Bordo Bereliler PKK'yı Vurdu, İngiliz Basını Rahatsız Oldu

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
Bordo Bereliler PKK'yı Vurdu, İngiliz Basını Rahatsız Oldu
TSK bünyesindeki Özel Kuvvetler'in, Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya karşı yürüttüğü başarılı operasyonlar İngiliz basınını rahatsız etti.

İngiliz basınında birçok gazete ve medya organı,"Türk ordusu, Kuzey Irak'a girdi, PKK'ya ağır darbe vurdu" diye yazarak, uluslararası camiaya, 'Acil Türkiye'ye müdahale edin' çağrısında bulundu.

"TÜRKİYE'NİN PKK OPERASYONLARI DURDURULMALI"

Daily Telegraph, Independent, The Times, BBC ve The Guardian, Bordo Bereliler'i manşetlerine taşıdı. Birbirinden farklı rakamlar veren ve Bordo Bereliler'in en az 400 PKK'lıyı öldürdüğünü, 12'si bomba uzmanı 100 teröristi de paketleyip Türkiye'ye getirdiğine dikkat çeken gazeteler, dünyaya çağrı yaptı.

MÜDAHALE ŞART

Dağlıca saldırısından sonra sınır ötesine geçen Bordo Bereliler'in PKK'ya ağır kayıplar verdirdiğini belirten İngilizler, buna bir müdahalenin şart olduğunun altını çizdi.

Daha önceden istihbarat alamamanın da paniğini yaşayan İngilizler'in, Ortadoğu'daki gücünün azalması nedeniyle yeni yollara başvurabileceğinin de altı çizildi.

http://m.sondakika.com/haber/haber-bordo-bereliler-pkk-yi-vurdu-ingiliz-korktu-7676051/

Bu bordo bereliler kaybolan sonra geri çağırılmamak için gizlendikleri ortaya çikan askerler mi acaba?

Tuhaf değil mi pkklılara ağır darbe vurabilecekken neden geri çağırılsınlar ki? Yani baya baya pkklıları korumak istemiş oluyorlar.

Vallahi askerlerimize helal olsun Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesin.

Bordo bereliler haberine pek inanmamistim.hem TSK nin açıklaması hem sosyal medya paylaşımlarınızı görünce helal size dedim 70 üzeri PKK yok etmeleri ayrı bir sevinç

Allah nazarlardan korusun

Geri çağrılmaları ise oralar katışık işte ne oluyor ne planlar dönüyor anlamak mümkün değil

Yinede iyi niyetli olup şöyle söyleyim havadan uçak ve helikopterlerle bölgeye müdahale olduğu için belki güvenlik gerekçesiyle geriye çağrıldılar

Rabbim her askerimize vatan, namus,şeref bayrak aşkı versin ve bizleri koruduğunuz için RABBİM kalbinizi ,gönlünüzü, ve ömrünüzü bereketli kılsın,,ve ŞEHİT olanlar gittiğiniz o cennettekilere selam söyleyin PEYGAMBER efendimize selam söyleyin.. ŞEHİTLİĞİNİZ mübarek olsun

Yok bunlar kuzey ırağa gönderilenler sanırım. Akşam haberlerinde gecmişti bordo bereliler kuzey ırağa gönderildi diye.

İngilizlere ne oluyormuşş ...benim askerimi vuracaksın hemde KALLEŞÇE Az bile yapıyorlar bitirsinler şu pkk lıları..

eeee verdikleri tepkiler normal bu köpekleri besleyen sahipleri sonuçta

rahatsız olmuşlardır !!!!

rahatınız daha çook kaçacak !!!!

bir bakın arkadaşlar pkk lılar kimmiş bir bakın ve benim kürt kardeşlerim neden bu gerçeği görmüyorlarr..

işte bu ölenler kürk kökenli bozguncular ve TÜRKİYEmin birliğini beraberliğini bozmaya çalışan soysuzlarr..

daha çok kurulsun böyle timler.silah tutamayan bebeleri göndereceklerine bu gruplar savaşsın pkk ile.neden geri çağrılıyorlar.
istedikleri kadar rahatsız olsun dış mihraklar

yeni bir fotoğrafmı bilmiyorum
geçmiş olsun ziyaretiymiş !!!

ironimi yaptılar acaba

bizim ülkedekilerda rahatsız bu durumdan zati

Dış ülkelerden katılan çok fazla terörist var,ne amaçla savaştıklarını bile bilmiyorlar.
Geri zekalı bunlar kanları bozuk cidden..
canımcım inan şu görüntüye bile üzülüyorum çünkü oda bir insan ,,bebek oldu sevildi yaptıkları şirinliklerle ,, annesi onu karnında taşırken tekmelerine sevindi, meme emerken annesi gururla baktı.. sonuçta bir insann ama nedir yaaa şu hale gelmek nedir yahuu nasıl bir kandırılmaca içine sokuluyorlar neden, neden bir insan kendi hayatına böyle tecavüz edermii..

Ben hiç üzülmem bile,kılım bile kıpırdamaz bunu görünce..
Allah hepsine akıl vermiş,kafasını kullansaydı de örgüte katılmasaydı..
Sonunun ne olacağını tahmşn etseydi bari,geberdiği iyiş olmuş hiç acımayacaksın bunlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…