brida_a Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 113 0 17 Ocak 2011 Konu Sahibi brida_a #1 Merhaba arkadaşlar; Strawberry'de bu ay borghese'nin Cura Di Vita Protective Moisturizer SPF 15 nemlendirici çok uygun ve ben de almak istiyorum fakat kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum? Ürine şu linkten ulaşabilirsiniz:Koruyucu Nemlendirici SPF 15 ( Kutusuz ) - Borghese - Cilt Bakımı Bir de şu temizleyicinin fiyatı çok uygun geldi bana :SPA Konfor Temizleyici - Borghese - Cilt Bakımı. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler ...
Merhaba arkadaşlar; Strawberry'de bu ay borghese'nin Cura Di Vita Protective Moisturizer SPF 15 nemlendirici çok uygun ve ben de almak istiyorum fakat kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum? Ürine şu linkten ulaşabilirsiniz:Koruyucu Nemlendirici SPF 15 ( Kutusuz ) - Borghese - Cilt Bakımı Bir de şu temizleyicinin fiyatı çok uygun geldi bana :SPA Konfor Temizleyici - Borghese - Cilt Bakımı. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler ...
brida_a Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 113 0 2 Şubat 2011 Konu Sahibi brida_a #2 kendi sorumu kendim yanıtlayayım dedim :) bu ürünleri sipariş ettim ve iki haftadır kullanıyorum çoook memnunum .Cildim karma ve özellikle bu nemlendirici çok iyi geldi. Fakat kuru ciltler için tavsiye edemeyeceğim ...
kendi sorumu kendim yanıtlayayım dedim :) bu ürünleri sipariş ettim ve iki haftadır kullanıyorum çoook memnunum .Cildim karma ve özellikle bu nemlendirici çok iyi geldi. Fakat kuru ciltler için tavsiye edemeyeceğim ...