Bornoz takımı alanlar yardım

bceyna

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
44
7
Hanımlar merhaba ben ozdılek ten bornoz seti almayı düşünüyorum alanlardan yorum alabilir miyim yada başka öneren var mı acaba

Hanımlar merhaba ben ozdılek ten bornoz seti almayı düşünüyorum alanlardan yorum alabilir miyim yada başka öneren var mı acaba

ben aldım, kocamanlar bence başka marka alın. kalitesi iyi ama bedenlerde sıkıntı var :)

Ben Taç'tan bambu bornoz seti almıştım eşim ve kendim için. Çok memnunum.

Nasıl büyükler bi beden küçük alırım o zmn olur mu yada onerebılcegın başka marka var mı

canım ben zaten small beden olduğum için S-M yi almak zorunda kaldım daha küçüğü yok ve oda büyük :)

Dantela Vita yı çok övüyorlar forumlarda, Özdilek biraz eskiyince alıcam kendime onlardan.

Bende soley marka almisim inan cok kaliteli renk secenekleride cook guzel tavsiye ederim

Netten bak bilindik bi marka nerede yasadigini bilmiyorum .. bizim burda heryerde var... ayribbir magazasi yok sanirim ceyizlik esya satan yerlrde bulursun bence

Screenshot_2016-08-03-17-41-31.png Screenshot_2016-08-03-17-41-31.png

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-03-17-41-15.png
    Screenshot_2016-08-03-17-41-15.png
    190,7 KB · Görüntüleme: 57

Merhaba , ben Özdilek'ten aldım , gayet de memnunum . Hem çeyize aldım , hem de kendi kullandığımız aile bornozlarımızı almıştım . :)

X