• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borcam hakkında ne düşünüyosunuz???

MissDeFNe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
300
0
96
Adana
borcam kullananlar tavsiyeleriniz nelerdir en çok hangi ürün (tepsi,tencere.vs..) kullanışlı ..yoksa hepsinden almalımıyızfisfisfis

vallahi cnm borcamın hertürlüsü kullanışlı.ben evimde saymadım ama bi 15 tane en az vardır alkisalkisalkis

karesı yuvarlagı dıkdortgenı ufagı buyugu kapaklıları kapaksızları falan bende hepsını ama hepsını kullandım tum modellerınden de war bende bazılarını ben almıstım bazıları hedıye de gelen borcamım cok oldu hepsıde lazım oluyor tamam cok yer kaplıyorlar ama hepte eliımın altındalar bence bol bol al ......

evet borcam genelde hediye geliyor arkadaşlar. benimde çeşitler bu sayede oldu. ben en çok en büyük boy yuvarlak ve kare tepsilerini kullanıyorum.

kapaklı alırsan ıkıısnıde aynı anda degısık yemek yaparak fıırna verırsın dıkdortgen kucuk olanı cok ısıme yarıyo yuvarlak pastaya buuykler cok mısafır olunca kısacası hepsı ıse yarıyo sadece 3lu yuvarlak tencereler varya onlarda bıtane olsa yeteer bence yenı evlıye encok kucuklerı laızm oluyo umarım yardımcı olmusumdur

kapaklı dikdörtgenlerden alırsan, hem saklama kabı oluyor hemde 2 farklı yemek pişiyor, servis oluyor vb.
borcam siyah güveçler var çok şık
sonra kenarı papatya gibi olanlar var irmik tatlısı tart vb. şeylerde kalıp oluyor

derin olanlarda patates salatası kısır salata..
enfes...
ben 4 tane sürekli kullanıyorum, ihtiyaç old. kullanmak için 2 tane daha bar, veya hediye olabilir..

mutlaka hediye geliyor sakın çok alma :)

sakın ama sakın 1 tane bile alma... Çünkü zaten 10larca hediye geliyor....
Ben hiç almamıştım... Tüm modellerden 2 şer tane vardı evlendikten sonra bende fazla olanları anneme bıraktım, şimdi o hediye götürüyor ::))

bana da annem çokça almış, hediye d çok geldi. bazı modellerinden çifter çifter var ama bence hepsinin yeri ayrı. mutfağın olmazsa olmazlarından.

borcamın içinde hem birşeyler pişirebiliyorsun hem de servis için direkt o kabı kullanabiliyorsun...o yüzden süper...
ama evlenmeden önce annem de aldırtmamıştı bana zemuszemus
o kadar çok hediye geliyor kiiiiikaydirigubbakcemile3

bence olmazsa olmaz... fırın tepsisi kullanmyıyorum ben hiç sürekli borcam kullanıyorum hem daha sağlıklı geliyor bana:))) tatlı, börek güveç yapıyorum içinde:)) daha biçok şey yapılabilir :)))

kızlar borcamın sitesinde gördüm kek kalıpları varmış nerde bulabilirim acaba??? ankarada nerde satıldıını bilen varsa yardıım:)))

Keşke bu kadar ağır olmasa onun dışında süper evet:lepi: çeyizimede edindim bi kaç paket.

Back