- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canimmm Rabbim sifalar versinnn insallah bulunur hemenBuda nasip abla bekleyip görücez artık veli gruplarına bile attım geçiren çok var kan grubu uymuyo.
Sen paylaştın zaten çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ilaç gibisiniz böyle günde.
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallahallah acil şifa versin benim babamda plazma tedavisi görüyor hastahanede.inşallah bulunur tez zamanda çok zor birşey bir yakınınızın hasta olması
Çok geçmiş olsunBonus un annesi için
Annem için plazma tedavisinde kullanılmak üzere kan vericek gönüllülere ihtiyacımız var, vermek isteyenlerde aranılanlar:
1- covid-19'u eylül yada ekim aylarında geçirmiş olmalı ( daha öncesi yada sonrası geçirenler kızılay kabul etmiyor )
2-hiç doğum yapmamış, kürtaj, düşük gibi şeyler yaşamamış olmalı.
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
4-verebilecek dostalarımız 168'den randevu alarak çapa kızılay veya bağcılardaki kızılay noktasından bağış yapabilicekler.
-bağış sırasında annemin kişisel bilgilerini verip, yattığı hastaneyi yazıcaklar, kızılay gerekli ayrıştırmayı yaptıktan sonra kurye ile ilgili hastaneye yolluycak.
Tüm dostlarımızın ilgilenmisini rica ediyoruz
çok sağolun amin inşallah.Allah sevdiklerimizi korusun.Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah
Okumuştum bu kriterleri daha önce ama mantığını bilmiyorumDoğum yapmamış, kürtaj olmamış kriterini hiç bilmiyordum. Neden acaba?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bize de dedikleri şu oldu plazma için covid geçirdikten sonra üzerinden 28 gün geçmeli dediler
Allah acil şifalar versin inşallahBonus un annesi için
Annem için plazma tedavisinde kullanılmak üzere kan vericek gönüllülere ihtiyacımız var, vermek isteyenlerde aranılanlar:
1- covid-19'u eylül yada ekim aylarında geçirmiş olmalı ( daha öncesi yada sonrası geçirenler kızılay kabul etmiyor )
2-hiç doğum yapmamış, kürtaj, düşük gibi şeyler yaşamamış olmalı.
3-kan grubu AB RH(-)
yada AB RH (+) olmalı
4-verebilecek dostalarımız 168'den randevu alarak çapa kızılay veya bağcılardaki kızılay noktasından bağış yapabilicekler.
-bağış sırasında annemin kişisel bilgilerini verip, yattığı hastaneyi yazıcaklar, kızılay gerekli ayrıştırmayı yaptıktan sonra kurye ile ilgili hastaneye yolluycak.
Tüm dostlarımızın ilgilenmisini rica ediyoruz
Bonusum çok geçmiş olsun, benim şartlarım uymuyor ama aklımdasın çevremden bulursam hemen yazacağımBuda nasip abla bekleyip görücez artık veli gruplarına bile attım geçiren çok var kan grubu uymuyo.
Sen paylaştın zaten çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ilaç gibisiniz böyle günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?