Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısı dağıtıcı falankullanmadan direkt ocağa konabilir mi yani
tabiki arkadasım neden olmasın ben yemeklerımı borcamda pişiriyorum çok nadir çelik ve teflon kullanırım..
borcamda pişiyorum cunku göze daha güzel hitap edıyor yemek masasında sırıtmıyor diğer tencereler gibi
ısı dagıtıcıya gerek yok , direk atese konulabilir bişey olmaz içiniz rahat etsin..
benim pasabahce agırlıklı borcamlarım ama daHA baska markalardanda var onlara bısey olmuyor..
aa enteresan cunku ben bu zamana kadar karnıyarık yemegımı yaptıgımda bişey olmadı.. yada patates yemegi..neyse belkıde borcamın kalıtesınden kalitesıne fark gosterıyordur bişey diyemem..ben yeni evliyken tenceresinde yemek yaptım sıra su eklemeye gelince tuz buz oldu halbuki su sıcaktı ama bişey eklemeden yapılacak yemeklerde sorun çıkmaz zannedersem
hımm buda aklımızda bulunsun ozaman..daha hiç ıslak bezle tutmamıstım bu msjı okuduktan sonradada daha tutmam ..tşkler :)Bende kullanıyorum hiçbişey olmuyor,ama ıslak bezle falan tutmayın,teyzemin elinde patlamıştı ıslak bezle tutunca...