Ben 23 yaşındayım ve Borderline teşhisi konuldu 1 yıldır tedavi görüyorum
Bu konuyu açmamdaki sebep yaşadıklarımı tedavi sürecini anlatmak ve benimle aynı durumda olan başka kişilerle fikir alışverişi yapmak istememdir.
İlk başlarda ailemden çok uzaklaştım , yani kendi kendimi uzaklaştırdım onları sevmekten hiç vazgeçmedim fakat yanların da mutlu hissetmediğimi ve beni anlayamayacaklarını düşünmüştüm. (çok yanıldığımı sonra anladım) Kendimi yalnızlaştırdım arkadaşlarım ile görüşmedim. Sadece sevgilim vardı onunla görüşüyordum.
Hastalığım ilk başlarda kendimi beğenmemek kilo takıntısı yeme atakları ile başladı sonraları öfke nöbetleri , intihara teşebbüs etme , halüsinasyonlar artık evden çıkamaz hale gelmiştim ama bu haddeye nasıl geldi hiç anlamadım o kadar hızlı ilerledi ki sonra ailem öğrendi hemen aynı gün beni psikiyatri ve psikoloğa götürdüler tam anlamıyla geçmedi ama eskisine göre çok iyi durumdayım hem ilaç tedavisi hem de psikoterapi alıyorum şu anda. Artık iyileşeceğime inanıyorum zor olacak ama başaracağım.
Hastalığımla ilgili yaşadığım semptomlar
- Yeme Atakları
- Halüsinasyon ve Sesler duyma
- Geçmek Bilmeyen boşluk mutsuzluk hissi
- Öfke nöbetleri
- Aşırı ve gereksiz para harcanma
- Terk edilme korkusu
- Bilinç Kaybı ( 1 - 2 saat sürüyor)
- Boşluğa baka kalma öylece dalıp gitme
- Cinsel ......... (çok hata yaptım utanıyorum annemin babamın yüzüne bakamıyorum)