Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bonusun annesi için plazma bağışı (covid 19)
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
En kısa zamanda şifa bulursunuz inşAllah çok üzüldüm.. Emin olun tanıdığım herkese ileticem ben ikinci kez oldum ve daha önce doğum yaptım maalesef yardımcı olmayı çık isterdim elimden farklı bi yardım gelirse seve seve burdayım çok geçmiş olsunBonus un annesi için
Annem için plazma tedavisinde kullanılmak üzere kan vericek gönüllülere ihtiyacımız var, vermek isteyenlerde aranılanlar:
1- covid-19'u eylül yada ekim aylarında geçirmiş olmalı ( daha öncesi yada sonrası geçirenler kızılay kabul etmiyor )
2-hiç doğum yapmamış, kürtaj, düşük gibi şeyler yaşamamış olmalı.
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
4-verebilecek dostalarımız 168'den randevu alarak çapa kızılay veya bağcılardaki kızılay noktasından bağış yapabilicekler.
-bağış sırasında annemin kişisel bilgilerini verip, yattığı hastaneyi yazıcaklar, kızılay gerekli ayrıştırmayı yaptıktan sonra kurye ile ilgili hastaneye yolluycak.
Tüm dostlarımızın ilgilenmisini rica ediyoruz
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Annenizin durumu nedir teyzem de şuan yaşamla savaş veriyor Allahım annenize ve tüm hastalara şifa versin Yarabbim sürekli okuyup dua ediyoruz bir mucize bekliyoruzEn az 14 gün geçmiş olucak böyle kısa sürelerde negatiflik kesin olsun diye test istiyolar. 28 gün gecikmelerde teste gerek yok.
- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.520
- 1.223
Günlerdir arkadaşlarımın benimle üzüldüğünü, nasıl yanımda olduğunu, destek olduğunu görüyorum.
Burdaki ailemin her birisine çok teşekkür ederim. Kazen Abicim sana ayrıca
Burda bu kadar çok hasta olduğunun farkında değildim bunun için çok üzüldüm dua bölümü covidle doluymuş.
Bende hepsine dua ettim bundan sonra da edicem.
Burdaki ailemin her birisine çok teşekkür ederim. Kazen Abicim sana ayrıca
Burda bu kadar çok hasta olduğunun farkında değildim bunun için çok üzüldüm dua bölümü covidle doluymuş.
Bende hepsine dua ettim bundan sonra da edicem.
- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.520
- 1.223
Annem yoğun bakımda ama entübe değil bilinci açık. Ciğerlerinin durumu kötü ne olacağı belli değil. Savaşıyor vücudu ya kazanıcak ya kaybedicekAnnenizin durumu nedir teyzem de şuan yaşamla savaş veriyor Allahım annenize ve tüm hastalara şifa versin Yarabbim sürekli okuyup dua ediyoruz bir mucize bekliyoruz
- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Benim kan grubum 0 rh (-) olmuyor sanirim degilmi? Zaten suanda yurtdisindayimBonus un annesi için
Annem için plazma tedavisinde kullanılmak üzere kan vericek gönüllülere ihtiyacımız var, vermek isteyenlerde aranılanlar:
1- covid-19'u eylül yada ekim aylarında geçirmiş olmalı ( daha öncesi yada sonrası geçirenler kızılay kabul etmiyor )
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
4-verebilecek dostalarımız 168'den randevu alarak çapa kızılay veya bağcılardaki kızılay noktasından bağış yapabilicekler.
-bağış sırasında annemin kişisel bilgilerini verip, yattığı hastaneyi yazıcaklar, kızılay gerekli ayrıştırmayı yaptıktan sonra kurye ile ilgili hastaneye yolluycak.
- 9 Mayıs 2020
- 211
- 299
- 53
- 34
Rabbim Şafi ismiyle şifa versinBonus un annesi için
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Teyzem entübe edildi kronik hastalıkları var entübe değilse korkmayın İkbal Gürpınar çıktı ve bizim burada çok çıkan var yoğun bakımdan bol bol dua bilmiyorum ama duanın gücüne çok inanıyorum teyzem entübe olalı 8 gün oluyor hep bir umut içimdeki ses oradan çıkacak diyorAnnem yoğun bakımda ama entübe değil bilinci açık. Ciğerlerinin durumu kötü ne olacağı belli değil. Savaşıyor vücudu ya kazanıcak ya kaybedicek
- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.520
- 1.223
Teyzem entübe edildi kronik hastalıkları var entübe değilse korkmayın İkbal Gürpınar çıktı ve bizim burada çok çıkan var yoğun bakımdan bol bol dua bilmiyorum ama duanın gücüne çok inanıyorum teyzem entübe olalı 8 gün oluyor hep bir umut içimdeki ses oradan çıkacak diyor
Çok geçmiş olsun teyzenize Allah şifa versin hepsine
- 29 Haziran 2018
- 9
- 12
- 88
- 43
- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.520
- 1.223
Ya neden hiç doğum yapmamış kriteri var anlamadığım için soruyorum
Diğer her kriter uyuyor AB + ve ekim ayında geçirdim virüsü
Eşinde geçirdiyse o versin bağış o kadar çok hasta var ki birine şifa olur.
Anneme giden kanı biz bulmadık çapaya olan bağışlardandı Allah razı olsun her kimse
- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bonus un annesi için
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
Cok cok gecmis olsun kan grubum tutuyor ama hem kürtaj yasadm hemde doğum yaptm malesef olmuyor yazmıssınız. Insallah tez zamanda iyileşirBonus un annesi için
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Doğru söylüyorsun eşime bi kaç kez söyledim tekrardan hatırlayacağımEşinde geçirdiyse o versin bağış o kadar çok hasta var ki birine şifa olur.
Anneme giden kanı biz bulmadık çapaya olan bağışlardandı Allah razı olsun her kimse
Bulunan plazma inşallah şifa olur anneciğine dualarım sizinle
- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.520
- 1.223
Allah'ım tez zamanda şifalar versin inşallah Kızılay artık ismen bağış almiyormus diye yazıyorlar 2 gündür bilmiyorum doğruluk payı varmı ama bir arayıp öğrenirmisiniz ins hemen bulunur
Bi numara var bizde çapanın önce oraya soruluyo telde uygun denirse gidiyo zaten kişi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.