Bonusun annesi için plazma bağışı (covid 19)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geçirmedim. Ayrıca doğumlarım var. Üzgünüm keşke yardımcı olabilseydim. Allah yar ve yardımcınız olsun

Allah'ım şifa versin abla bi kürtaj bi düşügüm var yoksa verirdim hemen inşallah hemen bulunur

Allah sifa versin. Ben uygun değilim malesef

Çok geçmiş olsun covid olmadım ayrıca ankaradayım Allah şifa versin

Bonusum canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canım. Kriterlere uyan birini tanımıyorum malesef

Geçmiş olsun bu durumlar için facebookta sağlık çalışanları sayfa açmışlar birde oralara yazın inşaallah biran önce kan bulunur rabbim tüm hastalara şifa versin

Yardimci olmayi cok isterdim ama AB Rh pozitifim ama dogum yaptim ve Covid olmadim. Umarim en kisa surede aradigin kani bulursun. Acil sifalar dilerim.

Keske vere bilme sansim olsaydi, 1'cisi yurt disindayim, 2'cisi ise 2 kez kurtaj oldum.
Elimden gelen tek sey dua etmek olcak insallah allahim tez zamanda sagligina kavusturur,kanida en kisa zamanda bulursunuz insallah

Bonus canım ben siteye günlerdir girmiyordum şimdi gördüm. Sanırım hala bulamadınız. Ben öğrencilerime yazacağım, hepsi bekar inşallah aralarından biri uyar canım.

Bonus canım ben siteye günlerdir girmiyordum şimdi gördüm. Sanırım hala bulamadınız. Ben öğrencilerime yazacağım, hepsi bekar inşallah aralarından biri uyar canım.

Çapadan bulundu bugün songül sağol yine arıyoruz ki yedek olsun diye.
Burda bize uymayanlarda var onlarında bağış yapmasına vesile oluruz inş

Çapadan bulundu bugün songül sağol yine arıyoruz ki yedek olsun diye.
Burda bize uymayanlarda var onlarında bağış yapmasına vesile oluruz inş
Tamam canım ben yine de duyuracağım yarın gruplarımda. Çok çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda şifa bulsun. Şu an durumu nasıl annenin.

Çok geçmiş olsun. Buldunuz inşallah...
Kriterleri taşıyan kimsem yok ne yazık ki. Rabbim bu hastalıkla baş etmeyi, bir an önce de def etmeyi nasip etsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…