• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları öde hayallerine kavuş

mutlumayis

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Herşey kendi düzeninde giderken işsiz kalmamla beraber bütün ödemelerim aksadı bankalarda gecikmeye düştüm ve hala iş bulamıyorum. Kenarda hiç birikimim olmaması beni çok zorladı. Anladım ki borçsuz kredi kartsız yaşamak elindeki para kadar harcamak çok büyük servetmiş. Ben de biran evvel borçlarımı bitirip kendimce refaha çıkmak için bu günlüğü tutmaya karar verdim. Genel borç durumum şöyle :
İki bankanın kredisi aylık 650 tl ödeme
İki kredi kartı toplam borç 1900 tl
İki tane ek hesap toplamı 850 tl
Elektrik 1 fatura su 2 fatura
İnternet geçen ay kesildi
Bu ayın kirası ödendi ama ay başında 600 tl kira ödemem var
Amacım biran evvel işe girip şu ödemeleri düzene sokmak kredi kartlarını ve ek hesapları kapatmak kenarıya birikim atmak.

Herşey kendi düzeninde giderken işsiz kalmamla beraber bütün ödemelerim aksadı bankalarda gecikmeye düştüm ve hala iş bulamıyorum. Kenarda hiç birikimim olmaması beni çok zorladı. Anladım ki borçsuz kredi kartsız yaşamak elindeki para kadar harcamak çok büyük servetmiş. Ben de biran evvel borçlarımı bitirip kendimce refaha çıkmak için bu günlüğü tutmaya karar verdim. Genel borç durumum şöyle :
İki bankanın kredisi aylık 650 tl ödeme
İki kredi kartı toplam borç 1900 tl
İki tane ek hesap toplamı 850 tl
Elektrik 1 fatura su 2 fatura
İnternet geçen ay kesildi
Bu ayın kirası ödendi ama ay başında 600 tl kira ödemem var
Amacım biran evvel işe girip şu ödemeleri düzene sokmak kredi kartlarını ve ek hesapları kapatmak kenarıya birikim atmak.

Allah kolaylık versin
inş iş bulursunuz
neden bu kadar borç yaptınız acaba.

Allah kolaylık versin
inş iş bulursunuz
neden bu kadar borç yaptınız acaba.
Yeni evlendik biz iki tarafın da ailesi pek biiey yapmayınca kredi çekmek zorunda kaldık düğünde toplanan paraların çoğunu bizden aldılar ben şehir değiştirdiğim için işsiz kaldım eşimi işten çıkardılar vs derken durum bu hale geldi eşim şimdi yeni başlıcak inşallah ben de iş arıyorum en az 1 ay daha sıkıntımız var ama eşimin işi olursa en azından bi süre onun maaşıyla idare etmeye çalışıcaz

Yeni evlendik biz iki tarafın da ailesi pek biiey yapmayınca kredi çekmek zorunda kaldık düğünde toplanan paraların çoğunu bizden aldılar ben şehir değiştirdiğim için işsiz kaldım eşimi işten çıkardılar vs derken durum bu hale geldi eşim şimdi yeni başlıcak inşallah ben de iş arıyorum en az 1 ay daha sıkıntımız var ama eşimin işi olursa en azından bi süre onun maaşıyla idare etmeye çalışıcaz

Allah yardimciniz olsun hepsi gecer siz birbirinizi yipratmayin yeterki..

Bizde ilk evlendiğimizde eşyaları kendimiz aldık.
yani çok zor oluyo anlıyorum.
inş iş bulursunuz yakın zamanda.
bu süreçte yardım etse aileniz borç bari verseler.

Bizde ilk evlendiğimizde eşyaları kendimiz aldık.
yani çok zor oluyo anlıyorum.
inş iş bulursunuz yakın zamanda.
bu süreçte yardım etse aileniz borç bari verseler.
Kendi ailemden aldık biraz ama her ay onlardan isteyemeyiz tabiki şu süreçte eşim maaş alana kadar bi sıkınto çekcez omdam sonra çok tasarruflu davranarak bu borçlardan kurtulmak istiyorum bi tek

1 kötü haber iş görüşmem olumsuz geçti
1 iyi haber eşim 1 ağustosta işe başlıcak servis ve yemek iş yerinden olduğu için masrafı olmucak

Bugün pazar alışverişi yaptım allahtan görümcemler uygun fiyata veriyor 15 tl harcadım 4 yemeklik barbunya haşlayıp dolaba attım. Eşim hala eski iş yerinden parasını alamadı nasıl olcak bilmiyorum

Çok sıkıldım galiba hiçbir şey yoluna girmicek iş bulmam nerdeyse imkansız hiç bana uygun ilan yok eşim de maaş alana kadar ikinci faturalar ikinci taksitler gelcek yarın kira günü onu da yatıramıcaz iyice dibe batmış hissediyorum kendimi

Dün ikimiz de telefonlarımızı satıp ikinci el ucuz birer telefon aldık cebimize 700 tl kaldı. Üç yüz lira kadar faturalara ayırdım kredi kartı hesap kesimi bugün yarın parayı karta yatırıp ordan ödeme yapcam. Kirayı ödeyemicez galiba bugün pazara ve markete gitcem önemli ihtiyaçları görcem bi de annemin yanına gidip 1 gece kalcam bütün bunlar için 100 tl ayırdım inşallah para arttırabilirim

Pazara gittim.
Yarım kilo salça 10tl
Yarım kilo beyaz peynir 7tl
Yarım kilo süzme yoğurt 3tl
4 kilo patates 3tl
Yarım kilo börülce 3 kilo domates 5tl
2 ekmek 2tl
Toplamda 30 TL harcadım

Dün kredi kartıma 400 tl yatırdım. Eşimle benim telefon faturalarımızı birer tane elektrik ve su faturası ödedim. Bu ay fatura yönünden iyiyiz çok şükür

Kredi kartının diğerine 150 tl yatırdık pazarda 15 tl harcadım şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor ama buma da şükür bayramı bi atlatalım şimdilik başka bişey istemiyorum

Canimm okudum da ne yaptınız iş buldunuz mu? Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
Yeni gördüm mesajını çok teşekkür ederim hala iş arıyorum bi marketle iş görüşmesine gitmiştim yetkiliyi aradım tekrar sıradaymışım işten çıkan oldu mu sizi alcam hemen dedi bakalım haber bekliyorum

Back
X