Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar uzun zamandır 4,28 maliyetle aldıgım boyner bir türlü çıkmadı mart sonuna kadar bu maliyeti kazanmam lazım ne önerirsin bekleyeyimmi yoksa baska kagıtlardanmı zararı karşılayayım hangi kagıtları önerirsin teşekkür ederim.
Uzun zamandır borsa ile ilgilenioruz eşimle birlikte mesleğimz neredeyse tam bir profesyonel olmasamda iyi derecede bilgim vardır hisseleri tanırım ne zaman nasl hareketler yaptıklarını çoğunun biliorum soru ve sorunlarınız için yardımcı olurum herzaman
canım bu tür hisseler sağlam oluyor genellikle ve yaz aylarına doğru yükselişe geçiyorlar seçimler olacağı için imkbde düşüş olacağı söyleniyor ama açıkçası ben inanmıyorum referendumdada aynı şeyler söylenmişti tam aksine düşmedi üstelik sonuçlandıktan sonra 70binleri geçti biliyorsun o yüzden korkma bekle derim ya da açığa satış yapabiliyorsan maliyetini o şekilde düşürebilirsin
Mrb,Size çalışmalarınızda başarılar dilerim.Bizde eşimle amatörce ilgileniyoruz.Gelecek planlarımız için para biriktirmeye çalışıyoruz.
Netaş ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim.Sermaye arttırımı gelebilirmi?
Uzun vadede (örn:5 sene) hangi kağıtları tavsiye edersiniz.Para dağılımını nasıl yapmalıyız?
mesela Bim,Adel,Mardin Çimento vb.vb
çukel ve kepezin tahtaları sixce seçim sayesinde açılcakmı ne olu yardımsenelrdir bekioruz 5000 tklmiz kaldı içerde alamaıyoruz(
cnbe de bazı tahtaların açılacağını söylediler ama tam olarak hangileri belli değil inş açılır
Konunuz çok güzel. Benim borsa hakkında hiç bilgim yok. Hangi kağıtlara yatırım yapmamı önerirsiniz. Kafamı çok yormayacak bir miktarla girmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler
az bir miktarda gireceksen çok hareketli hisselere girmen gerekir para kazanmak için ama onlarda riskli 1. seans tavan yapan hisse 2. seans taban yapabiliyor ben oynamayacağım param orda dursun yatırım amaçlı dersen büyük sağlam şirketlere girmen gerekiyor
az bir miktarda gireceksen çok hareketli hisselere girmen gerekir para kazanmak için ama onlarda riskli 1. seans tavan yapan hisse 2. seans taban yapabiliyor ben oynamayacağım param orda dursun yatırım amaçlı dersen büyük sağlam şirketlere girmen gerekiyor
evet katılıyorum ama büyük sağlam hisselere girersende yatırım olarak çok fazla getiri beklemiceksin.
peki şekerim AFYON ne olurr
afyonu bu ara çıkmasın die dua edip duruoruz eşimle :) bağlı olduğumuz bir hisse var ordan çıkınca hemen afyona dönüş yapacağız yazın çıkacağından çok çok umutluyum genellikle inşaat çimento hisseleri yazın prim yapıyor