Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Aynen iyi yapmissin😊 Ya bir uygulama buldum . Al sat yerlerini belirliyor. Yani bazen diyoruz ya nerden alsak,nerden satsak diye. İnternet sayfası da var , paylaşsam sıkıntı olmazsa paylaşırım.
sonuçta yatırım tavsiyesi olmuyor herkes hangi hisseyi inceliyorsa ona göre sistemi test edebilir. bir paylaş istersen bakalım

Borsaalgoritma.com . Uygulaması da var.
Bugün uygulamasını indirdim. Kar al seviyeleri var mesela. Kademeli olarak seviye belirtmiş.
Bir hissemde baktım. 3. Kar al noktasından donmus.
Kısa vadeli hedefi ama sanırım. Çünkü bu hissenin yıl sonu fiyatının daha yüksek olmasını bekliyorum😊

Borsaalgoritma.com . Uygulaması da var.
Bugün uygulamasını indirdim. Kar al seviyeleri var mesela. Kademeli olarak seviye belirtmiş.
Bir hissemde baktım. 3. Kar al noktasından donmus.
Kısa vadeli hedefi ama sanırım. Çünkü bu hissenin yıl sonu fiyatının daha yüksek olmasını bekliyorum😊
teşekkür ederim. inceledim biraz siteyi teknikçiler de destek ve direnç seviyeleri veriyorlar ya onun gibi noktalar vermiş.
haklısın kısa vade için bu muhtemelen. ben biraz temel ve uluslararası gelişmeleri takip ederek ilerlemeyi seçtim şimdilik biraz o konuya yoğunlaşıyorum.

teşekkür ederim. inceledim biraz siteyi teknikçiler de destek ve direnç seviyeleri veriyorlar ya onun gibi noktalar vermiş.
haklısın kısa vade için bu muhtemelen. ben biraz temel ve uluslararası gelişmeleri takip ederek ilerlemeyi seçtim şimdilik biraz o konuya yoğunlaşıyorum.
Twiterda birisini dinledim . Bu zamanlar bedava eğitim aslında diyor. Su açıdan piyasaları takip edin, ne neye tepki veriyor ona bakın .

kesinlikle az hissen bile olsa piyasayı takip ediyorsan bir şeyler öğreniyorsun. bir de twitterda hissenin ederini hesaplayabilen insanlar var onların nasıl yapabildiğini öğrenmek lazım. öyle bir hesap yap ihtiyacın olmayan parayla al unut resmen 1 yıl sonra hesapladığın rakama gelme ihtimali çok yüksek.

kesinlikle az hissen bile olsa piyasayı takip ediyorsan bir şeyler öğreniyorsun. bir de twitterda hissenin ederini hesaplayabilen insanlar var onların nasıl yapabildiğini öğrenmek lazım. öyle bir hesap yap ihtiyacın olmayan parayla al unut resmen 1 yıl sonra hesapladığın rakama gelme ihtimali çok yüksek.
Birisini takip ediyorum paylaşmıştı nasil yaptigini,hatta kendi de paylaşıyor hisselerin ederini. Not aldim ama her sektörde olmuyormuş hesaplama. O yuzden bilmeden yapmayayım diyorum. Her bilanço dönemi bazı hisseleri bu şekil paylaşıyor.
Aynen normalde bir de ederine gelince satıp başka hisseye geciyorlardi geçen sene.
Suan başka bir dünya olduğu için takip edip öğrenmeye çalışıyorum.

dün maaş yattı aslında bu ay kırtasiye masrafı vs çıkacak ama onları kk ile halletmek istiyorum. şimdilik biriktirdiğim bi 10 bin tl var bir ajda bilezik alacağım ya da borsaya aktaracağım bu hafta hangisi düşerse tarafım belli olacak gibi :)

Oo hade bakalım hayırlı olsun. Normalde altının yön yukarı ama bir şey çıkarırlar mi diye insan ne yapacağını şaşırıyor.
Ben para biriktiremiyorum . Bulduğum 50 lirayla bile hisse aliyordum😅
Ama artık trend takip edicem. Öğreniyorum bir seyler

Suan söyle bir şey yaptım beğendiğim hisseleri sektör sektör ayırdım.
Her sektörde 3 4 hisse var . Hisse bazlı bu şekilde araştırmaya devam ediyorum .
Bu arada indikatorleri öğrenmeye devam ediyorum .
Suan kıvanç ozbilgic rsi dinliyorum .
Daha önce rsi nin kısa videolarını izlemiştim ve kullanıyordum. Ama kıvanç ozbilgic in videosu gerçekten çok iyi.
YouTube bulduğum tüm teknik analizlere bakicam. Bu arada twiterdan gündemi takip ediyorum .
Aldığımız hisseleri Buldan paylaşsak sıkıntı olmaz sanırım.

Ben öğrenmeye çalışıyorum. Ama öğrenmeye vakti olmayanlar için temettü hisseleri var.
Suan her şey hızla artıyor. Ev ,araba, yiyecekler vs. Bu hisseler de artacak. Ki artanları çok var.
Altına ek, küçük miktarda para ile alım yapabileceğiniz yatırım aracı borsa.
Screenshot_20220816-113021_Twitter.jpg

Kendiniz de hisse bazlı arastirabilirsiniz. Ben örnek olarak birakayim.

Mune Mune aldığımız hisseleri tavsiye vermeksizin paylaşabiliyor muyuz? bizim spekülsayon gücümüz yok zaten :))
temettü hisseleri büyük hacimli olduğu için fiyatları ona katlamıyor ama güvenilir ve karını paylaşıyor olması güzel bence. ben de genel anlamda temettü şirketlerini biriktiriyorum. unutmayayım diye de 1-2 lot aldığım şirketler var takibini yapıp alırım ya da almam diye devam ediyorum.

