halka arz i tam anlamıyorum. Almak istediğimizde nasıl fiyat girmek doğru oluyor. Yakın zamanda 2 halka arz bekleniyorMerhaba,ben de ufak çaplı borsadayim. Halka arzlar ile başladım. Şişe biriktiriyorum. İn çık yaptığı için çıkınca satıyorum inince tekrar alıyorum. Al sat bana daha çok kazandırıyor. Elite ve Orcaydan da güzel kazanıyorum al sat yaparak. Neredeyse hiç zarar etmeden hep karla çıkıyorum. Çiçekten bal alır gibi kâr alıp kaçıyorum. Seviyorum borsayı
Merhaba,halka arzın fiyatı belli oluyor. Arz edildiği günlerde talepte bulunuyorsunuz yorumlarda ne kadar verileceği tahmin ediliyor. Mesela alfas halka arzında 4 bin TL talep ettim 5 hisse verdi yaklaşık 300 TL kadar verdi ve12 tavan gördü cuma günü 1010 TL ile çıktım 700 TL den fazla kâr aldım. Zaten hisseye brüt takas gelmiş yani aynı gün al sat yok ben doğru yerde çıktığımi düşünüyorum.Ben de halka arz i tam anlamıyorum. Almak istediğimizde nasıl fiyat girmek doğru oluyor. Yakın zamanda 2 halka arz bekleniyor
Evet tecrübesiz olunca biraz panikliyoruz galiba. Zamanla biz de sabrı öğreneceğizBorsa işinde paniğin pek yeri yok ama bizim gibi tecrubesizler hemen aman aman amannnnn moduna gidip stresle satayim moduna giriyor. Ben de vakti zamanında o zamanki en yuksek seviyesinden 20 tlden vakko hisse senedi almistim sonra hisse 10 liralara kadar düştü eşim sattirdı hepsini param yarı yarıya deger kaybetmisti. Simdi bakiyorum da 60lara yukselmiş hisse. Alip sonrasinda da hic bakmamak gerekiyor saniyorum
Teşekkür ederim, bol kazançlarımız olsunMerhaba hayırlı olsun hisselerintemeli iyi olan hisse ise iyi olacaktır. İlk alımda hep zarar yada ufak kar oluyor. Başlangıç için bist 30 hisseleri daha iyi.
İlgilenecek vaktiniz varsa, hisse adını yazıp twiter ve youtubedan araştırın.
Merhaba 8/9 Aralık'ta talep toplayacaklarSelam. Bir sorum olacaktı. Ziraat mobilden halka arz hisseleri göremiyorum. Ziraati kullanan var mı ? Neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Selam halka arzda çıkmazsa, normal hisse alır gibi aliniyor. Ama tarihe dikkat, bugün yok sanirimSelam. Bir sorum olacaktı. Ziraat mobilden halka arz hisseleri göremiyorum. Ziraati kullanan var mı ? Neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Konuyu ben de takip ediyorum. Birikim yaparken sepet olmasına dikkat ediyorum. Altın , gümüş,döviz karışık alıyorum.Borsayı da öğrenmeye çalışıyorum.Kızlar takip ettiginiz ve önerebileceğiniz yatırım danışmanları kimler? Youtubedan boş zamanlarımda takip etmek istiyorum.
Alım fırsatı yarattığını düşündüğünüz hisseler var mı? Yeni yılda kim hangi hisseden ne kadar alacak? Herkes araştırdıklarını, takip ettiği hisseleri söylesin ki bir fikrimiz olsun
Bnm arastırarak edindigim bilgilere göre 2023 ve 24 yillari altin donemi olacakmış. Altin fonlari revaçta olur mu dersiniz? Sizce yeni yilda hangi sektörler yükselişe gececek? ne dersiniz?
Tuncay tursucu, info yatırım, yatırım 101 , finans ve borsa , sohbet finans. Aklıma gelenler bunlar daha var takip ettiklerim.Kızlar takip ettiginiz ve önerebileceğiniz yatırım danışmanları kimler? Youtubedan boş zamanlarımda takip etmek istiyorum.
Alım fırsatı yarattığını düşündüğünüz hisseler var mı? Yeni yılda kim hangi hisseden ne kadar alacak? Herkes araştırdıklarını, takip ettiği hisseleri söylesin ki bir fikrimiz olsun
Bnm arastırarak edindigim bilgilere göre 2023 ve 24 yillari altin donemi olacakmış. Altin fonlari revaçta olur mu dersiniz? Sizce yeni yilda hangi sektörler yükselişe gececek? ne dersiniz?
Teşekkür ediyorum, tuncay turşucu benim de takip ettiklerim arasında digerlerine bi bakarım ben deTuncay tursucu, info yatırım, yatırım 101 , finans ve borsa , sohbet finans. Aklıma gelenler bunlar daha var takip ettiklerim.
Yaa ne guzelmerhaba herkese bu konuyu görmemişim hiç. Uzun yıllardır borsaya girerim, düzenli olarak değil döneme göre mevduatıma göre. Egeeni 190lardan 500lerden, sasayı 2-8 tl lerden çok alıp sattık :) Sasa tam bir büyüyen hisse örneği hisse 200 kez falan bölündü, tutsak hisseyi trilyonluktuk heralde:) Ev ve arabamız için peşinatları birikimlerimizi borsada değerlendirerek elde ettik. Tabi döviz de var. Borsa yatırımcısın güvence olarak bir miktar döviz de bulundurması önerilir. Bunun dışında şuan fazla param yok hissede, birkaç hissedeyim. Son günlerin tavan rekoru kıran halka arz hissesi var elimde geri çekilince de ilave aldım, uzun süre tutmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?