• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bonusun annesi için plazma bağışı (covid 19)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. İnşallah bir an önce bulunur ve sağlığına kavuşur anneciğiniz. ♥️

Keske elimden dua etmekten Baska bırsey gelse bı kac gruba attım ama bir kriter tutsa biri tutmuyor😔Rabbım sıfa versin ınsallah bonus

Daha 1 ay önce geçirdik kan gurubumda uyuyor ama kriter kurtarmıyor yoksa seve seve gider verirdim :( durumu ağırmı nasıl Bonus Bonus

Bonus Bonus un annesi için

Annem için plazma tedavisinde kullanılmak üzere kan vericek gönüllülere ihtiyacımız var, vermek isteyenlerde aranılanlar:
1- covid-19'u eylül yada ekim aylarında geçirmiş olmalı ( daha öncesi yada sonrası geçirenler kızılay kabul etmiyor )
2-hiç doğum yapmamış, kürtaj, düşük gibi şeyler yaşamamış olmalı.
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
4-verebilecek dostalarımız 168'den randevu alarak çapa kızılay veya bağcılardaki kızılay noktasından bağış yapabilicekler.
-bağış sırasında annemin kişisel bilgilerini verip, yattığı hastaneyi yazıcaklar, kızılay gerekli ayrıştırmayı yaptıktan sonra kurye ile ilgili hastaneye yolluycak.

Tüm dostlarımızın ilgilenmisini rica ediyoruz
En kısa zamanda şifa bulursunuz inşAllah çok üzüldüm.. Emin olun tanıdığım herkese ileticem ben ikinci kez oldum ve daha önce doğum yaptım maalesef yardımcı olmayı çık isterdim elimden farklı bi yardım gelirse seve seve burdayım çok geçmiş olsun😔

En az 14 gün geçmiş olucak böyle kısa sürelerde negatiflik kesin olsun diye test istiyolar. 28 gün gecikmelerde teste gerek yok.
Annenizin durumu nedir teyzem de şuan yaşamla savaş veriyor Allahım annenize ve tüm hastalara şifa versin Yarabbim sürekli okuyup dua ediyoruz bir mucize bekliyoruz

Günlerdir arkadaşlarımın benimle üzüldüğünü, nasıl yanımda olduğunu, destek olduğunu görüyorum.
Burdaki ailemin her birisine çok teşekkür ederim. Kazen Kazen Abicim sana ayrıca

Burda bu kadar çok hasta olduğunun farkında değildim bunun için çok üzüldüm dua bölümü covidle doluymuş.
Bende hepsine dua ettim bundan sonra da edicem.

Annenizin durumu nedir teyzem de şuan yaşamla savaş veriyor Allahım annenize ve tüm hastalara şifa versin Yarabbim sürekli okuyup dua ediyoruz bir mucize bekliyoruz
Annem yoğun bakımda ama entübe değil bilinci açık. Ciğerlerinin durumu kötü ne olacağı belli değil. Savaşıyor vücudu ya kazanıcak ya kaybedicek

Ben ikinci kez oldum ve nasıl zor bi durum iki kez gördüm Allahım kimseyi darda bırakmasın.. Rabbim şifa bekleyenlere acil şifalar versin.. Rabbimin kudreti çok büyük inşAllah en kısa zamanda herkes şifa bulur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah🤲🏻

Annem için plazma tedavisinde kullanılmak üzere kan vericek gönüllülere ihtiyacımız var, vermek isteyenlerde aranılanlar:
1- covid-19'u eylül yada ekim aylarında geçirmiş olmalı ( daha öncesi yada sonrası geçirenler kızılay kabul etmiyor )
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
4-verebilecek dostalarımız 168'den randevu alarak çapa kızılay veya bağcılardaki kızılay noktasından bağış yapabilicekler.
-bağış sırasında annemin kişisel bilgilerini verip, yattığı hastaneyi yazıcaklar, kızılay gerekli ayrıştırmayı yaptıktan sonra kurye ile ilgili hastaneye yolluycak.

Benim kan grubum 0 rh (-) olmuyor sanirim degilmi? Zaten suanda yurtdisindayim

3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin

Annem yoğun bakımda ama entübe değil bilinci açık. Ciğerlerinin durumu kötü ne olacağı belli değil. Savaşıyor vücudu ya kazanıcak ya kaybedicek
Teyzem entübe edildi kronik hastalıkları var entübe değilse korkmayın İkbal Gürpınar çıktı ve bizim burada çok çıkan var yoğun bakımdan bol bol dua bilmiyorum ama duanın gücüne çok inanıyorum teyzem entübe olalı 8 gün oluyor hep bir umut içimdeki ses oradan çıkacak diyor 😔

Teyzem entübe edildi kronik hastalıkları var entübe değilse korkmayın İkbal Gürpınar çıktı ve bizim burada çok çıkan var yoğun bakımdan bol bol dua bilmiyorum ama duanın gücüne çok inanıyorum teyzem entübe olalı 8 gün oluyor hep bir umut içimdeki ses oradan çıkacak diyor 😔

Çok geçmiş olsun teyzenize Allah şifa versin hepsine

Ya neden hiç doğum yapmamış kriteri var anlamadığım için soruyorum
Diğer her kriter uyuyor AB + ve ekim ayında geçirdim virüsü

Eşinde geçirdiyse o versin bağış o kadar çok hasta var ki birine şifa olur.

Anneme giden kanı biz bulmadık çapaya olan bağışlardandı Allah razı olsun her kimse

Allah'ım tez zamanda şifalar versin inşallah Kızılay artık ismen bağış almiyormus diye yazıyorlar 2 gündür bilmiyorum doğruluk payı varmı ama bir arayıp öğrenirmisiniz ins hemen bulunur

3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı

3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı

Cok cok gecmis olsun kan grubum tutuyor ama hem kürtaj yasadm hemde doğum yaptm malesef olmuyor yazmıssınız. Insallah tez zamanda iyileşir🙏

Eşinde geçirdiyse o versin bağış o kadar çok hasta var ki birine şifa olur.

Anneme giden kanı biz bulmadık çapaya olan bağışlardandı Allah razı olsun her kimse
Doğru söylüyorsun eşime bi kaç kez söyledim tekrardan hatırlayacağım
Bulunan plazma inşallah şifa olur anneciğine dualarım sizinle

Bonus Bonus Hayatım inan kriterlere uygun değilim yoksa çekinmeden verirdim Allah yardimciniz olsun umarım bulunur🤲

Allah'ım tez zamanda şifalar versin inşallah Kızılay artık ismen bağış almiyormus diye yazıyorlar 2 gündür bilmiyorum doğruluk payı varmı ama bir arayıp öğrenirmisiniz ins hemen bulunur

Bi numara var bizde çapanın önce oraya soruluyo telde uygun denirse gidiyo zaten kişi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back