Mune Mune aldığımız hisseleri tavsiye vermeksizin paylaşabiliyor muyuz? bizim spekülsayon gücümüz yok zaten :))
temettü hisseleri büyük hacimli olduğu için fiyatları ona katlamıyor ama güvenilir ve karını paylaşıyor olması güzel bence. ben de genel anlamda temettü şirketlerini biriktiriyorum. unutmayayım diye de 1-2 lot aldığım şirketler var takibini yapıp alırım ya da almam diye devam ediyorum.
Al-Sat önerisi yapmayacaksanız, yatırımcıların kararını etkileyici bilgiler paylaşmayacaksanız, şu hisseyi aldım demekte bir sakınca olmaz diye düşünüyorum, spk da öyle düşünüyordur umarım :)))
Tavsiye yoksa sorun olmaz bence 😌

Al-Sat önerisi yapmayacaksanız, yatırımcıların kararını etkileyici bilgiler paylaşmayacaksanız, şu hisseyi aldım demekte bir sakınca olmaz diye düşünüyorum, spk da öyle düşünüyordur umarım :)))
Tavsiye yoksa sorun olmaz bence 😌
Hisseyi alınca 5 gün satmama kuralı varmış. Twiterdan öyle biliyorum. 😁
Biz zaten düşük miktarlarda çoğu uzun vade olarak alıyoruz.
Teşekkürler🌺

politika faizi 100 baz puan da indirildi bakalım borsa nasıl etkilenecek bundan. ben yabancı girişi var deniyordu bu ekonomi politikasıyla kaçarlar borsa düşer diye düşünüyorum. bakalım neler olacak izleyip öğrenmiş oluruz :)

Aynen iyi oldu, baştan yapmadıklarını eninde sonunda yapacaklar. Ne olurdu bu duruma gelmeden yapsalardı.
Bankalara girişin sebebi buymuş diyorlar. Yabancı girişi de var evet, cok mutluyum:)
En az 3200 e kadar çıkması bekleniyor. Eylül sonlarına doğru düşmesini bekliyor,takibimdeki birisi. Bakalim olcak mi?
Ama yine de hisselere bakıyorum. Hisse bazlı yukselis ve dususler oluyor, endeksi pek takmiyor cogu😊
Yıl sonuna her şeyin daha iyi olacağını ümit ediyorum.

Hayirli olsun😊
Ben de yükselirken girmem. Hisse bazlı bakmayı öğrendim azicik😊 mesela endeksi çıkıyor ama hisselerim çok cikmiyor🤣
Ekside olduğum hisseler var ,param olsa onlara ekleme yapardım.
Al yerini bekle bekle bazi hisseler uctu😅
Yıl sonuna kadar büyük ihtimal ekleme yapamicam . Ben de eğitime verdim kendimi🤣

Ben borsadan lisede bir hocam sayesinde haberdar olmuştum. Kendisinin 150 bin lot EREGL hissesi vardı (ki şuan 4,5 milyon değerinde) Üniversiteye başladığımda aldığım KYK ve elime geçen ek paraların bir kısmıyla güvendiğim üç şirketten alımlar yapmıştım. Üniversiteden mezun olduğumda bir BağKur emeklisinin toplam yıllık maaşı kadar temettü geçmişti elime. Hala da biriktirmeye devam ediyorum. Şuan pasif gelirlerimle geçinebilir haldeyim. Uzun vadeli yatırım çok sabır ve sağlam irade istiyor. Ama bunu başardıktan sonra finansal özgürlüğünü eline alabiliyorsun. Önemli olan da bu. Umarım hepimiz bir gün Hilmi Dede gibi olabiliriz. :KK59:

Super masallah size. Çok şanslısınız erken öğrendiğiniz için. Ben de daha önce niye öğrenmedim diyorum hep . Neyse hiçbir zaman geç değildir diyelim 🌺
Bu yüzden buradan paylaşmak istedim . Herkes azda olsa borsaya yatırım yapmalı diye. Tabi iyi ve temettü hisseleri( borsayı bilmeyenler icin) diyelim. Her hisse değil.
Suan için 5 yıl hedefim var min.

Ben de borsadaki zararimi kapatıp tüm birikimimi belirledigim 4 temettü şirketine yatırdım 🌺bu temettü olayını 5 yıl önce öğrenmiştim ama gözümü hirs bürüdü saçma sapan al sat yaparak paramı yarı yarıya indirdim😢😢her şeyde bir hayır var diyerek temettü lot biriktirmeye başladım aylık güzel bir gelirim olana kadar bazen borsa yukselisteyken almasaydim diyorum ama almasam daha da yukselirdi kesin 🤣 ASLAAA YATİRİM TAVSİYESİ DEĞİLDİR TUNCAY TURSUCU nun videolarını izleyerek Ereğli İsdemir (ikisi aynı sektör biliyorum ama kıyamadım ikisine de 🤣) vesbe ve isyat biriktirmeye karar verdim.Dediğim gibi herkes istediğini almakta ozgur bunlar benim kararım kimse başımı yakmasın please 🤣

İlk hedefim Ereğli ve İsdemir i 1000 'er lot vesbe ve isyat i 500'er lot yaptıktan sonra yeni bir temettü şirketi daha eklemek

Fistiklicikileta Fistiklicikileta sinirliportakal sinirliportakal sizde durumlar nedir 🤭

X