Haklısınız.Ama kocası da çalışmıyor.Borc batagindalarmis.Annesi bı de vücudunu yıpratma diyor.Muhtemelen art niyet de var.
Ailesi yardımcı olsa keşke.Bir de ilk çocuğuna çok üzüldüm.Yasadigin evde hor görülmek çok zor ,çok yaraliyici.
Bugün yarın bilemem ama bu adamdan ve ailesinden kurtulmalazımla bazen dertleşiyoruz diyor ben annanemle yaşamak istiyorum
Zaten ona karşı hiç sevgim kalmadı bi düzen kurabilsem hiç durmuycam çok yazdım buraya ama ne biliyim dertli olunca biraz rahatlıyorum care olmasada yazmak mesela geçen gün evde bir tabak çekirdek yüzünden bile kavga çıkardı kızıma sen yeme diyo oda canı cekmiş elini uzatıyor eline vurdu ilkinde görmezden geldim tatsızlık olmasın diye kızım eşimin haberi yokken alırım diye tekrar uzattı elini ikinci defa yine vurdu bende bagırdım bu çocuğun nafakasıyla eve yiycek alıyorum sen bir tabak çekirdeğimi çok gördün dedim oda banane aldıysan benden fazla siz yediniz dedi aldı çekirdek tabagını duvara fırlattı bagırdım kızıdım kavga ettik kızım ağlamaya başladı eşim olan kişide yatak odasına gitti küstü bize kızımda yere dökülen çekirdekleri topalayıb yiyordu öyle yüregim parcalandıki keşke kurtulabilsem bu durumdanHaklısınız.Ama kocası da çalışmıyor.Borc batagindalarmis.Annesi bı de vücudunu yıpratma diyor.Muhtemelen art niyet de var.
Ailesi yardımcı olsa keşke.Bir de ilk çocuğuna çok üzüldüm.Yasadigin evde hor görülmek çok zor ,çok yaraliyici.
Bugün yarın bilemem ama bu adamdan ve ailesinden kurtulmali