nerdeyse 4 bin lira geliriniz var kirada vermiyosunuz ve geçinemiyosunuz ilginç..altınlarla araba almak yerine önce o birilerine olan borçlarınıızı kapatacaktınız bence..altınlarda yanınıza kar kalacaktı.krediylede sırası gelince borçlar bitince araba alacaktınız..en doğrusu bu siz tam tersinden başlamışsınız olaya..olan olmuş ..bukadar kara kara düşünüp borçlu gezmketense tek kreidyle faiz ödemeyi göze alıp borçları kapatmak en mantıklısı..
Arabayı almadan önce bütçe planlaması yapmadınız mı? Bunu beğendik diyip gidip aldınız mı? Dört kredi kartını neler için kullanıyorsunuz ki? Asgari 650 tl çok çok yüksek. Tek mantıklı yol 40 tl lik arabayı satıp yarı fiyatına bir araba almak olabilir. Bu şeklide borçları kapatabilirsiniz.
iyi de canım bu borçlar size babanızdan kalmamış ki, siz ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz şeyleri alarak yapmışsınız bu borcu.
dişinizi sıkacaksınız artık ama kredi çekip borçlerı kapatmak son derece mantıksız olur borçla borç kapatılmaz.
4 kredi kartının toplam asgarisi cnm 650 sonradan düzeltme yaptım ama....40.000 tllik araba bu kadar borca fazla bence. Ayrıca kredi borçlarında çok çok fazla geldi bana asgari 650 diyorsunuz. Ben olsam arabayı satardım en azından borçtan kurtulana kadar.
arabayı ben kullanıyorum ewet 10 dk arabayla gidilecek yol ama bir vesait yok yani birgün gitmeye calıştım 1 buçuk saat sürdü ayrıca 2 minibüs değiştiriyorum 5 dk yürüyorum...arabayı aldıktan sonra ortaya cıktı bircok borç bi kısmı kayınpederin bize attığı borçlardır....Arabayı satın o kadar borç varken birde arabanın borcuna girmenizdeki mantığı çözemedim.
Araba zorulu ihtiyaç mı ulaşımda sorunmu yaşıyorsunuz ?
Ki birde arabanın kendi giderleri var
arabayı ben kullanıyorum ewet 10 dk arabayla gidilecek yol ama bir vesait yok yani birgün gitmeye calıştım 1 buçuk saat sürdü ayrıca 2 minibüs değiştiriyorum 5 dk yürüyorum...arabayı aldıktan sonra ortaya cıktı bircok borç bi kısmı kayınpederin bize attığı borçlardır....
Araba arabadır niçin 40000 lik bir araba 15000 ikinci el bir araba yeterdi
teşekkür ederim cnm.....yakın olarak ailem var alabileceğimiz onlardanda isteyemiyorum ya utanıyorumseni çok iyi anlıyorum.insan beğendiği şeyleri almak istiyor,nasıl olsa taksitle öderiz,nasıl olsa kredi kartıyla alıyoruz.sonra ipin ucu kaçmış oluyor.bu borçlardan yakında bitecek olanı varmı? benim fikrim,kredi filan çekip ödemek mantıklı değil.alabiliyorsanız yakınlarınızda elden borç alın,bencede arabayı satmak mantıklı değil,almışsınız birkere sıfır arabayı satınca zarar edersiniz haliyle.bende her ay hesap kitap yapmaktan bi hal oluyorum,frenlemek lazım,bi de peşin paran varsa almak lazım,kolay gelsin canım.
teşekkür ederim cnm.....yakın olarak ailem var alabileceğimiz onlardanda isteyemiyorum ya utanıyorumcünkü biz yaptık diye eşimin ailesi zaten veremez ödemeleri gerekenleri bile bize yıktılar (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?