Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar merhaba ben ozdılek ten bornoz seti almayı düşünüyorum alanlardan yorum alabilir miyim yada başka öneren var mı acaba
Nasıl büyükler bi beden küçük alırım o zmn olur mu yada onerebılcegın başka marka var mıben aldım, kocamanlar bence başka marka alın. kalitesi iyi ama bedenlerde sıkıntı var :)
Peki cookk teşekkür ederimmBen Taç'tan bambu bornoz seti almıştım eşim ve kendim için. Çok memnunum.
Nasıl büyükler bi beden küçük alırım o zmn olur mu yada onerebılcegın başka marka var mı
Nerde buldun ynı ben görmedim hiçBende soley marka almisim inan cok kaliteli renk secenekleride cook guzel tavsiye ederim
Ankarada nerde vardır kiNetten bak bilindik bi marka nerede yasadigini bilmiyorum .. bizim burda heryerde var... ayribbir magazasi yok sanirim ceyizlik esya satan yerlrde bulursun bence
Ayyy çok teşekkür ederimm hemen bakıcam
Saol canımRica ederim ins. begenirsin hayirli olsun simdiden
Hanımlar merhaba ben ozdılek ten bornoz seti almayı düşünüyorum alanlardan yorum alabilir miyim yada başka öneren var mı acaba
Büyük mü bedeni pekıMerhaba , ben Özdilek'ten aldım , gayet de memnunum . Hem çeyize aldım , hem de kendi kullandığımız aile bornozlarımızı almıştım . :)
Büyük mü bedeni pekı