Bu bordo bereliler kaybolan sonra geri çağırılmamak için gizlendikleri ortaya çikan askerler mi acaba?
Tuhaf değil mi pkklılara ağır darbe vurabilecekken neden geri çağırılsınlar ki? Yani baya baya pkklıları korumak istemiş oluyorlar.
Vallahi askerlerimize helal olsun Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesin.
İngilizlere ne oluyormuşş ...benim askerimi vuracaksın hemde KALLEŞÇE Az bile yapıyorlar bitirsinler şu pkk lıları..
Ucu onlara dokunuyor bir yerden demek ki... Pkk nın dışardan destekli bir örgüt oldugu aşikar.
canımcım inan şu görüntüye bile üzülüyorum çünkü oda bir insan ,,bebek oldu sevildi yaptıkları şirinliklerle ,, annesi onu karnında taşırken tekmelerine sevindi, meme emerken annesi gururla baktı.. sonuçta bir insann ama nedir yaaa şu hale gelmek nedir yahuu nasıl bir kandırılmaca içine sokuluyorlar neden, neden bir insan kendi hayatına böyle tecavüz edermii..Dış ülkelerden katılan çok fazla terörist var,ne amaçla savaştıklarını bile bilmiyorlar.
Geri zekalı bunlar kanları bozuk cidden..
canımcım inan şu görüntüye bile üzülüyorum çünkü oda bir insan ,,bebek oldu sevildi yaptıkları şirinliklerle ,, annesi onu karnında taşırken tekmelerine sevindi, meme emerken annesi gururla baktı.. sonuçta bir insann ama nedir yaaa şu hale gelmek nedir yahuu nasıl bir kandırılmaca içine sokuluyorlar neden, neden bir insan kendi hayatına böyle tecavüz edermii..