• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bonus saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ceroos

Böcek *.*
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
192
0
96
İzmir
Bayanlar bnm kıvırcıklarım biraz uzun sırtıma felan geliyor tbi kabarnca 5 parmak kısalıyorda neyse acaba saclarım cok kısa kestirip şeker bi bonus olsam olurmu ki.. saçını bu şekil kestirip şikayetçi olan varmı keske kestirmeseydim diyen ? fisfisfis

Bence kestirmeeee :( çok küçükken kestirmiştim bukle bukle olduğundan 3 senede (tabi aralarda kestirdim az da olsa ) anca omuzlarımdan 4 parmak aşağı iniyor kıvırcık hali .. düz olunca ayrı tabi 1 karışa yakın uzuyor resmen :lepi:
Eğer çok düzgün buklelerin yoksa yapma bence :(

kestirdim artık gayette hoş oldu =) herkes begendi valla hemde bakımıda cok kolay cok rahatım valla

kat kat kestrdm kıvırcık oldugu için ara kesim attırdım model olarakta jilet atarak önler biraz uzun arkaya kısalarak gidiyo kat kat ve arakesm oldugu içn kabarınca cok şeker duruyor :) önümdede fazla kısa olmayan bi kakülüm var oraya fön cekiyorum veya topluyorum. enazından sabah kalktıgımda korku filmlernden fırlamış gibi bi halim olmuyor :) taramasıda kolay yıkamasıda :D. şuan saçımın modelini şeklini belli eden bi foto yok ama en kısa zamanda çekip koyarım :)

evet uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet =) eklicektim fotoları ama 100 msjım olmadan olmuyormus :1no2::çok üzgünüm: 100 msja ulasır ulasmaz eklicem

profil resmime resmimi ekledim küçükde olsa ordan görürsünz saclarım orda uzundu ama suan ondan kısa tam bonus yani zemuszemus

gule gule kullan cnm özel msjın kapalımı tatlım yollayamadım sana bır turlu:)
ay tam bonusmus cok guldurdun benı tatlım :):):)msj ayarını duzeltte azcık konusalım cnm

bilmiyordumkapalı oldugunu actımm =) hele 100 msja ulasıyım bundanda kısa olan sacımın resmini de koyucam =) rüzgarıda yiyince peruk takmıs gibi oluyorum valla bakımıda kolay herseyikolay herkese tavsiye ederim..zemuszemus çokta şirin oluyor bence yerimseniben

canım benim saçlarımda kıvırcık ama çok hoş kıvırcığı perma gibi gören doğal sanmıyo zaten :) ama 30 senedir uzun ve ben artık çok sıkıldım eşim boyatmamada izin vermiyo kestirmeye karar verdim eke tane çocuk her zaman jöleleyemiyorum oğluşum rahatsız oluyo malum bebek kısa olursa hem değişiklik yapmış olucam hemde hergün rahatça bakım yapıcam oğluşumda rahatsız olmayacak model olarakda arkalar kabarık olsun istiyorum önlere doğru hafif uzun kalsın öne göre arka daha kısa ve kabarık olsun istiyorum ama cesaret edip de gidemedim kuaföre ama arkadaşın saçı hoş olmuş çok cici eminim banada yakışacak güle güle kullan saçını darısı banaa

doğru bi kestirme şekli benimkideöyle önler uzun arkaya dgru kısalarak gidiyor.kıvırcık saçı taramasıda zor bilirsindir kısalınca böyle bir dertte kalmıyor =) çok rahat edersin:))

ya ceroos bana ancak sen yardım edersin bunu anladım şuanda. benm saçlarımda kıvırcık ve olağansütü kabarıyo omzumdan aşağıda şuan ve hiç kısa saç kullanmadım saçımı hep toplamak zorundayım ancak jöle sürersem güzel oluyo onu da ben hiç sevmiyorum senin saçın kestirmeden önce nasıldı bana yardımcı olursan minettar kalıcam:)

Bilmem belki Melekler Korusun'daki Özgür gibi olabilirsin :)) Ben de diyorum Seda Sayn modeli kestirsem benim kafada nasıl durur kıvır kıvır saçlarla, tepeme çıkarlarsa sonra sırnaşık şey

Pardon çoktan kestirmişsin galiba.. Nasıl durru ceroos. Benim saçlarım çok vicir vicir kıvırcık değil bukle bukle, jöle çok sürmzsem ve makineyle kurutmazsam su dalgası gibi duruyor ama kestirince tepeme çıkarlar diye korkuyorum 27 senedir aynı renk aynı model . Değişiklik zamanı çoktan geldi de geçiyor...

Ceroos yeni halinin fotonu mu koydum. Cnm beni arkadaş olarak eklsene bi bakiim nasıl olmuş :))

Son düzenleme:
Back