Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazlarim da çok güzel oldu ama ben içine birde Sodamatik atıyorum beyazlara bazende boraks atıyorum.Icegiri temiz hatta instagramda muhendisinoglunun yildizlilar listesinde bende aldim icerigi temiz diye ama beyazlarim yeterince temiz olmuyor hafif sarimtirak cikiyor makineden beyazlar icin baska deterjan dusunuyorum
Belkide ondan beyazlarda sorun yasamiyorsundur canim ben yasadimBeyazlarim da çok güzel oldu ama ben içine birde Sodamatik atıyorum beyazlara bazende boraks atıyorum.
Büyük ihtimalle...Belkide ondan beyazlarda sorun yasamiyorsundur canim ben yasadim
Ben uzun zamandır kullanıyorum leke çıkarmada çok etkili değil o yüzden daha doğal olduğunu düşünüyorum. Normalde de lekelerin üzerine özel leke çıkarıcı döküyorum ya da bulaşık deterjanı döküyorum sorun olmuyor. Bebeğimin cildi çok hassas özel deterjanı var ama bazen karışıyo bizim camasirlara biseyleri hiç sorun yaşamadım alerji falanMerhaba hanımlar, boron çamaşır deterjanı kullanmaya başladım genel olarak memnunum hiçbir sıkıntım yok fakat sizce gerçekten kimyasal içermiyor mu? İçeriği gerçekten doğal mi ? Bilginiz var mı?