Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzum sağol sen nasılsınÇok üzüldüm Rabbim şifa versin insallah
Rabbim şifasını versin inşallahAnnem aynı 2 gündür bi değişikliği yok kolay değil griplerini zaten çok ağır geçirirdi bekliyoruz inş iyi olucak
Biraz daha iyiyim ama huzursuz hissediyorum kendimi sürekli annen iyi olacak Allah in izniyleAh kuzum sağol sen nasılsın
Insallah canım Rabbım sifa versinAnnem aynı 2 gündür bi değişikliği yok kolay değil griplerini zaten çok ağır geçirirdi bekliyoruz inş iyi olucak
Hastanede mi canımAnnem aynı 2 gündür bi değişikliği yok kolay değil griplerini zaten çok ağır geçirirdi bekliyoruz inş iyi olucak
Yeni yattı hastaneye gece gitmiştiHastanede mi canım
Rabbim şifa versin canım. Duadan başka bir şey gelmiyor elimdenYeni yattı hastaneye gece gitmişti
Ne demek bu anlamadım konuyla ne ilgisi var? Bişey yazıp sildiniz mivazgeçyim
Mune abla ben ban yiyeceğim büyük ihtimalle, kimseyi kırmak dökmek gibi bir derdim yoktu. kalın sağlıcakla...
Yanlış konuya yazdınız sanırım,zira böyle bir konu da kırılıp dökülecek ne olabilir ki?vazgeçyim
Mune abla ben ban yiyeceğim büyük ihtimalle, kimseyi kırmak dökmek gibi bir derdim yoktu. kalın sağlıcakla...
Annenizin hasta olduğunu okudum öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Allah şifa versin bir an önce. Yazdığım şuydu, 70bin defa okuyalım diye kendinizi öyle sayılara sartlayip helak etmeyin nolursunuz diyecektim ama yanlış anlaşılmalara sebep olabileceğini düşünüp sildim. Art niyetli, eleştirel bir şey söylemiyorum yanlış anlamayın. Yalnızca bu hassas dönemde böyle sorumlulukları tam tamına yerine getirmek için şartlayip kendinizi daha yipratmayin diye tavsiye vermek istemiştim ama vazgeçtim sonra...
Umarim en kisa zamanda annenizin sağlığıyla ilgili güzel haberler paylaşırınız...
Herkese sağlıklı sıhhatli günler dilerim