- Konu Sahibi nazarboncugum
-
teşekkürler karçemm opuyorumnanaktanyaşasın bulusuyo ızmır:lepi:
sımdıden tebrık ederım emınım super bı gun gecırceksınız..
fotoları sabırsızlıkla beklıyom sevgıler hepınıze..
ablacım telefonlaşırız oraya gelince .....tamam bıncuğum küçükparkı bilmiom ama sorar bulurum...hadi herkesleri bekliyoruz...İ:1hug:zmirde son buluşmam olacak belki de...:çok üzgünüm:
tmm ben seni ararım cicim...Şenizinşallah canım ama bilemiyorum walla...şutarafagittiteşekkürler karçemm opuyorumnanaktan
ablacım telefonlaşırız oraya gelince .....
hem öyle deme seninle daha ne buluşmalar yapıcazzz .........
ya bende çok isterim gelemeyi ama hem pazartesi çalışıyorum salı günleri uygun olabiliyorum ama pazartesi aslaa,hemde oruç tuttuğum için saat 1 bana uygun olmayacakoff yaaa ooofff oooffff başka zamana artık ne yapalım katılmayı çok isterdim gerçekten...size iyi eğlenceler hoş sohbetler bayanlar :a015:
canım inşallah seninlede başka zamana nasip olur buluşmak ....
ay azcık sıkamadınızmı dişinizi şu bayram geçseydi Çok üzgünüm çoook
okullar bir açılsın kimse tutamaz beni ama şu dönemde çıkamam :1no2:
sibelcim hayırdır izmire veda eder gibi konuşuyorsun nere gidiyon :gitme:
size bol sohpetler kulaklarımızzın çınıltısıyla idare edicez bizde :a015:
burcum slm...yaa geleblisiydin ne iyi olurdu ama neyse ben seni görürüm bir şekilde zaten...agorada fln buluşuruz seninle...oğlumun tayini çıkmak üzere...bayramdan sonra görev yerine gidecek te...tabii ben de izmirde yalnız kalamam...önce ben de onunla gitçem nereye düşerse..istanbulu yazdık tercih olarak..nasip tabii...serap, bana buyur gel dedi..ben de eve gelemem bir yerde oturalım dedim.. o da topik açmış...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?